ohodnotit

Ada

Žánr:
Rok:
1961
Délka:
109 minut

Celkové hodnocení filmu Ada

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.6% (13 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
xCicina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.9.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20404minih20404Tah jezdcem (1992) 
Knight Moves n
minih29742minih29742Nenarozený (2001) 
Delivering Milo n
minih37098minih37098Okrsek 49 (2004) 
Ladder 49 n
minih34779minih34779Bolek a Lolek na Divokém západě (1986) 
Bolek i Lolek na dzikim zachodzie n
minih7553minih7553Fantom Morrisvillu (1966) 
Fantom Morrisvillu n
minih128822minih128822Pan Selfridge (2013) [TV seriál] 
Mr. Selfridge n
minih25008minih25008G.I. Jane (1997) 
G.I. Jane n
minih42276minih42276Ronja, dcera loupežníka (1984) 
Ronja Rövardotter n
minih2808minih2808Alice Adamsová (1935) 
Alice Adams n
minih4718minih4718Buck Rogers ve 25. století (1981) [TV seriál] 
Buck Rogers in the 25th Century n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.6 % (13)
4   - Agostino
4   - Kuvik
7   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
7   - Zdenek13
1   - stixman
7   - Grassel
2   - Alfpaseka
3   - jura1973
5   - CESTA11573
5   - hrncir20
6   - xCicina

TV Program

ČT1 - Cizí příběh (2010) [TV film]

21:00 - 22:14

60 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Po Hitlerovi

21:55 - 22:45

5 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

21:20 - 22:15

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - 7 pádů Honzy Dědka (2012) [TV ...

21:35 - 22:35

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165304
Osobností: 660025
Fotografií: 638406
Plakátů: 307485
Obsahů a biografií: 151527

Poslední komentáře

Šumná města (1999) [TV cyklus]

Šumná města
Originálně pojatý cyklus   dokumentů o architektuře,   který se po všech   stránkách povedl. David   Vávra svým zasvěceným a   zároveň i více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Od Dněpru k Odře (2010) [TV film...

Od Dněpru k Odře
Škoda, že se díl seriálu   nevěnuje více situaci při   Varšavském povstání,   které vypuklo 1. srpna 1944.   Sovětská armáda čekala za   řekou, více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Vetřelec 3 (1992)

Vetřelec 3
Poté, co Ripleyová zabije   královnu, je spolu s Newt   vyzvednuta Bishopem a   zachráněna z bortící se   kolonizační stanice na   LV-426, za více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Bezstarostná jízda (1969)

Bezstarostná jízda
Road movie obecně nejsou   zrovna moje gusto ale tahle je   určitě nejslavnější a asi   i jedna z nejlepších. Fakt   je, že obsahově dokonale   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Nevesta hôľ (1971)

Nevesta hôľ
Prazvlážtny mix, v ktorom   skoro nič nesedí, ani obraz,   ani hudba, ani príbeh, ani   postavy. Divím sa Pántikovi   i Ťapákovi, že sa na niečo více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.138/0.122