reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Adamovo žebro

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 43% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44414minih44414A děla pořád duní (1974) 
...E i cannoni tuonano ancora n
minih3443minih3443Stefanie v Riu (1960) 
Stefanie in Rio n
minih25871minih25871Star Trek: Vzpoura (1998) 
Star Trek: Insurrection n
minih56153minih56153A képzelt beteg (1971) [TV film] 
A képzelt beteg n
minih13949minih13949Němá barikáda (1948) 
Němá barikáda n
minih3210minih3210Aréna (1979) 
The Silent Flute; Circle of Iron n
minih3299minih3299Máš Rolls... a vytahuješ se! (1981) 
Prends ta Rolls... et va pinter! n
minih17428minih17428Příliš vzdálený most (1977) 
A Bridge Too Far n
minih12306minih12306Městečko na dlani (1942) 
n
minih21628minih21628Ukradená vzducholoď (1966) 
Ukradená vzducholoď n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

43 % (10)
5   - Agostino
8   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
5   - gyzmo
1   - stixman
4   - Grassel
3   - Alfpaseka
6   - jura1973
3   - CESTA11573
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151254
Osobností: 635353
Fotografií: 575885
Plakátů: 273942
Obsahů a biografií: 139064

Poslední komentáře

Nevěstin otec (1950)

Nevěstin otec
Vdávat dceru? No, to je   pěkná lapálie. Hlavně pro   peněženku. Skromný rodinný   příběh vypráví   ´Nevěstin otec´, tedy   přesněji řečeno, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pyramida hrůzy (1985)

Pyramida hrůzy
Sir Arthur Conan Doyle nikdy   nic nenapsal o   nejslavnějším detektivovi   všech dob Sherlocku Holmesovi   z jeho mladých let a tak   berme více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Jeepers Creepers II (2003)

Jeepers Creepers II
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers
Horor mě zaujal podle popisu.   Taky se mi docela líbilo, že   jsem na film s takovým   tématem nebo   spíš...příšerou ještě   nenarazila. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 7 / 10

Jeníček a Mařenka: Lovci čaroděj...

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Nikdy jsem nebyla   fanoušek...jak to   říct...středověkých   filmů. Ani pohádky Jeníček   a Mařenka ani čarodějnic.   Proto mě o to víc   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.141/0.102