reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Absolut Warhola

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 42.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
leokata
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.11.2007
dominicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5737minih5737Ďábel v těle (1990) [TV film] 
Le diable au corps n
minih32026minih32026Celine Dion / The Colour of My Love - Concert (1995) [TV koncert] 
Celine Dion / The Colour of My Love - Concert n
minih41974minih41974Invaze (2005) [TV seriál] 
Invasion n
minih3837minih3837Bez dcerky neodejdu (1990) 
Not Without My Daughter n
minih8418minih8418Holka na zabití (1975) 
n
minih31654minih31654Dotek zla (2000) 
Bless the Child n
minih46055minih46055Leningradské nebe - 1. díl (1960) 
Балтийское небо 1 n
minih5081minih5081Cesta zpátky časem (1988) 
n
minih10639minih10639Kouzelný měšec (1996) 
Kouzelný měšec n
minih9570minih9570Jen ho nechte, ať se bojí (1978) 
Jen ho nechte, ať se bojí n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

42.5 %
5   - Agostino
4   - Kuvik
3   - T800
8   - kamil.ice
1   - stixman
10 - michaela11
2   - Grassel
4   - Alfpaseka
4   - jura1973
3   - hrncir20
4   - leokata
3   - dominicek

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

37 minut již uběhlo
144 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

05:59 - 08:30

37 minut již uběhlo
114 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:40

41 minut již uběhlo
124 minut zbývá do konce

Prima - Superhrdinové: Batman do Ligy!

06:20 - 06:50

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146753
Osobností: 622529
Fotografií: 554898
Plakátů: 263497
Obsahů a biografií: 134589

Poslední komentáře

Počátek (2010)

PROCESOR!

Počátek
Sen ve snu. Už se vám stalo,   že jste ve snu zemřeli, nebo   se milovali(chlapi) a ráno   byla malá "nehoda"? Co je   skutečnost a co sen?   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Vlaštovky a Amazonky (2016)

Vlaštovky a Amazonky
Nové zpracování knihy,   kterou napsal Arthur Ransome,   která už byla zfilmovaná v   roce 1974 a ještě dříve v   roce 1964 dokonce jako   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zpovídám se (1953)

Zpovídám se
Další působivý film mistra   napětí, kde je vidět, jak   je mnohdy silné zpovědní   tajemství. Kněz se zde   staví do role trpitele za   hříchy jiných.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 8 / 10

Blade Runner 2 (2017)

Blade Runner 2
Jsem fanda prvního dílu   „Blade Runner“ (1982) a   proto jsem byl na další díl   velmi zvědavý. Srovnávání   jednotlivých pokračování   jsou více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 9 / 10

Hollarovi (2016)

Hollarovi
Krásný přesvědčivý   snímek o rodině čelící   krizi. Ta krize ční v   rodinných vazbách jednoho na   druhém, porozumění a   štěstí v době, kdy více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.255/0.221