ohodnotit

AEIOU

Žánr:
Rok:
1979
Délka:
56 minut
Premiéra v ČR:
1.9.1991

Celkové hodnocení filmu AEIOU

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
meggy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.10.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4648minih4648Angélica (1939) 
n
minih2785minih2785Pařížské radovánky (1952) 
Les plaisirs de Paris n
minih20828minih20828Tetovaný (1968) 
Le tatoue n
minih43561minih43561Přistání naslepo (1998) 
Ground Control n
minih54469minih54469Ďáblův mstitel (1989) 
Demonstone n
minih7127minih7127Dvanáct rozhněvaných mužů (1957) 
12 Angry Men n
minih3229minih3229Únos (1996) [TV film] 
The Abduction n
minih33753minih33753Labyrint (1986) 
Labyrinth n
minih23320minih23320Wyatt Earp (1994) 
Wyatt Earp n
minih3415minih3415Baba Jaga (1985) 
Баба Яга n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 % (8)
6   - Agostino
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
4   - Grassel
4   - Alfpaseka
3   - jura1973
7   - meggy
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166422
Osobností: 661099
Fotografií: 647539
Plakátů: 311541
Obsahů a biografií: 153150

Poslední komentáře

Zlatovláska (1973) [TV inscenace...

Zlatovláska
Myslím že Jitka Molavcová   mohla klidně zahrát   Zlatovlásku,když ji   nazpívala,a zajímalo by mě   jestli zpíval Jiří Holý   nebo byl také nahrazen   některým, hádám operním   pěvcem.

Autor: pacoš

Rolničky, kam se podíváš (1996)

Rolničky, kam se podíváš
Z mého pohledu hodně   šedivý a nevýrazný film. K   rodinné komedii jak je   označován má asi nejblíž   i když já osobně mám o   komedii trochu více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Hogo fogo Homolka (1970)

Hogo fogo Homolka
I když budu ve svém názoru   asi dost osamělý považuji   tento díl za vrchol celé   trilogie. I když ten první   byl výborný tenhle se mi   zdá více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Minority Report (2002)

Minority Report
Typická americká   bláznivina, která nám   ukazuje nepříliš vábný   až děsivý obrázek možné   budoucnosti. Děj je jako   obvykle předvídatelný více >

Autor: Misantrop | Hodnocení: 2 / 10

Ecce Homo Homolka (1969)

Ecce Homo Homolka
Úvodní díl trilogie o   rodině Homolkových.   Životní dílo režiséra   Jaroslava Papouška   nepotřebuje podrobnější   komentář. Dokonale   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.207/0.191