ohodnotit

Abbott a Costello se setkávají s Frankensteinem

Abbott and Costello Meet Frankenstein

Žánr:
Rok:
1948
Délka:
83 minut
Premiéra v ČR:
1948

Celkové hodnocení filmu Abbott a Costello se setkávají s Frankensteinem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 34% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.9.2008
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.7.2009
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.7.2015
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.4.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
2tom0
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.9.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39592minih39592Nesnáze pana účetního (1976) 
Il secondo tragico Fantozzi n
minih37097minih37097Výplata (2003) 
Paycheck n
minih3969minih3969Biblické příběhy: Josef (1995) [TV film] 
Joseph n
minih28798minih28798Fotr je lotr (2000) 
Meet the Parents n
minih32105minih32105Malý svědek (2001) 
Domestic Disturbance n
minih153279minih153279Zabiják & bodyguard (2017) 
The Hitman's Bodyguard n
minih40716minih40716Ukradené Vánoce Tima Burtona (1993) 
The Nightmare Before Christmas n
minih5663minih5663Člověk proti zkáze (1989) 
Člověk proti zkáze n
minih14435minih14435Noční můra v Elm Street 3: Bojovníci ze sna (1987) 
A Nightmare On Elm Street 3: Dream Warriors n
minih50838minih50838Žena v Berlíně (2008) 
Anonyma - Eine Frau in Berlin n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

34 % (15)
5   - clara.bow
1   - BinLADIN
1   - radegaster
1   - miroslav22
4   - Rendys
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
10 - michaela11
5   - Grassel
5   - Alfpaseka
3   - jura1973
3   - CESTA11573
3   - hrncir20
1   - 2tom0

TV Program

ČT1 - Kvarteto (2017)

20:25 - 21:55

19 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

ČT2 - Heroin (1970)

20:00 - 21:25

44 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Profesor T. (2018) [TV seriál]

20:20 - 21:30

24 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Tátové na tahu (2018) [TV seri...

20:15 - 21:25

29 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154112
Osobností: 639077
Fotografií: 586164
Plakátů: 278208
Obsahů a biografií: 141139

Poslední komentáře

Robin Hood (1984) [TV seriál]

počet dílů

Robin Hood
Jenom drobná opravička ,   dílů je 26 Robin Hood a   kouzelník je rozdělen do dvo   dílů stejně tak jako Meče   z Waylendu . Jinak asi   více >

Autor: drakonusdrak

Karhanova parta (1950)

Karhanova parta
Téměř 20 let jsem dělal na   revolverech ve fabrice a   myslím si, že takovou havaj   jsem nezažil nikdy. Jinak   film nebyl úplně špatný,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Spectre (2015)

Bonde máš 150 minut! Tak do toho!

Spectre
Daniel Craig mi jako Bond   nevadí, Sam Mendes mi jako   rejža tohoto filmu naopak   vadí ai ti co tomu dali   zelenou. 150 minut je   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Pacific Rim: Povstání (2018) [DC...

Pacific Rim: Povstání
UPřímně řečeno mě film   zklamal. Očekávala jsem   něco jako byla ta jednička.   Technicky byl film dokonalý,   bavilo mě i herecké   obsazení. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

V peřině (2011)

Mádl

V peřině
Tohle je vlastně docela prima   oddechovka. Vizuálně je to   hodně zajímavý. Převleky a   kreace některých aktérů   jsou celkem příjemným   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.561/0.526