reklama
 
ohodnotit

Ach, Jonatane, ach, Jonatane

Oh Jonathan, oh Jonathan!

Žánr:
Země:
Rok:
1973
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Ach, Jonatane, ach, Jonatane

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 34.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.3.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.7.2015
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
moramp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.10.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36784minih36784Úžasňákovi (2004) 
The Incredibles n
minih106194minih106194Molly Maxwellová (2012) 
Molly Maxwell n
minih103653minih103653Frajeři ve Vegas (2013) 
Last Vegas n
minih111522minih111522Budoucnost nejistá (2013) 
How I Live Now n
minih125239minih125239Predestination (2014) 
Predestination n
minih48013minih48013Detektiv Monroe (2005) [TV film] 
Class of '76 n
minih14089minih14089Neříkej mi majore! (1981) 
Neříkej mi majore! n
minih48512minih48512Monstra versus Vetřelci (2009) 
Monsters vs. Aliens n
minih51051minih51051Přátelé (1979) 
Drugarčine n
minih62539minih62539Naše rodinná svatba (2010) 
Our Family Wedding n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

34.2 %
3   - curil
4   - Agostino
1   - radegaster
8   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
4   - moramp
3   - Grassel
3   - Alfpaseka
4   - jura1973
2   - hrncir20

TV Program

ČT1 - Legendy záchranářství

02:10 - 02:40

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Mammon (2014) [TV minisérie]

02:00 - 03:00

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Druhý tah pěšcem (1985)

01:50 - 03:05

40 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

02:25 - 03:55

5 minut již uběhlo
85 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145301
Osobností: 618494
Fotografií: 543992
Plakátů: 260307
Obsahů a biografií: 133249

Poslední komentáře

Another Gay Movie aneb gay prcič...

Another Gay Movie aneb gay prcičky
Soráč ale NE! Jakási teplá   parafráze na American Pie,   bohužel humoru jsem   nerozuměl a kdo asi není Gay   nebo tak něco, tento film ho   víceméně mine. Jedno   shlídnutí stačilo, ale s   posuvem...

Autor: FLA | Hodnocení: 1 / 10

Planetární masakr (2016) [TV fil...

Planetární masakr
Ač mám velmi ráda   katastrofické filmy, tento mi   tedy vůbec nesedl.   Přeskakování děje ze   současnosti do   minulosti(budoucnosti), kdy více >

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 2 / 10

Zakladatel (2016)

Zakladatel
Ne že bych měl rád   McDonaldy, ale snímek byl   poučný, jak vlastně vznikl   tento neuvěřitelný   světový fenomén rychlého   občerstvení, a více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Vražedná seznamka (2011) [TV fil...

Vražedná seznamka
Film opravdu postrádá   jakékoliv napětí. Dvě   scény vražd, kde je vidět   pouze pistole a poté mrtvá   oběť, jsou opravdu dech   beroucí. více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

No mires para abajo (2008)

Nedívej se dolů

No mires para abajo
Po delší době romantický   film s erotickým námětem,   kdy mi jsou oba hlavní   představitelé sympatičtí.   Hezké vyprávění s malou   ukázkou více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.782/0.735