ohodnotit

A kdo je vinen?

Neobchodimijat grešnik

Další název:
Необходимият грешник; The Indispensable Sinner; A kto je vinný?
Žánr:
Země:
Rok:
1971
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
10/1971

Celkové hodnocení filmu A kdo je vinen?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.6% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2010
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.1.2018
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.3.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
anitram13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
kakamil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17479minih17479Přísně tajné prázdniny (1991) 
If Looks Could Kill n
minih3511minih3511Balení po šesti (1982) 
n
minih29185minih29185Poslední jednorožec (1982) 
The Last Unicom n
minih5167minih5167Cizinec v zrcadle (1993) [TV film] 
A Stranger in the Mirror n
minih10961minih10961Křtiny (1981) 
Křtiny n
minih47224minih47224Chůze po vodě (2002) 
Walking on Water n
minih44577minih44577Invaze (1996) 
The Arrival n
minih3720minih3720Beethoven (1991) 
Beethoven n
minih58236minih58236Čarodějové a obři (2003) 
Magos y gigantes n
minih56462minih56462Čaroděj ze země OZ (1982) 
Ozu no mahôtsukai n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.6 % (16)
9   - Justik66
4   - Agostino
4   - Kuvik
2   - radegaster
5   - Rendys
7   - vo.truhlas
5   - kamil.ice
10 - michaela11
8   - tvo
6   - Grassel
5   - Alfpaseka
6   - respiro
6   - jura1973
4   - CESTA11573
4   - anitram13
4   - kakamil

TV Program

ČT1 - Máte slovo s M. Jílkovou (2008...

00:50 - 01:50

36 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty do Agde aneb Válka bidon...

01:15 - 01:40

11 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

01:20 - 02:00

6 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

00:50 - 01:50

36 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152765
Osobností: 637136
Fotografií: 581904
Plakátů: 276397
Obsahů a biografií: 140181

Poslední komentáře

MEG: Monstrum z hlubin (2018)

MEG: Monstrum z hlubin
Monster Movie konečně   přišel se změnou. Godzilly   a King Konga už skutečně   bylo dost. A tak tu máme   žraloka. Ohromného žraloka,   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Máš ji! (2018)

Máš ji!
Zajímavý námět a vtipné   zpracování. Jen se to pak   protahuje a přehání jak   bývá u podobných komedií   zvykem s to je škoda.

Autor: MildaX | Hodnocení: 5 / 10

Mission: Impossible - Fallout (2...

PROCESOR!

Mission: Impossible - Fallout
Tak akce je parádní o tom   žádná. Tom podává na   svůj věk zdrcující výkon   na hranici lidských   možností a na to, že je to   jenom herec, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Mars (2018)

Hloupost

Mars
Nikdy jsem nehodnotil pouze z   ukázek na webech, ale tohle   je otřesný dá se z nih   vyvodit jak bude asi tato   trapárna vypadat!! A podle   více >

Autor: mavin

Poklad z půdy (2018) [TV pořad]

Haha že poklad!?

Poklad z půdy
Pan videostop asi nemá   dočeho píchnou tak vzal i   tuto velmi trapnou   napodobeninu dobrého a   zajímavějšího pořadu   zahraniční tv!!! No více >

Autor: mavin

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.172/0.134