ohodnotit

Abrahamovo zlato

Abraham's Gold

Žánr:
Země:
Rok:
1990
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Abrahamovo zlato

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.2% (13 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.4.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.7.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32646minih32646xXx (2002) 
xXx n
minih42969minih42969Dannyho parťáci 3 (2007) 
Ocean's Thirteen n
minih57563minih57563Krotitelé duchů (2016) 
Ghostbusters n
minih26519minih26519Správná dvojka II (1998) 
The Odd Couple II n
minih4100minih4100Bílý proces (1965) 
Procesul alb n
minih3041minih3041Andělské oči (1994) 
n
minih58088minih58088Co jsem našel, to je moje (1984) 
Finders Keepers n
minih24272minih24272Železný kříž (1976) 
Cross of Iron n
minih45413minih45413Můj přítel Monk (2002) [TV seriál] 
Monk n
minih49823minih49823Černá hodinka s Františkem Černým (1993) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.2 % (13)
6   - Agostino
6   - Kuvik
7   - vo.truhlas
2   - T800
4   - kamil.ice
1   - stixman
10 - michaela11
4   - tvo
1   - Grassel
5   - Alfpaseka
6   - jura1973
3   - CESTA11573
5   - hrncir20
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166422
Osobností: 661099
Fotografií: 647571
Plakátů: 311554
Obsahů a biografií: 153151

Poslední komentáře

Noc oranžových ohňů (1974)

Noc oranžových ohňů
Zbyněk Brynych je určitě   dobrý režisér ale tohle   normalizační drama snad   mohlo někoho zaujmout v   70.letech ale dnes je jenom   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Zlatovláska (1973) [TV inscenace...

Zlatovláska
Myslím že Jitka Molavcová   mohla klidně zahrát   Zlatovlásku,když ji   nazpívala,a zajímalo by mě   jestli zpíval Jiří Holý   nebo byl také nahrazen   některým, hádám operním   pěvcem.

Autor: pacoš

Rolničky, kam se podíváš (1996)

Rolničky, kam se podíváš
Z mého pohledu hodně   šedivý a nevýrazný film. K   rodinné komedii jak je   označován má asi nejblíž   i když já osobně mám o   komedii trochu více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Hogo fogo Homolka (1970)

Hogo fogo Homolka
I když budu ve svém názoru   asi dost osamělý považuji   tento díl za vrchol celé   trilogie. I když ten první   byl výborný tenhle se mi   zdá více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Minority Report (2002)

Minority Report
Typická americká   bláznivina, která nám   ukazuje nepříliš vábný   až děsivý obrázek možné   budoucnosti. Děj je jako   obvykle předvídatelný více >

Autor: Misantrop | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.154/0.14