reklama
 
ohodnotit

Aerobic Junior

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
60 minut

Celkové hodnocení filmu Aerobic Junior

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
dagy22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25583minih25583Cesta domů - Willyho skutečný příběh (1997) 
The Free Willy Story: Keiko's Journey Home n
minih36851minih36851Bouřící Portoriko (1990) 
A Show of Force n
minih32318minih32318Enya - The Video Collection (2001) 
Enya - The Video Collection n
minih42259minih42259Prezidentův muž 2 (2002) [TV film] 
The President's Man: A Line in the Sand n
minih90156minih90156Kennedyové (2011) [TV seriál] 
The Kennedys n
minih15832minih15832Piráti (1986) 
Pirates n
minih46058minih46058P2 (2007) 
P2 n
minih49298minih49298Bílá vrána (2008) 
The Black Balloon n
minih3398minih3398Až krev tuhne v žilách (1962) 
n
minih56080minih56080Báječná léta bez opony (2009) [TV cyklus] 
Báječná léta bez opony n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45 %
5   - Agostino
2   - Kuvik
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - Grassel
4   - Alfpaseka
3   - jura1973
10 - dagy22
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147970
Osobností: 626696
Fotografií: 562688
Plakátů: 266877
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.156/0.121