';
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu 92 stupňů ve stínu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.6.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.2.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.11.2007
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2009
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50880minih50880Dvě poloviny srdce (1982) 
Dvije polovine srca n
minih15945minih15945Ples upírů (1967) 
The Fearless Vampire Killers n
minih164212minih164212Past (2020) [TV film] 
n
minih13325minih13325Na konci světa (1975) 
Na konci světa n
minih43081minih43081Já, legenda (2007) 
I Am Legend n
minih23677minih23677Závrať (1962) 
n
minih3284minih3284Asterix a Kleopatra (1968) 
Astérix et Cléopâtre n
minih61119minih61119Meč a růže (1953) 
The Sword and the Rose n
minih52413minih52413Stín ducha (2006) 
La sombra de nadie n
minih88867minih88867Píseční žraloci (2011) [TV film] 
Sand Sharks n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 % (8)
7   - curil
3   - Kuvik
3   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - karesm
5   - dr.obek
3   - respiro
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 179583
Osobností: 681322
Fotografií: 720769
Plakátů: 342665
Obsahů a biografií: 163921

Poslední komentáře

Lancelot (1998) [TV film]

Lancelot
Lancelota jsem shlédnul   hlavně kvůli hudbě Luboše   Fišera, jehož je toto dílo   první operou, kterou   zkomponoval. Musím se   přiznat, že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 5 / 10

5 Days of War (2011)

realita nebo ???

5 Days of War
jestli tenhle film byl   natočen podle skutečných   událostí, tak buď jsou   novináři naprosto sebevrazi,   nebo blázni. cením si, že   se více >

Autor: Edward52 | Hodnocení: 4 / 10

Vřískot (2022)

PROCESOR!

Vřískot
Je to celkem zapeklitá   situace, protože tvůrci   musí respektovat to, co   fungovalo a stala se z toho   modla, zároveň to musí   někam více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Výbušnej koktejl (2021)

PROCESOR!

Výbušnej koktejl
Takovej ten splachovací   snímek, co ho po shlédnutí   spláchnete a dál ho již   vyhledávat nebudete natož,   abyste si na něj po týdnu   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Mlčení jehňátek (1991)

Mlčení jehňátek
Asi největší plus tohoto   filmu je Hopkins a pak Jodie.   Jinak celkově dějová linka   mě tolik nezaujala. Znám   mnohem lepší filmy tohoto   typu.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení