reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Abeceda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.2.2013
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.12.2015
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.3.2014
pajdalan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.12.2016
adalpri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.2.2015
Abika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.5.2015
MarketaStara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.1.2014
jirina.cubova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.12.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11342minih11342Lesní jahody (1957) 
Smultronstället n
minih87125minih87125Naše děti (2001) [TV film] 
n
minih133172minih133172Švec (2014) 
The Cobbler n
minih35589minih35589Přízrak svobody (1974) 
La fantome de la liberté n
minih98390minih98390Rámus v mé hlavě (2008) 
Du bruit dans la tête n
minih130710minih130710Popelka (2015) 
Cinderella n
minih37450minih37450Na dvoře je kůň, šéfe! (1988) [TV film] 
Na dvoře je kůň, šéfe! n
minih35224minih35224Náš příběh (1984) 
Notre histoire n
minih69777minih69777Hrozba z temnot (2009) [TV film] 
Rise of the Gargoyles n
minih36026minih36026Pod maskou (1985) [TV inscenace] 
Pod maskou n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.4 %
5   - argenson
5   - curil
7   - payo1555
7   - melakara
10 - pajdalan
9   - adalpri
4   - Abika
10 - MarketaSta
10 - jirina.cub

TV Program

ČT1 - Reportéři ČT (2012) [TV cyklus...

05:10 - 06:00

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Zašlapané projekty (2008) [TV ...

05:30 - 05:50

18 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:50

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Příště budeme chytřejší, staro...

03:45 - 06:20

123 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147141
Osobností: 623875
Fotografií: 556659
Plakátů: 264366
Obsahů a biografií: 134951

Poslední komentáře

Pověste je vysoko (1968)

Pěkná práce

Pověste je vysoko
Tak co dodat? Perfektní a   poněkud zvláštní western.   Clint velmi dobrý, ostatní   osazenstvo rozhodně   nezaostává. Begley, Hingle,   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 9 / 10

Assassin (2015)

Assassin
Tak úplně nevím. Obrazově   vynikající a velmi velmi   osvežující. Boření   hranic/klišé perfektní.   Trochu drhly titulky, tak si   nejsem více >

Autor: naineko | Hodnocení: 8 / 10

První republika II - 11. díl (20...

První republika II - 11. díl
Mezi bratry jde o   nevraživost, Jaroslav Valenta   aby uchránil Marii,   manipuluje s důkazy, aby za   smrt Kloudy byl odsouzen   nevinný více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Darounická poudačka (1964) [TV i...

Darounická poudačka
Letitá pohádka z archivu   ČT, která je vysílána   většinou v období   vánočních svátků.   Obsazení je vynikající,   většinu herců tvoří   více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Home Sweet Home (2013)

Home Sweet Home
Bohužel, ale nezaujalo. 3   lidé, jeden dům a jedna   kočka, jeden je ujetý   Bastard a dva jsou manželé   na které útočí a s touhou   zavraždit, ale je to prostě   nuda.

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.442/0.407