reklama
 
ohodnotit

... a teď se rozhodni [TV seriál]

A teraz sa rozhodni

Žánr:
Rok:
1980
Délka:
25 minut, 10 dilů

Celkové hodnocení filmu ... a teď se rozhodni

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.1% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.12.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2008
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.10.2007
do12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.1.2010
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
psichy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.5.2008
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
dominicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5412minih5412Čas Barbarů (1990) 
Time Barbarians n
minih4321minih4321Blesky nad Mexikem (1976) 
Trini n
minih8869minih8869Charleston (1977) 
Charleston n
minih4435minih4435Bojovníci z Čínské čtvrti (1995) 
American Chinatown n
minih24491minih24491Zaostřit, prosím! (1956) 
n
minih49464minih49464Egyptologové (1974) [TV inscenace] 
Egyptologové n
minih12466minih12466Miliónový šek (1994) 
Blank Check n
minih6463minih6463Djangův návrat (1987) 
n
minih36776minih36776Connie a Carla (2003) 
Connie and Carla; Connie & Carla n
minih23320minih23320Wyatt Earp (1994) 
Wyatt Earp n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.1 % (17)
6   - Agostino
4   - Kuvik
4   - Rendys
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
10 - michaela11
3   - pepa123
5   - do12
7   - Grassel
5   - Alfpaseka
6   - respiro
3   - jura1973
6   - psichy
9   - CESTA11573
3   - hrncir20
6   - dominicek

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:25 - 05:00

51 minut již uběhlo
104 minut zbývá do konce

ČT2 - Okolo Strážnice... 60 let Mezi...

02:50 - 03:25

26 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:15 - 03:55

1 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

02:40 - 03:45

36 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.167/0.128