reklama
 
ohodnotit

A jaké je moře?

Kakoje ono, more?

Další název:
Какое оно, море?, Kakoye ono, more?
Žánr:
Země:
Rok:
1964
Délka:
81 minut

Celkové hodnocení filmu A jaké je moře?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (26 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.1.2010
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.7.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.3.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.4.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.8.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.10.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
orec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
anitram13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
havry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
9.10.2008
kakamil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
fillmfanatik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.11.2008
ptaky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49263minih49263Holka z města (2008) 
New in Town n
minih45737minih45737Anakonda 4: Cesta krve (2008) [TV film] 
Anaconda 4: Trail of Blood n
minih54618minih54618Álombrigád (1989) 
Álombrigád n
minih39716minih39716Arsene Lupin - zloděj gentleman (2004) 
Arsène Lupin n
minih10984minih10984Kulový blesk (1978) 
Kulový blesk n
minih28081minih28081Monty Python a svatý Grál (1974) 
Monty Python and the Holy Grail n
minih11991minih11991Manželská klec (2007) 
Married Life n
minih36439minih36439Alína (1997) [TV film] 
n
minih43748minih43748Králové ro(c)ku (2006) 
Tenacious D in the Pick of Destiny n
minih18402minih18402Sám doma 3 (1997) 
Home Alone 3 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 %
7   - Justik66
4   - Edward52
4   - Agostino
5   - Kuvik
1   - BinLADIN
4   - Rendys
5   - vo.truhlas
1   - miroslav22
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
9   - michaela11
1   - deatdavid
4   - pepa123
4   - bajaw
5   - Alfpaseka
4   - respiro
2   - jura1973
3   - CESTA11573
4   - hrncir20

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145762
Osobností: 619585
Fotografií: 545763
Plakátů: 260917
Obsahů a biografií: 133621

Poslední komentáře

La La Land (2016)

La La Land
Hodně pocitový film. Ne že   by jiné filmy nevyvolávaly   pocity, ale tady jde o ně v   první řadě, a terpve potom   o děj a vše ostatní.   více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Evropa (1991)

Lars von Franz

Evropa
Vlastně je to vysloveně   „šotoušskej“ film. Vlak,   svět železnice, koleje a   lidé kolem nich, tu hrají   hlavní roli. Kafkovsky   více >

Autor: m6k

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.24/0.201