reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Abeceda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.2.2013
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.12.2015
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.3.2014
adalpri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.2.2015
pajdalan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.12.2016
Abika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.5.2015
MarketaStara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.1.2014
jirina.cubova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.12.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20839minih20839Těžké váhy (1995) 
Heavy weights n
minih115988minih115988Bye Bye Berlusconi! (2006) 
Bye Bye Berlusconi! n
minih19646minih19646Stav věcí (1981) 
Der Stand der Dinge n
minih52414minih52414Příliš čistotný nájemník (2007) 
Body/Antibody n
minih156199minih156199Dokonalý voják (2017) 
The Shadow Effect n
minih149308minih149308Klony (2015) 
Clones n
minih3315minih3315Ať žije život (1984) 
Viva la vie! n
minih18561minih18561Sedm (1995) 
Seven n
minih142222minih142222Můj kamarád drak (2016) 
Pete's Dragon n
minih69051minih69051Veselé vánoční (pří)hody 2007 (2007) [TV pořad] 
Veselé vánoční (pří)hody 2007 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.4 % (9)
5   - argenson
5   - curil
7   - payo1555
7   - melakara
9   - adalpri
10 - pajdalan
4   - Abika
10 - MarketaSta
10 - jirina.cub

TV Program

ČT1 - Letní přeháňka (1987) [TV epiz...

10:55 - 12:00

59 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Putování za vínem: Veneto, Fri...

11:50 - 12:20

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:45 - 12:00

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Rodinná pouta ...

10:25 - 12:15

89 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151241
Osobností: 635287
Fotografií: 575822
Plakátů: 273903
Obsahů a biografií: 139058

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.286/0.248