ohodnotit

Ach, Jonatane, ach, Jonatane

Oh Jonathan, oh Jonathan!

Žánr:
Země:
Rok:
1973
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Ach, Jonatane, ach, Jonatane

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 34.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.3.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.7.2015
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
moramp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.10.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih66573minih66573Projekt Cat City (2008) 
Cat City n
minih15083minih15083Oslí kůže (1970) 
Peau d´âne n
minih31105minih31105Chléb a čokoláda (1974) 
Pane e cioccolata n
minih45847minih45847Prosincoví kluci (2007) 
December Boys n
minih9100minih9100Incident (1990) [TV film] 
The Incident n
minih112845minih112845Hotel pod duhou (1981) 
Under the Rainbow n
minih45436minih45436Možná přijde i kouzelník (1983) [TV pořad] 
Možná přijde i kouzelník n
minih8325minih8325Hledám Susan. Zn.: Zoufale (1985) 
Desperately Seeking Susan n
minih3632minih3632Převozník (1970) 
Barquero n
minih26749minih26749Co nikdy nepochopím... (1968) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

34.2 % (12)
3   - curil
4   - Agostino
1   - radegaster
8   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
4   - moramp
3   - Grassel
3   - Alfpaseka
4   - jura1973
2   - hrncir20

TV Program

ČT1 - StarDance IX ...když hvězdy ta...

14:00 - 16:40

26 minut již uběhlo
134 minut zbývá do konce

ČT2 - Evropa dnes (1999) [TV cyklus]

14:25 - 15:00

1 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

14:05 - 15:00

21 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:30 - 14:30

56 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152747
Osobností: 637132
Fotografií: 581904
Plakátů: 276388
Obsahů a biografií: 140166

Poslední komentáře

Zmizení (2013)

Zmizení
Silné téma. Zmizení dětí.   To je asi ta nejhorší   noční můra pro každého   rodiče. Film se mi zdá   zbytečně dlouhý a   překombinovaný. A více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 5 / 10

BrainStorm (2008) [TV film]

BrainStorm
Na televizní a české   prostředí především,   neobvyklý úkaz. Jiří   Strach dokaže být vyborným   režisérem, když chce.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Zatímco jsi spal (1995)

Zatímco jsi spal
Sandra Bullock, Vánoce a   romantika to k sobě padne   jako ušité. Ta Lucy Sandry   Bullockové byla pěkně   vychytrála, ale zase láska   je láska stejně jako chtíč   je chtíč.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 6 / 10

Špión, který mi dal kopačky (201...

Nedejte na hnidopichy!

Špión, který mi dal kopačky
Podělím se tu s vámi o   malé tajemství: do kina se   chodím bavit. „No a co má   bejt“, říkáte si. Jenže   když si tady tak čtu   komentáře, více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 9 / 10

Vyšehrad (2016) [TV minisérie]

Drsné,

Vyšehrad
ale zároveň velmi reálné a   vtipné.Slušné herecké   výkony+účast opravdových   "kopaček". Velmi dobrý   počin

Autor: Máša13 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.314/0.274