reklama
 
ohodnotit

Absolutní právo

Cybertech P.D. - Terminal Justice

Další název:
Terminal Justice
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Absolutní právo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50.8% (25 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.10.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.7.2014
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.2.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.1.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.5.2008
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.2.2006
Kaaza
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.10.2011
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.7.2013
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.1.2018
tomas.buchart1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.10.2014
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.11.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
filmar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.4.2009
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
havry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.3.2009
dominicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44349minih44349První dáma country music (1980) 
Coal Miner's Daughter n
minih13756minih13756Nebezpečné hry (1998) 
Wild Things n
minih2775minih2775Alice a kouzelné zrcadlo (1986) 
Alice Through the Looking Glass n
minih22927minih22927Vrchní, prchni! (1980) 
Vrchní, prchni! n
minih3567minih3567Banovič Strahinja (1981) 
Banović Strahinja n
minih144631minih144631Sezn@mka (2016) 
Sezn@mka n
minih46137minih46137Divadlo hrůzy (1976) 
The Incredible Torture Show n
minih3488minih3488Báječný únik (1970) 
n
minih14821minih14821Dámy (1934) 
Dames n
minih38717minih38717Napoleon (2002) [TV minisérie] 
Napoleon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50.8 %
6   - M.A.G.
2   - martin.stu
5   - Agostino
5   - Kuvik
4   - Bara.40
6   - catamount
5   - Kaaza
7   - vo.truhlas
2   - T800
5   - Stallone56
5   - kamil.ice
1   - stixman
10 - michaela11
3   - wrangler
10 - tomas.buch
5   - karesm
5   - Grassel
5   - Alfpaseka
5   - Alfonc
5   - pet007

TV Program

ČT1 - V Praze bejvávalo blaze (1992)...

14:15 - 15:05

27 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Manželské etudy po 35 letech: ...

14:10 - 15:05

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:15 - 15:05

27 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

14:25 - 15:30

17 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147864
Osobností: 626282
Fotografií: 561834
Plakátů: 266441
Obsahů a biografií: 135740

Poslední komentáře

Vražedná noc na Manhattanu (1965...

Vražedná noc na Manhattanu
Druhý snímek o agentovi FBI   Jerry Cottonovi je natočený   ve stejném roce jako první a   je o poznání lepší. Styl   60. let je na snímku znát ve více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.266/0.227