ohodnotit

A kdo je vinen?

Neobchodimijat grešnik

Další název:
Необходимият грешник; The Indispensable Sinner; A kto je vinný?
Žánr:
Země:
Rok:
1971
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
10/1971

Celkové hodnocení filmu A kdo je vinen?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.6% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2010
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.1.2018
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.3.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
anitram13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
kakamil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27315minih27315Byznys je byznys (1997) 
Charity Biz'ness n
minih31013minih31013Alice, sladká Alice (1976) [TV film] 
Communion n
minih57650minih57650Prckové (2009) 
Shorts n
minih28305minih28305Cukr, káva, limonáda (1993) 
Un deux trois soleil n
minih57665minih57665Co dělají ryby? (2006) 
Jin tian de yu zen me yang? n
minih17625minih17625Pyšná princezna (1952) 
Pyšná princezna n
minih2419minih2419A Certain Sacrifice (1985) 
A Certain Sacrifice n
minih42087minih42087Dabér (1998) [TV film] 
n
minih33928minih33928Cesta ke štěstí (1999) 
Just the Ticket n
minih35855minih35855Bylinková princezna (1990) [TV inscenace] 
Bylinková princezna n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.6 % (16)
9   - Justik66
4   - Agostino
4   - Kuvik
2   - radegaster
5   - Rendys
7   - vo.truhlas
5   - kamil.ice
10 - michaela11
8   - tvo
6   - Grassel
5   - Alfpaseka
6   - respiro
6   - jura1973
4   - CESTA11573
4   - anitram13
4   - kakamil

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

0 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

ČT2 - Utajená řeč peněz

12:15 - 12:35

15 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Krok za krokem (1991) [TV seri...

12:30 - 12:50

0 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

12:25 - 13:25

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155412
Osobností: 642492
Fotografií: 594519
Plakátů: 283052
Obsahů a biografií: 142511

Poslední komentáře

Equilibrium (2002)

Equilibrium
Příběh popisující   diktátorský režim, kde se   pomocí drogy žije bez   emocí. Trošku šílená   představa. Jinak zajímavý   akční film, plný bojových   scén. A výborný Christian   Bale.

Autor: red.mann | Hodnocení: 6 / 10

Daredevil (2003)

Daredevil
Trošku klasika. Prkenný Ben   Affleck, výborný Colin   Farrell a půvabná Jennifer   Garner. Jinak celkově   slabší zpracování   komiksové předlohy.

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Sejmi je všechny (2007)

Sejmi je všechny
Dobrý akční nářez, kde se   akce nezastaví. Ani při   milostném aktu s Monicou   Bellucci, což bylo celkem   vtipné. Střelecké scény   jsou více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 6 / 10

Když draka bolí hlava (2018)

zajímavá pohádka

Když draka bolí hlava
Většinou komentáře   nepíšu, ale musím reagovat   na samá negativa. Mě se   pohádka líbila. Měla   myšlenku, krásnou přírodu.   To že draci více >

Autor: HanisG | Hodnocení: 9 / 10

Avengers: Endgame (2019)

Čekal jsem něco víc...

Avengers: Endgame
Čekal jsem lepší   zakončení moji oblíbené   ságy. To nic ale nemění na   tom, že je to úžasný film.   Povinnost pro všechny   fanoušky a nejen více >

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.167/0.131