reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu A Day in the Life

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 32.3% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2010
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.7.2015
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.4.2011
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.2.2010
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
do12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.1.2010
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
anitram13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.1.2010
xxxx123er
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
6.1.2011
pavel328
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37188minih37188Strašidelný dům (2003) 
The Haunted Mansion n
minih28753minih28753Červený trpaslík (1988) [TV seriál] 
Red Dwarf n
minih48679minih48679Ben X (2007) 
Ben X n
minih37625minih37625Slavné historky zbojnické (1985) [TV minisérie] 
Slavné historky zbojnické n
minih57042minih57042Tutti i colori del buio (1972) 
Tutti i colori del buio n
minih25720minih25720Smrtící rána (1989) 
Dead-Bang n
minih7814minih7814Gabriela (1941) 
n
minih3580minih3580Barbar Conan (1982) 
Conan the Barbarian n
minih25820minih25820Volavka (1994) 
L'appat n
minih33160minih33160Akademik Čabelka (1958) 
Akademik Čabelka n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

32.3 % (13)
5   - Agostino
6   - Kuvik
1   - radegaster
1   - miroslav22
4   - vo.truhlas
5   - kamil.ice
1   - stixman
1   - deatdavid
3   - do12
6   - Grassel
3   - anitram13
1   - xxxx123er
5   - pavel328
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636667
Fotografií: 579172
Plakátů: 275828
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Kam zmizel kurýr (1981)

URČITĚ PODÍVAT

Kam zmizel kurýr
1. přínos filmu pro diváka:   poměrně veliký, film může   přinášet zájem o vesmír   jako takový, případně o   mystické jevy, nebo i "jen" o   více >

Autor: vesmirny | Hodnocení: 10 / 10

Baron Prášil (1961)

URČITĚ PODÍVAT

Baron Prášil
1. přínos filmu pro diváka:   film přináší výlet na   křídlech fantazie,   nejlepší zpracování   příběhů Barona   Prášila
2. přínos filmu více >

Autor: vesmirny | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.161/0.127