reklama
 
ohodnotit

Aerobic Mix

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
60 minut

Celkové hodnocení filmu Aerobic Mix

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 43.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.11.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
dagy22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34570minih34570Edvard Beneš (1937) 
n
minih10031minih10031Katastrofy (1999) [TV film] 
The Time Shifters n
minih10507minih10507Konec starých časů (1989) 
n
minih25541minih25541Smrtonosná zbraň 4 (1998) 
Lethal Weapon 4 n
minih39324minih39324Revizoři (2003) 
Kontroll n
minih3319minih3319Atentát (1964) 
Atentát n
minih48379minih48379Nouzový východ (2008) 
Revolutionary Road n
minih2541minih2541Adamski (1993) 
n
minih6809minih6809Dovolená s Andělem (1952) 
Dovolená s Andělem n
minih38403minih38403Smím prosit? (2004) 
Shall We Dance? n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

43.3 %
5   - Agostino
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
1   - marimari
5   - Grassel
4   - Alfpaseka
4   - jura1973
10 - dagy22
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144370
Osobností: 615250
Fotografií: 539404
Plakátů: 258150
Obsahů a biografií: 132188

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.257/0.225