reklama
 
ohodnotit

A to právě v pondělí ráno

Und das am Montag morgen

Žánr:
Země:
Rok:
1959
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu A to právě v pondělí ráno

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.9% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.6.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.6.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.3.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2008
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
dominicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56084minih56084Cizí holka (1984) [TV inscenace] 
Cizí holka n
minih24657minih24657Sny o Zambezi (1982) 
n
minih55938minih55938Souboj vášní (2006) [TV seriál] 
Duelo de pasiones n
minih31419minih31419Lavina (2004) 
Nature Unleashed: Avalanche n
minih52811minih52811Chilská vesmírná odysea (2008) 
Chile puede n
minih25912minih25912Krippendorfův kmen (1998) 
Krippendorf's Tribe n
minih4929minih4929Capone (1975) 
Capone n
minih9106minih9106Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) 
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull n
minih50892minih50892Ztracený ostrov (2009) [Video] 
The Forgotten Ones n
minih53559minih53559Timber Queen (1944) 
Timber Queen n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.9 %
5   - pataamat
5   - Agostino
4   - Kuvik
5   - Rendys
7   - vo.truhlas
3   - T800
8   - Area
5   - kamil.ice
7   - Zdenek13
10 - michaela11
8   - Grassel
5   - Alfpaseka
3   - respiro
2   - jura1973
3   - CESTA11573
4   - hrncir20
6   - dominicek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565769
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.159/0.127