reklama
 
ohodnotit

Abrahamovo zlato

Abraham's Gold

Žánr:
Země:
Rok:
1990
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Abrahamovo zlato

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.2% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.4.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.7.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5491minih5491Královna babylónská (1954) 
Cortigiana di Babilonia n
minih56376minih56376Paděnije (1993) 
Paděnije n
minih7506minih7506Facka (1974) 
La gifle n
minih33117minih33117Banícky deň (1951) 
n
minih16569minih16569Poslední Mohykán (1992) 
The Last of the Mohicans n
minih29894minih29894Amores perros – Láska je kurva (2000) 
Amores perros n
minih2835minih2835Žhavé Alpy (1974) 
Alpenglühn in Dirndlrock n
minih58272minih58272Český mír (2010) 
n
minih46437minih46437El paso (2009) 
El paso n
minih6503minih6503Dny zrady I., II. (1973) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.2 % (13)
6   - Agostino
6   - Kuvik
7   - vo.truhlas
2   - T800
4   - kamil.ice
1   - stixman
10 - michaela11
4   - tvo
1   - Grassel
5   - Alfpaseka
6   - jura1973
3   - CESTA11573
5   - hrncir20

TV Program

ČT1 - 13. komnata Mileny Vostřákové

17:00 - 17:30

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesta do Vídně

17:15 - 18:15

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:50 - 17:50

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151314
Osobností: 635428
Fotografií: 576000
Plakátů: 274066
Obsahů a biografií: 139124

Poslední komentáře

1942 (2012)

Hlad, zima, smrt roku 1942...

1942
Je to už dlouho co jsem   viděl tenhle film, bohužel   léta tu nebyl, nešlo ho   hodnotit. Je to hrozně   dlouhé a občas táhlé a   pomalé. Na více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Příběh (2018)

Příběh
Příspěvek americké   režisérky Jennifer Fox k   proklamované kampani me too   (tedy "já také") čerpá   údajně z vlastních   zážitků režisérky z více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Assassin's Creed (2016)

Assassin's Creed
Historická část filmu se mi   velmi líbila, 15. století   vypadá temně a špinavě tak   jak si ho představuji. U   filmu se jsem se nenudila a   hudba mě bavila.

Autor: hathor | Hodnocení: 8 / 10

Na hraně zítřka (2014)

Na hraně zítřka
Film mě hodně překvapil, a   příjemně. Musím říct,   že námět s resetováním   dní byl s invazí promíchán   dost dobře. Byla legrace   pozorovat více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 8 / 10

PK (2014)

PK
Tak tohle byla jízda z kopce.   Originální nápad, žádná   vykrádačka, vtipné, aj   náš pes se chechtal, to už   je co říct. Začínám   hollywoodskou produkci   považovat za slabé "B".

Autor: VlastaP | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.17/0.137