reklama
 
ohodnotit

A kdo je vinen?

Neobchodimijat grešnik

Další název:
Необходимият грешник; The Indispensable Sinner; A kto je vinný?
Žánr:
Země:
Rok:
1971
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
10/1971

Celkové hodnocení filmu A kdo je vinen?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.3.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
anitram13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
kakamil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43580minih43580Skutečně vražda? (1999) [TV film] 
Murder Most Likely n
minih31688minih31688A co dál? (1988) 
A sega nakade? n
minih23219minih23219Vzpoura strojů (1986) 
Maximum Overdrive n
minih37062minih37062Dětská hra 2 (1990) 
Child's Play 2 n
minih37280minih37280Chaplinova kolekce (4+1 Box Set) (2003) 
The Chaplin Collection (4+1 Box Set)) n
minih5786minih5786Una aventura de Gil Blas (1956) 
Una aventura de Gil Blas n
minih57264minih57264Sharpe's Peril (2008) [TV film] 
Sharpe's Peril n
minih42480minih42480Kořeny mafie (2006) 
10th & Wolf n
minih55641minih55641Eliana, Eliana (2002) 
n
minih15308minih15308Pán a sluha (1938) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58 %
9   - Justik66
4   - Agostino
4   - Kuvik
5   - Rendys
7   - vo.truhlas
5   - kamil.ice
10 - michaela11
8   - tvo
6   - Grassel
5   - Alfpaseka
6   - respiro
6   - jura1973
4   - CESTA11573
4   - anitram13
4   - kakamil

TV Program

ČT1 - Kufr (1992) [TV pořad]

09:55 - 10:35

23 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Skrytá království přírody: Pod...

09:55 - 10:45

23 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2015) [TV ser...

09:50 - 11:00

28 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Zaslíbená nevěsta (2013) [TV f...

10:15 - 12:10

3 minut již uběhlo
112 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 142482
Osobností: 609921
Fotografií: 531883
Plakátů: 255682
Obsahů a biografií: 131063

Poslední komentáře

Labyrint (2017/3) [TV epizoda]

Labyrint
Jiří Strach se kdesi   zmínil, že diváci mají   rádi epizody, které nejsou   ukončené a navazují na   sebe. I když Labyrint 2017 je   výborný, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Padesát odstínů černé (2016)

PRIMITIVNÍ

Padesát odstínů černé
Ano primitivní a ubohé. Co   jiného čekat spoza velké   louže? Z krajiny odpadů a   hnusu, který šíří po   světě. Upoutávky měly   patřičně více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Padesát odstínů černé (2016)

Padesát odstínů černé
Tento film je uplny odpad.   Skoda penazi a casu.Tvorcom sa   podarilo nieco co sa vidi   malokedy. Hnus. Videla som   dost filmov,ale toto je uplne   dno.

Autor: berivan | Hodnocení: 1 / 10

Muzika (2007)

Muzika
Bohužel, saxofon nesnáším,   leze mi na nervy a hudba mi   taky moc neříká. Ale za to   tvůrci nemohou, tudíž se to   nesmí zobrazit ani v   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Dobrodružství Huckleberryho Finn...

Dobrodružství Huckleberryho Finna
Příjemná oddychovka.   Scénář filmu je sice oproti   knižní předloze dost   okleštěný, to   nejdůležitější v něm ale   zůstalo - dobrodružství více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.248/0.226