reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Adam Bede

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 42% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.7.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30158minih30158Heidi, děvčátko z hor (2005) 
Heidi n
minih43080minih43080Santa má bráchu (2007) 
Fred Claus n
minih48432minih48432Motel smrti 2 (2009) [Video] 
Vacancy 2 n
minih2590minih2590Královna Amazonek (1961) 
Le regine delle Amazzoni n
minih47908minih47908Annie Leibovitz: Život objektivem (2006) 
Annie Leibovitz: Life Through A Lens n
minih48553minih48553Americký zločin (2007) 
An American Crime n
minih38778minih38778Elektra (2005) 
Elektra n
minih29634minih29634Egypt (2003) 
n
minih25517minih25517Pelíšky (1999) 
Pelíšky n
minih46721minih46721Baby sitters (1994) 
Twin sitters n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

42 %
5   - Agostino
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
3   - tvo
6   - Grassel
2   - Alfpaseka
5   - jura1973
8   - CESTA11573
5   - hrncir20

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV fi...

11:05 - 12:00

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Konec červené a zlaté růže

10:55 - 11:30

23 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Krok za krokem (1991) [TV seri...

11:15 - 11:45

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - A najednou to byla láska (2006...

10:20 - 12:15

58 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147459
Osobností: 624971
Fotografií: 558413
Plakátů: 265319
Obsahů a biografií: 135294

Poslední komentáře

Vlčí bouda (1987)

Vlčí bouda
Řekl bych, že námět je z   knihy bratrů Strugackých   "Hotel u mrtvého alpinisty".   Na Chytilovou docela slušný   film, i když herci klasicky   přehrávají...ale ona to   prostě jinak neumí.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Film jsem souknul v rámci   snahy: od svého oblíbeného   režiséra vidět všechno.   Moc jsem od něj ale nečekal,   protože jsem věděl, že je   více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Stud (1995) [TV epizoda]

Stud
V tomto dílu to emočně   docela vře. José a Lola jsou   znechuceni Lindou, která   sotva pár dnů po Helenině   dopisu začala svádět   Mikuláše, více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

My ostatní (2016)

My ostatní
Snímků o životních   těžkostech jednotlivců   není nikdy dost. Hlavní   postavou příběhu je   tentokrát gay brouzdající   se životem jak jen to více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Na rohu kousek od metra (1977) [...

Na rohu kousek od metra
Komedie moc nepotěší, ale   ani nenaštve. Reminiscence na   dobu vzdálenou čtyřicet let   s příjemnými herci   (Brodský, Slunéčková). V   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.543/0.493