ohodnotit

A to právě v pondělí ráno

Und das am Montag morgen

Žánr:
Země:
Rok:
1959
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu A to právě v pondělí ráno

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.9% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.6.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.6.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.3.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2008
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
dominicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7063minih7063Dva muži ve městě (1973) 
Deux hommes dans la ville n
minih49277minih49277Adamovo rebro (1990) 
Rebro Adama n
minih45018minih45018A co dál (1992) [TV inscenace] 
n
minih31150minih31150Valdezovi koně (1973) 
Valdez il mezzosangue n
minih40647minih40647Bohémové (2005) 
Rent n
minih57218minih57218Slimák Maťo a škriatok Klinček (1976) [TV seriál] 
Slimák Maťo a škriatok Klinček n
minih48750minih48750Kasandřin sen (2007) 
Cassandra's Dream n
minih8357minih8357Hlubina (1977) 
The Deep n
minih5677minih5677Čmuchalové 2 (1996) [TV film] 
Bloodhounds II n
minih56791minih56791Crash Zone (1998) [TV seriál] 
Crash Zone n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.9 % (17)
5   - pataamat
5   - Agostino
4   - Kuvik
5   - Rendys
7   - vo.truhlas
3   - T800
8   - Area
5   - kamil.ice
7   - Zdenek13
10 - michaela11
8   - Grassel
5   - Alfpaseka
3   - respiro
2   - jura1973
3   - CESTA11573
4   - hrncir20
6   - dominicek

TV Program

ČT1 - Kvarteto (2017)

20:25 - 21:55

15 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

ČT2 - Heroin (1970)

20:00 - 21:25

40 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Profesor T. (2018) [TV seriál]

20:20 - 21:30

20 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Tátové na tahu (2018) [TV seri...

20:15 - 21:25

25 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154112
Osobností: 639077
Fotografií: 586164
Plakátů: 278208
Obsahů a biografií: 141139

Poslední komentáře

Robin Hood (1984) [TV seriál]

počet dílů

Robin Hood
Jenom drobná opravička ,   dílů je 26 Robin Hood a   kouzelník je rozdělen do dvo   dílů stejně tak jako Meče   z Waylendu . Jinak asi   více >

Autor: drakonusdrak

Karhanova parta (1950)

Karhanova parta
Téměř 20 let jsem dělal na   revolverech ve fabrice a   myslím si, že takovou havaj   jsem nezažil nikdy. Jinak   film nebyl úplně špatný,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Spectre (2015)

Bonde máš 150 minut! Tak do toho!

Spectre
Daniel Craig mi jako Bond   nevadí, Sam Mendes mi jako   rejža tohoto filmu naopak   vadí ai ti co tomu dali   zelenou. 150 minut je   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Pacific Rim: Povstání (2018) [DC...

Pacific Rim: Povstání
UPřímně řečeno mě film   zklamal. Očekávala jsem   něco jako byla ta jednička.   Technicky byl film dokonalý,   bavilo mě i herecké   obsazení. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

V peřině (2011)

Mádl

V peřině
Tohle je vlastně docela prima   oddechovka. Vizuálně je to   hodně zajímavý. Převleky a   kreace některých aktérů   jsou celkem příjemným   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.31/0.268