reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu 92 stupňů ve stínu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.6.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.2.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.11.2007
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2009
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25283minih25283Navždy (1989) 
Always n
minih66393minih66393Baseline (2010) 
Baseline n
minih13565minih13565Narozeniny režiséra Z.K. (1987) 
n
minih37265minih37265Poslední slovo (1995) [TV inscenace] 
Poslední slovo n
minih32615minih32615Klamné léto '68 (1984) 
Varljivo leto '68 n
minih39908minih39908Po hlavě do prdele (2006) 
n
minih126846minih126846Peklo v Deliverance Creek (2014) [TV film] 
Deliverance Creek n
minih16955minih16955Princezna (1994) 
I'll Do Anything n
minih41823minih41823Strom pohádek: Dobro a zlo (1989) [TV inscenace] 
Strom pohádek: Dobro a zlo n
minih21951minih21951V pravé poledne (1952) 
High Noon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 %
7   - curil
3   - Kuvik
3   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - karesm
5   - dr.obek
3   - respiro

TV Program

ČT1 - (?)

12:00 - 12:20

12 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Náš venkov: Léčit, lyžovat, mi...

11:55 - 12:20

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:30

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Polední zprávy

12:10 - 12:20

2 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144250
Osobností: 614892
Fotografií: 538956
Plakátů: 257938
Obsahů a biografií: 132095

Poslední komentáře

U konce s dechem (1959)

U konce s dechem
V šedesátých letech mne   tento film doslova uchvátil a   plakát s Belmondem jsem   tenkrát z kina přemístila   do své skříně.Dnes se na   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Holka jako já – příběh Gwen Arau...

Holka jako já – příběh Gwen Araujo
Pravdivý příběh dívky v   těle chlapce je o to   krutější, že se opravdu   stal a podobných je kolem   nás spousta.Nevím přesně,   co mi ve více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2015/5) [TV epizoda]

Labyrint
U vězněného Kováře, vyjde   na světlo, že policisty   pěkně tahá za nos, Tamara   Hrónská odhalí, že první   oběť na Slovensku,   Uhorčíková, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Vetřelec: Covenant
Tolik let jsem čekal na   nového vetřelce ... to jsem   však ještě netušil, že   tam budou lidem létat   mimozemští hajzlíci do   nosů a uší, více >

Autor: Robinson | Hodnocení: 5 / 10

PanMáma (2013) [TV seriál]

PanMáma
Jarmila Beranová (super Milan   Šteindler) je mega matrona   Kročehlav i celýho Kladna s   rozsahem až nevím kam. Nojo   v tomhle se jí nevyrovná ani   zelenooká zrzka Rysová.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.343/0.307