Duben
ohodnotit

A.I.: Umělá inteligence

A.I.: Artificial Intelligence

Další název:
A.I. Umelá inteligencia (SK)
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
146 minut
Premiéra v ČR:
11.10.2001
„Výprava do světa, ve kterém roboti mají své sny a touhy.“

Komentáře k filmu A.I.: Umělá inteligence

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 43
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.4.2013
Když jsem se na tento film   podíval po prvé, dokoukal   jsem ho snad jenom díky   skvělému výkonu Haleyho   Joela Osmenta a Radka Škvora,   jež mám oba ve velké   oblibě a kteří ztvárnili   hlavní postavu. I přesto,   snad pro nějaké tušení,   jsem se na něj podíval po   druhé. A najednou se mi   docela líbil. Od té doby   jsem ho viděl ještě   párkrát a pokaždé ho mám   ještě o něco raději. Velmi   často si na něj vzpomenu,   občas na něj odkážu. V   žebříčku mých   nejoblíbenějších filmů   vystoupal na 2. příčku,   což by mě po prvním   zhlédnutí ani nenapadlo.
Film se zabývá otázkou,   kdo je člověk a kdy stroj   přestává být pouhou   věcí; zamýšlí se nad   povahou citů. Provází jím   postava Davida - robota   schopného lásky, který   potom, co se ho rodiče, jimž   měl nahradit jejich syna,   když se tento syn - člověk   - probudí z kómatu, vzdají,   touží po tom, aby se stal   také člověkem. Přitom   prochází světem lidí a   robotů, jejž můžeme nazvat   v mnoha ohledech nemocným.
Ačkoliv hlavní   myšlenku, kterou se zabýval   už Karel Čapek ve svém   R.U.R., můžeme označit za   klasickou, je tato podle mě   velmi zásadní a čím dál   aktuálnější. Spielbergova   Umělé inteligence se na ni   navíc dívá skrze skvělý   příběh, v němž lze stále   objevovat něco nového, a   vynikající zpracování   podpořené excelentními   hreckými výkony.
Závěr připouští více   pohledů a doporučuji vám,   abyste se nad ním zamysleli a   podívali se na něj z   různých úhlů; podle mě je   naprosto fantastický.
Nakonec si dovolím   osobní přiznání. Ačkoliv   jsem člověk poměrně   cynický a podobné věci se   mi u filmů nestávají skoro   nikdy, závěr tohoto filmu mi   dokázal vehnat do očí   několik slz, a to zejména   při opakovaných   zhlédnutí.
Umělá   inteligence pro mě znamená   jistotu úžasného zážitku,   kdykoliv se na ni znovu   podívám, a to je podle mě   nejlepší způsob   rozpoznání výborného   filmu.
Obivan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.1.2008
Excelentní film, podle mého   osobního názoru Spielbergův   nejlepší. Nejvíce se mi   přitom líbila ta část   první, kdy je malý David ve   své rodině. Nebojím se   napsat, že tento film je   velice zvláštní co do   atmosféry, děje tak i   celkového provedení.   Technická stránka filmu   (kamera, triky), hudba Johna   Williamse nebo Osmentův   výkon jsou výrazně   nadprůměrné. Taky takto   emocionálně silný závěr   jsem už dlouho neviděl. Na   tento film se můžu koukat,   kdykoliv znova a znova aniž   by mě nudil.
Angelitos
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.1.2008
Tento film ve mně zanechal   opravdu zvláštní pocit.   Obsahuje velice neobvyklý   příběh malého robota,   který se chce stát živým   chlapcem. Film Vás nutí   přemýšlet. Určitě   doporučuji.
Mikisek2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.4.2009
Opravdu ůžasný film. Když   sem ho viděla poprvé tak sem   ho ůplně nepochopila, ale po   pár letech sem se koukla   znovu a ůplně mě dostal. Ze   začátku vypadáš spíš   psychologicky a pomalu   ubíhající děj ale vše   dostane spád. I když sem   zastáncem happy endů konec   tohoto filmu mě opravdu   dostal. Až k pláči...
lukino81
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.1.2010
PRO MNĚ JEDEN Z NEJLEPŠÍCH   SCI-FI VŮBEC. JE DOBŘE ŽE   TENTO FILM VZAL DO SVÍCH   RUKOU PO ZESNULÉM S.K.   PRÁVĚ SPIELBERG.
pepamitas
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Super
Je to vážně zajímavý a   inspirující film. Nikdo   neví, jak bude v budoucnu   svět vypadat a tato vize je   tak reálná, že by se jí   člověk ani nebránil   Otevírá spoustu otázek na   daná témata související s   lidksou existení a hledá   možná řešení. Myslím,   že pro zamylšení je to   vynikající film
Brukli
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.9.2007
Velmi krásny a dojemný   příběch o malém robotovi   kerý hledá vílu aby mu   splnila jeho přánía to   stát se čověkem proto aby   mohl být se svou mámou.
huron
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.4.2006
Pozoruhodný sci-fi snímek,   který není   vědeckofantascický   prvoplánově, ale budoucnost   si vzal jen jako pozadí pro   vyjádření hlubších   myšlenek. Zajímalo by mě,   jak dopadne v dospělosti   Haley Osment - již dnes je z   něj bezesporu herecká   hvězda, ale kdoví, co s jeho   talentem udělá puberta. Pro   sebe jsem v tomto filmu   objevil Jude Lawa v roli   gigola-robota.
leunka592
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.4.2010
uplně užasný film! V   kterém můžemě vidět svět   očima robotů, kteří se   porouchali nebo už nejsou   potřební. Něky vám jich   začne být opravdu líto.
tuwanakha
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.12.2004
Cesta za duší
Herecký koncert Haleye Joela   Osmenta, který je podle mne   nejlepším dětským hercem   součastnosti. Bohužel   Kubrick scénář tak úplně   nedomyslel, či spíš je to   příliš americko happy.   Konec měl nastat, když se   David marně snaží   přesvědčit figurínu Modré   víly, aby mu vdechla život.   Veškerý další balast už   je navíc a pouze rozmělňuje   myšlenku. Z robota prostě   člověka neuděláte, i kdyby   jste měli sebevetší moc,   ale robot David je natolik   oduševnělý, že to ani   nemá zapotřebí. Jenomže to   se mu nikdo vysvětlit   nesnažil.
Sandwitch
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.5.2007
Tak tehle příběh mě   vyloženě připoutal do   křesla a nechtěl mě pustit   ani na WC... V průběhu filmu   jsem měl dojem, že koukám   na sci-fi Ponochia od   Disneyho, ale ke konci se vše   zvrátilo v konec, který jsem   absolutně nečekal. Moc   pěkně udělaný film i když   na mě docela zbytečně   zdlouhavý.
alberteinstein
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.4.2010
Vynikajúci film, silný   príbeh. Scéna, keď Monica   (Frances O'Connor) opúšťa   Davida (Haley Joel Osment) v   lese, mi riadne pokrútila   žalúdok... Jasných 10/10.  
PS: V tesnom latexovom   oblečku sa tu v jednej zo   svojich prvých úloh   producíruje Ashley Scott ako   Gigolo Jane.
Dr.film
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.1.2008
V prvé řadě se hluboce   skláním před herectvím   Haley Joel Osmenta. Chlapec se   z rolí vypořádal bravurně,   je neustále v záběru a to   co předvádí mu může   závidět leckterý herecký   veterán. Jak by to natočil   Kubrick, zůstane navždy   dohadem, ale důležité je,   že Spielberg to nepokazil.
beneva
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.10.2019
Strašně dlouho jsem tento   film chtěla vidět a pořád   mě nějak míjel. Až dnes,   konečně! A sedím jako   zaražená pecka. Takový   nápor na city jsem nečekala.   Naprosto dokonalý herecký   výkon a s tím spojené   myšlenky na pouto dítě -   matka. Jak křehké, jak   zranitelné, jak krásné a   nebezpečné. Jsou to naše   city, které nám často   přinášejí více bolesti   než radosti. A robotizace   postupuje...
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.1.2012
To je tak dojemný a emotivní   film ( hlavně na konci ), že   by člověk brečel.Už jsem   to dlouho neviděl, tak jsem   si to dneska připoměl a   pořád stejně dobré....
Dobré herecké   obsazení....ovšem   vyjímečnou roli tady má   Jude Law - dobré jsou tam ty   jeho taneční kreace.No a tom   malém klukovi se nemá cenu   bavit - talentované dítě,   když to takhle věrohodně   zahrál.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.5.2009
Rozhodně nedoceněné sci-fi,   které asi hodně diváků   nepochopilo nebo i díky   délce filmu bylo odrazeno.   Nevím jak by film dopadl   kdyby jej nerežírovel   S.Spielberg, který si vybral   do hlavní role robota   výborného Osmenta.
thejduk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.5.2014
Když smícháte Kubricka a   Spielberga, nemůže vzniknout   slabý film a kdo si myslel,   že ano, tak se zmýlil. Když   se pod nějaký film   podepíše jako režisér,   vznikne každopádně   mimořádné dílo. (Čelisti,   E.T. Jurský park, Indiana   Jones). Stejně je to i osud   Davida, který získal jako   robot lidské city a chtěl se   stát člověkem. Proto   Spielberga řadím na první   místo mezi režiséry i když   by se našly filmy, které   vidět nemusím, většina   filmů si zaslouží to   nejvyšší ocenění.   Spielberg je PAN REŽISÉR, to   je fakt.
Barney94
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.8.2017
Zajímavý námět na film. Je   to povedené drama o robotovi   s lidskými city. Co stojí za   zmínku je také výkon H. J.   Osmenta. Akorát mi nějak   uniklo, co se vlastně s tím   robotem na konci přesně   stalo.
Yontalcar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.5.2012
Přijde mi, že celý film je   pojat jako jedna velká sci-fi   pohádka, která se s postupem   děje podobá víc a víc již   dobře známému   dobrodružství, které   zažívá mnohý hrdina (nebo   hrdinové) při svém   putování za vzdáleným   cílem. Vše začíná   nepříjemným zvratem,   pokračuje nalezením   přítele v nesnázích a dál   se děj přemísťuje do těch   nejrozmanitějších končin,   aby hlavní hrdina se snažil   najít pomoc tam, kde na něj   nečeká. A přeci se   dočkáme přislíbeného   vyvrcholení tohoto tolik   známého a stejně poutavého   příběhu. Nevadí, že se   podobá jiným předešlým. I   jiné pojetí může udělat   své. S dojemným závěrem   náš mechanický Pinocchio   zlomí své prokletí jednou   provždy. A postačí mu k   tomu jeden jediný den.
Lilithka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.12.2006
jeden z mých   oblíbenějších   filmů..když mam to správné   citlivé rozpoložení,   pustím si chlapečka robota s   umělé inteligence a krásně   se vybrečím...
pincekk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.9.2007
tento film mě velice   překvapil,jak tvůrci filmu   dokázali smíchat prvky   sci-fi a lidské lásky.Ikdyž   film trvá cca přes 2   hodiny,opravdu se dá vydržet   na něj dívat a vřele   doporučuji jak dětem tak i   starším
kedar6
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Steven Spilberg - to je to co   mě na tomto filmu   přilákalo. Ačkoliv (a je   tomu tak i v tomto případě)   bývá děj Spilbergových   filmů v některých   pasážích až zbytečně   natahován, je tento film jako   jeho většina filmů   originální v úhlu pohledu.   Svět plný robotů? Ano,   otřelé téma. Ale cesta   hledání vlastní identity   umělé bytosti v tomto   pohledu není ještě   otřelá...každopádně dojme   i ty největší   "tvrďáky"
Leroy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2005
Krasny film s rozpacitym koncem
Tenhle film se mi skutecne   libil. Jedine co kazi dojem a   proc si nezaslouzi vyssi   hodnoceni nez 8 je rozpacity   konec. Kubrick v podani   Stevena Spielberga
ELPEDRO
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.9.2007
SKVĚLÁ SCI FI VÁM PODRŽÍ   NERVY NAPNUTÉ AŽ DO   KONCE,JEN U TOHOTO TYPU   FILMŮBYCH OČEKÁVAL HAPPY   END,TO JE VŠAK VYVÁŽENO   PSYCHOLOGICKOU ÚVAHOU O   POTŘEBĚ BYŤ JEN   KRÁTKODOBÉHO ŠTĚSTÍ.MOHU   JEN DOPORUČIT
klasifikátor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.3.2021
Velmi silný příběh, který   je hodně vizionářský   vezme-li se v úvahu kdyz   vznikl původní scénář, od   něhož se to vše odvíjelo.   Některé herecké výkony   jsou opravdu mimořádné a   režisér Steven Spielberg   prokázal, že je velký   puntičkář a detailista (v   tom nejlepším smyslu těchto   slov). Jenom mám takový   pocit, že tento film je o   dost jiný než ten, který   chtěl původně natočit   klasik Stanley Kubrick. I tak   je to hodně nadprůměrná a   místy VELMI uhrančivá   podívaná.
Erkul
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.8.2011
Skoro jde o mrazení na   zádech, když se osamělý   umělý človíček snaží   zahránit svůj robotí   život. Opuštěnost nejen zde   na zeměkouli, ale již teď   třeskutá tichá ve vesmíru.
MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.5.2013
A.I.: Umělá inteligence
Patří mezi 501 filmů,   které musíte vidět.
Nominace na Oscara v roce   2002 za Nejlepší vizuální   efekty a Nejlepší hudbu.
Roboti a umělá   inteligence je věčné téma,   kterého se prvně dotkl náš   velikán Karel Čapek v jeho   divadelní hře R. U. R. Od   kdy přestává být robot   strojem a začíná být   živou bytostí? Čapek to   určil tím, kdy tyto umělé   bytosti začnou být schopni   lásky. A to je právě to, o   co v A. I.: Artificial   Intelligence běží. Lidstvo   vyvinulo první stroj schopný   milovat. Stroj, který   dokáže snít a který je v   podstatě živý. Vše to po   Kubrickovi převzal Spielberg,   který na co sáhne, to se mu   bravurně podaří. Zatím   jsem od něj neviděl jediný   špatný film.
Jen   škoda té délky, dvě a půl   hodiny je trochu moc a navíc   snímek není soudružný.   Mohli by to s přehledem být   celkem tři filmy,   přinejmenším aspoň dva.   Konec a začátek je totiž od   prostředku totálně   odlišný. A chvíle, kdy se   objevil Jude Law jsou těmi   nejlepšími. Malý Haley Joel   Osment nám ukázal, že   možná není dítko, ale   nějaké roboťátko, které   bylo vytvořeno, aby   přesvědčivě hrálo ve   filmech...
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.4.2012
Pocta S.Kubrickovi
Stanley Kubrick už ho nestihl   natočit,tak ho přenechal   neméně zdatnému soukmenovci   a dle mého vznikl   originální,trikově i   vizuálně brilantní   snímek!Problém je maličko   jeho obsah a délka a není   asi úplně přijatelný pro   každého.I já se občas   ztrácel....Co mě ještě   hodně zaujalo byl herecký   výkon Haley Joel   Osmenta,opravdu my přišel   jako umělý,bezchybně   zahrané!
Karius
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.3.2015
Vůbec se nedivím   kolísavému hodnocení.   Někdo vysolí plnou, někdo   dá sotva dvě hvězdičky.   Dá se to pochopit. Film je   opravdu zvláštní a buď   zaujme nebo ne. Já mám taky   smíšený pocity.   Především musí člověk   ocenit vynikající výkon   hlavní postavy. Ve 13ti   letech zahrát takhle? Opravdu   smekám. Na druhou stranu   příběh a zpracování už   taková paráda nebyla. Půlku   filmu se potácíme v životě   dvou rodičů, kteří si   místo nefunkčního syna   pořídí prototyp robo   chlapce. Když se konečně   zabydlí, objeví se vlastní   syn s vytuněnejma   vychtávkama alá Forrest Gump   a idylka je v trapu. Zoufalá   matka ho zaparkuje v lese a   nechá ho tam. Druhá půlka   filmu zaměřená na hledání   víly zvonilky s robo gigolem   zakončená rádoby dojemnou   desetiminutovkou, nad kterou   mohly uronit slzu snad jen   rozvedený matky na   antidepresivech. Závěr? Na   jméno Spielberg slabota, na   jméno Osment neskutečnej   výkon, kterej by zkousnul i   Oscara, parádní medvídek   Teddy a na rok 2001 takřka   bezchybný speciální efekty   vs zmatečnej, zdlouhavej a   chvílema příšerně nudnej   příběh, kterej byl jak na   houpačce. Nicméně   průměrných 70% je   adekvátních a já nevybočim   z řady
lucymat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.7.2010
Citově velmi silný film,   který se občas neubrání   feelingovému vydírání. Nad   Haleyem asi hodně lidí   zaplesá, ale u mě je jasným   favoritem Jude Law. Jeho   postava prostě nemá   konkurenci.
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.4.2012
Zklamání.
Ačkoliv   především mladý pan Osment   a Jude Law dodávají filmu   potřebnou hereckou kvalitu,   jedniný světlým okamžikem   filmu je jeho závěrečná   fáze, kdy se mechadítko   odhodlalo vydat na pouť za   svou touhou. Přitom téma   nabízelo takový potenciál a   režie S. Spielberga slibovala   jeho naplnění... Bohužel   jsem teď nenapněný, v tomto   případě by možná bylo   vhodnější použít výraz   poloplný.
Phreaker
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.12.2010
Film rozhodně stojí za   shlédnutí. Herecké výkony,   děj i technické zpracování   je výborné, ale přesto mám   pocit, jako by filmu něco   chybělo. Osobně se mi více   líbila první polovina filmu,   i když v druhé   "polovině" filmu   zas hrál můj oblíbený Jude   Law.
nash
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.2.2005
Mix Kubricka se Spielbergem   vyznívá bohužel hodně   zvláštně. Spielberg chtěl   film věnovat Kubrickovi, ale   nevzdal se svého osobitého   stylu, což film tříští do   dvou odlišných rovin, které   vedle sebe moc nefungují.   Škoda, mohl to být   nezapomenutelný film.
xxlch
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.8.2011
Obrovský film který na mě   působí jako novodobá Alenka   v kraji za zrcadlem. Kouzelná   ,,divná" atmosféra s   úchylně se tvářícím   Osmentem v hlavní   roli.Prostě filmík,který   vás chytne za srdce!
efCZa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.1.2005
potenciál filmu, je veliký a   taky velice nevyužitý. Je   zbytečně zdlouhavý až   působí vyloženě roztahaně   a unaveně.
Verik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.3.2005
Docela dobrý film z doby,kdy   naši zemi zahrnují roboti.A   právě v této době vy,slí   lidé robota,který se chová   a vypadá úplně jako   člověk.Je velice hodný,ale   někdy na svou důvěřivost a   poslušnost doplatí
pavelnop
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.7.2003
Neříkejte kombinaci magických slov pokud to nemysl
Film je o putování uměle   vytvořené bytosti za svým   lidstvím.
Film je to   celkem zajímavý ale osobně   jsem čekal lepší výsledek.
djkoma
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.10.2004
Sen Kubricka, který jeho   kamarád Steven Spielberg   přetavil v toto dílo s   velkolepostí avšak   rovnájící se jeho pádu.   Průměrný film o robotovi,   který chce být živý. O   jeho osudu, putování a   lidech ovlivnujicích svět :)   . Krásná barevná představa   a kamera.
Kuvik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.12.2009
Tento sci-fi film ma určite   neodradil svojou dĺžkou, ale   povedal by som skôr, z   dôvodu zvráteného deja,   pochopil som to až príliš   dobre. Bolo by to prakticky   jedno aký režisér by to   natočil, s takýmto obsahom   sa nestotožňujem a pevne   verím, že takéto veci tak   skoro sa neobjavia. Spielberg   patrí medzi mojich   obľúbených režisérov,   takže nie je tu otázka, čo   ak by to natočil niektorí   iný režisér.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.12.2016
Na mě přiliš patetické.   Osment jako robot vypadá, ale   když se u toho stolu zasmál,   tak bych ho rozhodně   neaktivoval. Čili by se   příběh nekonal.
Vídžej
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.2.2004
Tak tenhle film mi moc nedal   ale ani nevzal. Prostě jsem   si ho pustil a pak vrátil so   půjčovny s tím, že už se   na něj nepodívám
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.8.2004
Umělá neinteligence
Slaboduchý film plný zcela   zřetelných nesmyslů a   nelogičností. Americkému   publiku to samozřejmě   nevadí, ale mně rozhodně   ano.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.11.2014
No jo, dostal jsem co jsem   čekal. Super inteligentní   robot jako devítiletý   klučina s IQ tykve. Nic   pitomějšího už asi   vymyslet snad ani nejde. Už   po patnácti minutách jsem   znechuceně začal dělat   jinou práci a pokukoval jen   očkem. Těžké filosofické   disputace mne nudily a   nedělat něco jiného, usnul   jsem. Mou pozornost upoutala   až scéna setkání Davida s   ostatními roboty a pak už   jsem se tedy díval s   přestávkami až do konce.   Jak film hodnotit?? Za   naprostou debilitu první   skoro hodiny jednoznačně   odpad. Pak neustále dokola   omílaná myšlenka, která   vyústí v naprosto přiblblý   závěr, uměle a násilně   protahovaný a s kecáním   jakéhosi vypravěče. Nemohu   dát svému oblíbenci odpad a   tak přihlédnu na kvalitní   efekty a poměrně slušnou   hudbu mého dalšího   oblíbence. Ale i tak to   hodnotím jako podprůměrný   snímek. 2014101413257/13949

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih36339minih36339Spy Kids 3-D: Game Over (2003) 
Spy Kids 3-D: Game Over n
minih12093minih12093Maska (1994) 
The Mask n
minih13262minih13262My Fair Lady (1964) 
My Fair Lady n
minih47488minih47488Astro Boy (2009) 
Astro Boy n
minih64031minih64031Summerhill (2008) [TV film] 
Summerhill n
minih43369minih43369Vdáš se, a basta! (2006) 
Because I Said So n
minih15824minih15824Pirát (1948) 
The Pirate n
minih43758minih43758Muž proti muži (2006) 
Seraphim Falls n
minih17909minih17909Rocky (1976) 
Rocky n
minih49977minih49977Every Sunday (1936) 
Every Sunday n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

14 minut již uběhlo
136 minut zbývá do konce

ČT2 - Na moll

01:50 - 02:30

39 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

01:50 - 03:05

39 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:45 - 02:45

44 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10