reklama
 
ohodnotit

AEIOU

Žánr:
Rok:
1979
Délka:
56 minut
Premiéra v ČR:
1.9.1991

Celkové hodnocení filmu AEIOU

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
meggy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.10.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2989minih2989Anděl (1937) 
Angel n
minih30948minih30948Není Sherlock jako Holmes (1988) 
Without a Clue n
minih46720minih46720Na prahu temnot (1987) 
Near Dark n
minih46178minih46178Gambler (2008) 
Deal n
minih53950minih53950Smysluplná vražda (1985) [TV film] 
Murder with Mirrors n
minih46826minih46826O nejchytřejší princezně (1987) [TV inscenace] 
O nejchytřejší princezně n
minih49092minih49092A co všechny ty ženy (1964) 
För att inte tala om alla dessa kvinnor n
minih46990minih46990Převtělená (2007) 
Si j'étais toi n
minih43858minih43858Pearl Harbor: válka v Pacifiku I. (2006) [TV film] 
Pearl Harbor And The War In The Pacific 1 n
minih30181minih30181Má přítelkyně Max (1994) 
Mon amie Max n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 %
6   - Agostino
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
4   - Grassel
4   - Alfpaseka
3   - jura1973
7   - meggy

TV Program

ČT1 - Zajímavosti z regionů

06:00 - 06:30

10 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Atlas zvířat

06:05 - 06:30

5 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Robot a příšerka (2012) [TV se...

06:00 - 06:25

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

03:35 - 06:25

155 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145753
Osobností: 619520
Fotografií: 545658
Plakátů: 260869
Obsahů a biografií: 133606

Poslední komentáře

Škola otců (1957)

60 let a beze změny

Škola otců
Je 60 let od natočení toho   díla. Je až zarážející   jak ten film platí i po 60   letech. Místo angažovaných   donašečů a členů KSČ si   je více >

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Já, kocour (2016)

Já, kocour
Prošedivělý Kevin Spacey v   rodinné komedii, která je   labutí písní jeho herectví   a režisérských "řachand"   Barryho Sonnenfelda. Muži v   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Twilight sága: Rozbřesk - 2. čás...

Konec dobrý, všechno dobré

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
Zatímco Hunger Games jejich   poslední díl totálně a   definitvně pohřbil, bez   naděje na exhumaci, Twilight   sága byla dle mého názoru   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 8 / 10

Timber - Lovec pokladů (2016)

Timber - Lovec pokladů
Nevím už kolikátá komedie   s mluvícími zvířátky.   Snesl jsem to ještě u "Babe,   galantní prasátko", i když   už ani tento film nebyl   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Rubín má barvu krve (1989) [TV i...

Rubín má barvu krve
Restaurátorovi Rauchovi se   dostane do ruky pohár, který   má zhodnotit, zjistí, že ty   malé červené sklíčka   nejsou sklíčka ale pravé   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.194/0.159