reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

A zavolá sokol

Uomo avvisato mezzo ammazzato... Parola di Spirito Santo

Další název:
Halcón de Sierra Madre, El; His Name Was Holy Ghost; Blazing Guns; ...y le llamaban El Halcón;
Žánr:
Rok:
1971
Délka:
81 minut

Celkové hodnocení filmu A zavolá sokol

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.9% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.1.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.6.2012
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.6.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.10.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3647minih3647Barva peněz (1986) 
The Color Of Money n
minih59847minih59847Česko hledá superstar (2004) [TV pořad] 
n
minih5288minih5288Kontakt (1997) 
Contact n
minih41881minih41881Asterix a Vikingové (2006) 
Astérix et les Vikings n
minih24277minih24277Železný orel 2 (1988) 
Iron Eagle II n
minih72466minih72466Trancers III (1992) [Video] 
Trancers III n
minih5117minih5117Cindy (1983) 
Cenerentola '80 n
minih44070minih44070Tanguy (2001) 
n
minih41661minih41661Amnézie (2003) 
I Accuse, J'accuse n
minih7985minih7985Hlídat Tess (1994) 
Guarding Tess n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.9 %
6   - Agostino
5   - Kuvik
9   - dederon
2   - Rendys
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
10 - michaela11
7   - tvo
5   - pepa123
6   - Grassel
5   - Alfpaseka
6   - respiro
4   - jura1973
4   - CESTA11573
7   - hrncir20

TV Program

ČT1 - Černé ovce (2012) [TV pořad]

17:40 - 18:00

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Deníky 1. světové války

17:20 - 18:15

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

7 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141358
Osobností: 605596
Fotografií: 526028
Plakátů: 253684
Obsahů a biografií: 130180

Poslední komentáře

Fotky zítřka (2014)

Time Lapse

Fotky zítřka
Fotky zítřka je film se   solidní zápletkou, protože   všechno se točí okolo   stroje času, který   vyprodukuje fotografii, která   ukazuje více >

Autor: hledaseniki | Hodnocení: 4 / 10

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Podivné odpoledne dr. Zvonka Bur...

Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
Naprosto klidně bych sem mohl   zkopírovat svůj názor na   divadlo „Poslední leč“.   A vlastně, proč ne, že jo.   Tak viz níže. „Je to   skvělá více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Poslední leč (1981)

Poslední leč
Je to skvělá zábava, ale ne   pro každého. Já jsem se   bavil a hodně nasmál. Ale   má to i slabší místečka.   Závěr mi moc nesedl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.302/0.277