ohodnotit

Adelen 31

Ådelen '31

Žánr:
Země:
Rok:
1969
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Adelen 31

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 41.1% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.2.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34496minih34496Úžasný rokenrol v Čechách aneb Jeď, Honzo, jeď (2002) 
n
minih23324minih23324Y H´Nua (1985) 
Y H´Nua n
minih6567minih6567Dobrodružství rabína Jákoba (1973) 
Les aventures de Rabbi Jacob n
minih27693minih27693Johanka z Arku (1999/1) [TV minisérie] 
Joan of Arc n
minih132276minih132276Upíří princezna (2007) [TV film] 
Die Vampirprinzessin n
minih46179minih46179Den matek (1980) 
Muttertag n
minih7770minih7770Freddyho smrt - poslední noční můra (1991) 
Freddy's Dead: The Final Nightmare n
minih30583minih30583Velký šéf (1969) 
Le Cerveau n
minih31577minih31577Yamakasi / Yamakasi: Sedm samurajů 21.století (2001) 
Yamakasi - Les samouraïs des temps modernes n
minih28879minih28879Alespoň jednou než zemřu (1965) 
Once Before I Die n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

41.1 % (9)
6   - Edward52
5   - Agostino
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - Grassel
4   - Alfpaseka
4   - jura1973
4   - CESTA11573

TV Program

ČT1 - Všechno, co mám ráda

14:00 - 14:30

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Jak vznikají auta

13:20 - 14:10

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

12:45 - 14:05

79 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

13:25 - 14:25

39 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155395
Osobností: 642455
Fotografií: 594469
Plakátů: 282947
Obsahů a biografií: 142488

Poslední komentáře

Král Artuš: Legenda o meči (2017...

Král Artuš: Legenda o meči
Film v 3D opět jistě   nabízí mnohem lepší   zážitek ne klasický 2D   formát. Vynikající kamera,   skvělá akce a originální   příběh, to jsou velké   klady filmu.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Jádro (2002)

Jádro
Na vlně Drtivého dopadu a   Armageddonu vzniklo i Jádro.   Je to sice faktická blbost,   ale film má celkem spád a   napětí. A to katastrofické více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Král sokolů (2000)

Král sokolů
Tak to je velká radost film   vidět, příroda, atmosféra,   Vorlíček i Kukura, film je   skoro 20 let mlád a vůbec   nestárne...

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Neposlušnost (2017)

JIDIŠ

Neposlušnost
Ortodoxní židovské   prostředí - obecně:   vyhraněné náboženské   niveau a vůči tomu   "zakázaná láska"   notabene ke stejnému   více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 10 / 10

Král sokolů (2000)

Král sokolů
Moc pěkná česká pohádka.   Podle mě je velmi   nedoceněná. Jako malý jsem   ji zbožňoval a ani dnes   neodolám a s chutí se na ni   kouknu. Nádhera!

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.143/0.109