reklama
 
ohodnotit

A kdo je vinen?

Neobchodimijat grešnik

Další název:
Необходимият грешник; The Indispensable Sinner; A kto je vinný?
Žánr:
Země:
Rok:
1971
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
10/1971

Celkové hodnocení filmu A kdo je vinen?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.3.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
anitram13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
kakamil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4813minih4813Burziáni (1959) 
Les grandes familles n
minih4999minih4999Cementová zahrada (1992) 
The Cement Garden n
minih54748minih54748Gepard (1989) 
Cheetah n
minih55920minih55920Cyrano a d'Artagnan (1964) 
Cyrano et d'Artagnan n
minih36295minih36295Doktorská pohádka (1982) [TV inscenace] 
Doktorská pohádka n
minih40712minih40712Prci, prci, prcičky: Na táboře (2005) 
Band Camp n
minih3363minih3363Autogram (1984) 
n
minih43187minih43187Sexy párty 2 (2006) 
Van Wilder 2: The Rise of Taj n
minih4948minih4948Carrie (1976) 
Carrie n
minih46760minih46760Bláznivé poslání (1982) 
Mi ni te gong dui n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58 %
9   - Justik66
4   - Agostino
4   - Kuvik
5   - Rendys
7   - vo.truhlas
5   - kamil.ice
10 - michaela11
8   - tvo
6   - Grassel
5   - Alfpaseka
6   - respiro
6   - jura1973
4   - CESTA11573
4   - anitram13
4   - kakamil
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146261
Osobností: 621240
Fotografií: 550386
Plakátů: 262153
Obsahů a biografií: 134120

Poslední komentáře

Hollywoodská rošáda (1987)

Hollywoodská rošáda
Průměrná komedie,   černošský, režisér,   černošští herci. Film si   dělá legraci z   hollywoodských černošský   stereotypů ve filmu.   více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Horem Pádem (2004)

Horem Pádem
Nevzpomínám si, že bych se   při sledování tohoto filmu   smála, ale hořko mi bylo   ještě dlouho potom.Myslím,   že se dvojici Hřebejk -   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zábavy (1960)

Zábavy
Docela zajímavý příběh o   upřímném přátelství dvou   válečných veteránů má   slušnou výchozí situaci,   ale pak se dlouho nic neděje   a až více >

Autor: argenson | Hodnocení: 6 / 10

Liselotte von der Pfalz (1966)

Liselotte von der Pfalz
Výhodou je, že se to   netváří jako přísně   historický životopisný   film, spíš je to taková   rozverná konverzačka s   pěknou výpravou a více >

Autor: argenson | Hodnocení: 8 / 10

Predátor 2 (1990)

Predátor 2
Docela to jde. Na jedničku to   nemá, ale koukat se na to   dá. Zvlášť sekvence na   jatkách je velmi povedená.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.278/0.239