reklama
 
ohodnotit

Ada

Žánr:
Rok:
1961
Délka:
109 minut

Celkové hodnocení filmu Ada

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.6% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
xCicina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.9.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45815minih45815Bláznivej tábor (2007) 
Daddy Day Camp n
minih41347minih41347B-H je mi strachem (2001) 
Trembling Before G-d n
minih5022minih5022Cesta do Ameriky (1988) 
Coming to America n
minih36726minih36726Lovci pokladů (2004) 
National Treasure n
minih32993minih32993Alžbetin dvor (1986) [TV seriál] 
Alžbetin dvor n
minih30560minih30560Stará puška (1975) 
Le vieux fusil n
minih70202minih70202Nikita (2010) [TV seriál] 
Nikita n
minih11206minih11206Laurel a Hardy v kresleném světě I. a II. (1961) 
n
minih49729minih49729Profesionálové (2009) [TV seriál] 
Profesionálové n
minih48617minih48617Bratři Bloomovi (2008) 
The Brothers Bloom n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.6 %
4   - Agostino
4   - Kuvik
7   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
7   - Zdenek13
1   - stixman
7   - Grassel
2   - Alfpaseka
3   - jura1973
5   - CESTA11573
5   - hrncir20
6   - xCicina

TV Program

ČT1 - Zlatí úhoři (1979)

17:25 - 18:55

23 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

ČT2 - Kdo opravdu objevil Ameriku?

17:10 - 18:00

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Okrsek 49 (2004)

17:10 - 19:30

38 minut již uběhlo
102 minut zbývá do konce

Prima - Discopříběh (1987)

16:55 - 18:55

53 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147941
Osobností: 626580
Fotografií: 562286
Plakátů: 266746
Obsahů a biografií: 135789

Poslední komentáře

Předčasná úmrtí - Život za lásku...

Předčasná úmrtí - Život za lásku
O nádherné herečce Daně   Medřické, jež nám již 36   let chybí, která ten život   neměla lehký, natočila   vzpomínku na ní režisérka   Kamila více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Velký útěk (1962)

Velký útěk
Jak už to ve své době   bývalo zvykem, na velký film   velkého příběhu se   použili velcí herci a   fenoménu bylo učiněno za   dost. Jak je více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Poslední střetnutí (1981)

Poslední střetnutí
Antikrist v těle Damiena   Thorna je nyní na vrcholu sil   a poznání, ale nějak to tak   nevypadá. Jeho charakter sice   touží po ovládnutí světa, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Zatím spolu, zatím živí (2010)

Zatím spolu, zatím živí
Nefalšovaná akční zábava   dělající si legraci ze sebe   samého. Tom Cruise je tu ve   své roli tajného agenta Roye   Millera v podstatě ve stejné více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Posedlá láskou (2015)

Posedlá láskou
Dina Meyer je pořád kočka i   pomalu s padesátkou na krku a   to je asi jediné plus tohoto   filmu. Dobře ztvárněná   žárlivá matka stihačka   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.279/0.234