reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu A jsou li tu andělé?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 42.7% (22 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.9.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.7.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.5.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
21.4.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
psichy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2008
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
kakamil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Daviddlabaja
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.12.2007
fillmfanatik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49852minih49852Bakaláři 1997 (1997) [TV cyklus] 
Bakaláři 1997 n
minih39482minih39482Aeon Flux (2005) 
Æon Flux n
minih144254minih144254Unesená v Istanbulu (2016) 
Tschiller: Off Duty n
minih29700minih29700Bingo! (1999) 
House! n
minih12053minih12053Marketa Lazarová (1967) 
Marketa Lazarová n
minih35098minih35098Americký film (1999) 
American Movie n
minih97511minih97511Láska bez máty (2011) [TV film] 
Liebe ohne Minze n
minih20383minih20383Švindlíři (1990) 
The Grifters n
minih10741minih10741Království za kytaru (1989) 
n
minih54393minih54393Dědeček je lepší než pes (1989) [TV film] 
Dědeček je lepší než pes n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

42.7 % (22)
4   - curil
4   - Agostino
1   - BinLADIN
4   - Rendys
7   - vo.truhlas
2   - T800
2   - Area
6   - kamil.ice
1   - stixman
10 - michaela11
1   - deatdavid
4   - bajaw
5   - Grassel
5   - Alfpaseka
4   - respiro
6   - jura1973
6   - psichy
4   - CESTA11573
6   - hrncir20
3   - kakamil

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

00:40 - 01:05

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Lech Walesa

00:25 - 01:20

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

00:30 - 01:20

28 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

00:50 - 01:55

8 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Kam zmizel kurýr (1981)

URČITĚ PODÍVAT

Kam zmizel kurýr
1. přínos filmu pro diváka:   poměrně veliký, film může   přinášet zájem o vesmír   jako takový, případně o   mystické jevy, nebo i "jen" o   více >

Autor: vesmirny | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.41/0.365