reklama
 
ohodnotit

Aerobic Junior

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
60 minut

Celkové hodnocení filmu Aerobic Junior

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
dagy22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4003minih4003Bílá krev (1959) 
Weißes Blut n
minih37725minih37725Bill a Ben 1 (2000) 
Bill and Ben 1 n
minih60853minih60853Podvádíš mě! (2000) [TV pořad] 
Cheaters n
minih21589minih21589Učitel tance (1994) 
n
minih47617minih47617Jiná perspektiva (2007) 
Anamorph n
minih16767minih16767Povídky ze záhrobí - Upíří nevěstinec (1996) 
Tales from the crypt: Bordello of blood n
minih46487minih46487Ach, ta Nasťa! (1971) 
Och, už eta Nasťa! n
minih3654minih3654Ďáblovy barvy (1997) 
Les couleurs du diable n
minih6418minih6418Divoká noc (2005) 
Dirty Deeds n
minih47742minih47742A znovu Žebrácká opera (1996) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45 %
5   - Agostino
2   - Kuvik
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - Grassel
4   - Alfpaseka
3   - jura1973
10 - dagy22

TV Program

ČT1 - Atentát na ministerského předs...

20:00 - 21:10

34 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Velká vlastenecká válka: Stali...

20:00 - 21:00

34 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:30

14 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

19 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 143427
Osobností: 612433
Fotografií: 536191
Plakátů: 256776
Obsahů a biografií: 131590

Poslední komentáře

Ordinace v růžové zahradě (2005)...

Ordinace v růžové zahradě

Ordinace v růžové zahradě
Ordinace v růžové zahradě   je bomba film. První sérii   jsem moc nechápala, ale na   druhou se dívám moc ráda a   velmi mě baví

Autor: zuzinek | Hodnocení: 10 / 10

Stíny minulosti (2006) [Video]

Stíny minulosti
Kecání a časté chození od   ničeho k ničemu. První   lepší ukázka boje, žel   vlastně jediného mimo   střelby, po čtyřiceti   minutách. Je to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

V paprscích slunce (2015) [DCP]

O slzách Zin-Mi

V paprscích slunce
Film má i „českou   stopu“, produkčně se kolem   něj motaly známé firmy   provocateurů – Vít   Corleone Klusák a Phil   Marlowe Remunda. Jde o více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Billy Elliot - muzikál (2014)

Billy Elliot - muzikál
S komentářem Jarda flr   nesouhlasím. Film z roku 2000   jako takový mě nijak   zvlášť nezaujal. Moje   hodnocení "9" je z důvodu,   že jak více >

Autor: New | Hodnocení: 9 / 10

Zkouškové období (1990)

Zkouškové období
No, je vidět, že „už se   mohlo“. Nahoty je tu dost. A   bohužel i propagační omluva   pěti procent. Nakonec se to   celé nějak zhoupne do   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.444/0.388