ohodnotit

A přišel den černých citrónů

E venne il giorno dei limoni neri

Další název:
Mafia Connection, Black Lemons
Žánr:
Země:
Rok:
1970
Délka:
99 minut

Celkové hodnocení filmu A přišel den černých citrónů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.9% (16 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.9.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2008
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.10.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.11.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26835minih26835Generácia (1969) [TV film] 
n
minih23254minih23254Water (1985) 
Water n
minih20840minih20840Těžko ho zabít (1990) 
Hard to Kill n
minih31816minih31816Amazonka (2000) 
Amazone n
minih22722minih22722Volání svobody (1987) 
Cry Freedom n
minih57820minih57820Císařovna a bojovníci (2008) 
Ťiang šan mej žen n
minih35775minih35775Amatéři (2001) 
Amatørene n
minih25270minih25270Ruce od krve (1997) 
Playing God n
minih40452minih40452Prokletí Salemu (2004) [TV film] 
'Salem's Lot n
minih57455minih57455Roma a mano armata (1976) 
Roma a mano armata n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.9 % (16)
8   - cicis
5   - Agostino
4   - Rendys
9   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
2   - stixman
10 - michaela11
10 - fidelio
3   - bajaw
7   - Grassel
5   - Alfpaseka
5   - respiro
5   - jura1973
4   - CESTA11573
6   - hrncir20

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

123 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

05:59 - 08:30

123 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:45

127 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Nový den

07:00 - 09:05

62 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165281
Osobností: 659989
Fotografií: 638299
Plakátů: 307410
Obsahů a biografií: 151488

Poslední komentáře

Jackova ukolébavka (1993)

Jackova ukolébavka
I když je příběh dobře   natočený, je málo   uvěřitelný, nereálný. Ale   titulní představitel odvedl   kus práce.

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Zab mě, když to dokážeš (2009) [...

Zab mě, když to dokážeš
Když je příběh tak   totálně zblázněný, to se   i v lepším seriálu stane,   kolikrát si sám říkám,   že když se mě zavařuje   mozek, má to cenu koukat až   do konce?

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Výjimeční (2019)

Výjimeční
Film o autistech, vlastně o   jejich ošetřovatelích, o   té ohromné mravenčí a   často sysifovské práci,   která se nedá dělat bez   nadšení, více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 9 / 10

Jarka a Věra (1938)

Jarka a Věra
Svým způsobem další z   řady klasických   studentských komedií z   předválečných a   válečných let, i když se   děj přímo ve škole   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Svatba na bitevním poli (2008)

Někdy to nestačí

Svatba na bitevním poli
Řeklo by se schopný   zkušený režisér a   špičkové obsazení to je   záruka kvality. Kdo viděl   tuhle pseudokomedii bude   souhlasit s tím, že více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 1.134/1.101