ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Adolf Hitler nemá rád disco

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
26.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.5.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2009
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.1.2010
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
kieferr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.12.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42752minih42752Šťastné a Veselé (2005) 
Joyeux Noël n
minih48496minih48496Sedm životů (2008) 
Seven Pounds n
minih21407minih21407Tři oříšky pro Popelku (1973) 
Tři oříšky pro Popelku n
minih75716minih75716Pánská jízda (1984) 
Bachelor Party n
minih15874minih15874Pistolnice (1994) 
Bad Girls n
minih54783minih54783Cream - Strange Brew (1991) 
Cream - Strange Brew (1991) n
minih21387minih21387Tři mušketýři (1973) 
The Three Musketeers n
minih5107minih5107Cikán (1975) 
Le Gitan n
minih40081minih40081Balíci (2005) [TV film] 
n
minih48051minih48051Bojová umění Shaolinu (1985) 
Nan bei Shao Lin n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.3 % (12)
5   - Agostino
1   - Kuvik
3   - T800
6   - kamil.ice
2   - stixman
3   - deatdavid
4   - kejtl
10 - Grassel
4   - Alfpaseka
8   - kieferr
7   - jura1973
5   - CESTA11573

TV Program

ČT1 - Kvarteto (2017)

20:25 - 21:55

7 minut již uběhlo
83 minut zbývá do konce

ČT2 - Heroin (1970)

20:00 - 21:25

32 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

NOVA - Profesor T. (2018) [TV seriál]

20:20 - 21:30

12 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - Tátové na tahu (2018) [TV seri...

20:15 - 21:25

17 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154112
Osobností: 639075
Fotografií: 586164
Plakátů: 278208
Obsahů a biografií: 141139

Poslední komentáře

Robin Hood (1984) [TV seriál]

počet dílů

Robin Hood
Jenom drobná opravička ,   dílů je 26 Robin Hood a   kouzelník je rozdělen do dvo   dílů stejně tak jako Meče   z Waylendu . Jinak asi   více >

Autor: drakonusdrak

Karhanova parta (1950)

Karhanova parta
Téměř 20 let jsem dělal na   revolverech ve fabrice a   myslím si, že takovou havaj   jsem nezažil nikdy. Jinak   film nebyl úplně špatný,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Spectre (2015)

Bonde máš 150 minut! Tak do toho!

Spectre
Daniel Craig mi jako Bond   nevadí, Sam Mendes mi jako   rejža tohoto filmu naopak   vadí ai ti co tomu dali   zelenou. 150 minut je   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Pacific Rim: Povstání (2018) [DC...

Pacific Rim: Povstání
UPřímně řečeno mě film   zklamal. Očekávala jsem   něco jako byla ta jednička.   Technicky byl film dokonalý,   bavilo mě i herecké   obsazení. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

V peřině (2011)

Mádl

V peřině
Tohle je vlastně docela prima   oddechovka. Vizuálně je to   hodně zajímavý. Převleky a   kreace některých aktérů   jsou celkem příjemným   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.41/0.361