reklama
 
ohodnotit

Abbott a Costello se setkávají s Frankensteinem

Abbott and Costello Meet Frankenstein

Žánr:
Rok:
1948
Délka:
83 minut
Premiéra v ČR:
1948

Celkové hodnocení filmu Abbott a Costello se setkávají s Frankensteinem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 34% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.9.2008
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.7.2009
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.7.2015
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.4.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
2tom0
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.9.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15824minih15824Pirát (1948) 
The Pirate n
minih47087minih47087Putování s pravěkými příšerami (2005) [TV seriál] 
Walking with Monsters n
minih46754minih46754Na dně (1957) 
Donzoko n
minih37880minih37880Gobseck (1985) [TV inscenace] 
Gobseck n
minih81549minih81549Riffraff (1936) 
n
minih19789minih19789Strom na oběšení (1959) 
The Hanging Tree n
minih21487minih21487Turbulence (1997) 
Turbulence n
minih49300minih49300Božská mrcha (2007) [TV seriál] 
Saving Grace n
minih6183minih6183Děvčátko, neříkej ne! (1932) 
n
minih10663minih10663Krajina s nábytkem (1986) 
Krajina s nábytkem n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

34 %
5   - clara.bow
1   - BinLADIN
1   - radegaster
1   - miroslav22
4   - Rendys
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
10 - michaela11
5   - Grassel
5   - Alfpaseka
3   - jura1973
3   - CESTA11573
3   - hrncir20
1   - 2tom0
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565769
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.163/0.127