reklama
 
ohodnotit

A přišel den černých citrónů

E venne il giorno dei limoni neri

Další název:
Mafia Connection, Black Lemons
Žánr:
Země:
Rok:
1970
Délka:
99 minut

Celkové hodnocení filmu A přišel den černých citrónů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.9% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.9.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2008
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.10.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.11.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19396minih19396Soukromé očko (1993) 
Sing si lip yan n
minih45395minih45395Básník a vladař (1948) 
Ališer Navoi n
minih4951minih4951Cartouche (1934) 
Cartouche n
minih23065minih23065Vymítač ďábla (1973) 
The Exorcist n
minih17189minih17189První liga (1989) 
Major League n
minih4889minih4889Bytost (1981) 
The Entity n
minih2349minih2349Druhá světová válka (Vpád nacistů) - 2. díl (1943) 
The Nazis Strike n
minih17535minih17535Psycho (1998) 
Psycho n
minih52705minih52705Retúr (1997) 
Retúr n
minih54797minih54797Agáta vs. Agáta (2007) [TV film] 
Agathe contra Agathe n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.9 % (16)
8   - cicis
5   - Agostino
4   - Rendys
9   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
2   - stixman
10 - michaela11
10 - fidelio
3   - bajaw
7   - Grassel
5   - Alfpaseka
5   - respiro
5   - jura1973
4   - CESTA11573
6   - hrncir20

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:10 - 16:00

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Mistři stavitelé

15:35 - 16:30

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

15:00 - 15:55

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

15:30 - 16:35

12 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151246
Osobností: 635299
Fotografií: 575860
Plakátů: 273916
Obsahů a biografií: 139061

Poslední komentáře

Neon Demon (2016)

Neon Demon
Kde jsem k tomuhle přišel,   to věru nevím. Sto minut   zabitých. I když je fakt,   že na konci se pár   zajímavých záběrů   objevilo, ale to už mne na   filmu nezajímalo vůbec nic.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Parta hic (1976)

Parta hic
I když tato klasika nepatří   mezi mé nej, přesto se ni   vždy rád občas kouknu.   Zábavička pro celou rodinu   mi navíc ještě krásně   asociuje mládí.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Pár nenormálních aktivit (2013) ...

Pár nenormálních aktivit
Přiznávám, že můj názor   může být ovlivněn tím,   že jsem neviděl Paranormal   Activity, na druhou stranu   není to zdaleka první   parodie, u více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005...

Mrtvá nevěsta Tima Burtona
Další úžasný příběh od   Tima Burtona. Jeho filmy   nemají chybu. I když je   to...asi pohádka, tak se mi   to líbí. Mrtvá nevěsta je   jeden z více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Než jsem tě poznala (2016)

Než jsem tě poznala
Další úžasný romantický   film. Je to romantické, není   to přehnané...ani   přeplácané. Je to i   vtipné. Líbí se mi hlavní   postavy i to že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.191/0.145