reklama
 
ohodnotit

Ach, Jonatane, ach, Jonatane

Oh Jonathan, oh Jonathan!

Žánr:
Země:
Rok:
1973
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Ach, Jonatane, ach, Jonatane

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 34.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.3.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.7.2015
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
moramp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.10.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih101154minih101154Učitelé na zakázku (2013) 
Les profs n
minih84796minih84796Garden party (2010) [TV film] 
De laatste reis van meneer van Leeuwen n
minih30042minih30042A malý princ řekl (1992) 
Le petit prince a dit n
minih46786minih46786Zkažená nevinnost (1999) 
Lured Innocence n
minih20287minih20287Špinaví, prohnilí lumpové (1988) 
Dirty Rotten Scoundrels n
minih46715minih46715Podoby lásky (1998) 
Playing by Heart n
minih13565minih13565Narozeniny režiséra Z.K. (1987) 
n
minih3163minih3163Antonio das Mortes (1969) 
O Dragão da Maldade contra o Santo Guerreiro n
minih46222minih46222Dědička (1949) 
The Heiress n
minih48924minih48924Přátelé kopretiny (1967) 
Les Compagnons de la marguerite n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

34.2 %
3   - curil
4   - Agostino
1   - radegaster
8   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
4   - moramp
3   - Grassel
3   - Alfpaseka
4   - jura1973
2   - hrncir20
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147141
Osobností: 623875
Fotografií: 556659
Plakátů: 264366
Obsahů a biografií: 134951

Poslední komentáře

Pověste je vysoko (1968)

Pěkná práce

Pověste je vysoko
Tak co dodat? Perfektní a   poněkud zvláštní western.   Clint velmi dobrý, ostatní   osazenstvo rozhodně   nezaostává. Begley, Hingle,   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 9 / 10

Assassin (2015)

Assassin
Tak úplně nevím. Obrazově   vynikající a velmi velmi   osvežující. Boření   hranic/klišé perfektní.   Trochu drhly titulky, tak si   nejsem více >

Autor: naineko | Hodnocení: 8 / 10

První republika II - 11. díl (20...

První republika II - 11. díl
Mezi bratry jde o   nevraživost, Jaroslav Valenta   aby uchránil Marii,   manipuluje s důkazy, aby za   smrt Kloudy byl odsouzen   nevinný více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Darounická poudačka (1964) [TV i...

Darounická poudačka
Letitá pohádka z archivu   ČT, která je vysílána   většinou v období   vánočních svátků.   Obsazení je vynikající,   většinu herců tvoří   více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Home Sweet Home (2013)

Home Sweet Home
Bohužel, ale nezaujalo. 3   lidé, jeden dům a jedna   kočka, jeden je ujetý   Bastard a dva jsou manželé   na které útočí a s touhou   zavraždit, ale je to prostě   nuda.

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.471/0.436