reklama
 
ohodnotit

8 1/2 dolaru

Vosjem s polovinoj dollarov

Další název:
8 1/2 долларов, 8 ½ $
Žánr:
Země:
Rok:
1999
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
14.9.1999

Celkové hodnocení filmu 8 1/2 dolaru

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 41.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.2.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.3.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2009
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45989minih45989Chad Hanna (1940) 
Chad Hanna n
minih45067minih45067Vím, kdo mě zabil (2007) 
I Know Who Killed Me n
minih3172minih3172Apač (1954) 
Apache n
minih48356minih48356Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny? (2009) 
Na povale alebo Kto má dnes narodeniny? n
minih46577minih46577Agent bez hesla (1967) 
Parol ne nužen n
minih28107minih28107Podfu(c)k (2000) 
Snatch n
minih3266minih3266Asamská zahrada (1985) 
The Assam Garden n
minih43063minih43063Mezi řádky (2007) 
Freedom Writers n
minih11586minih11586Lotři (1992) 
Trespass n
minih59507minih59507Bug (1975) 
Bug n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

41.7 %
5   - Kuvik
4   - Rendys
6   - kamil.ice
1   - stixman
5   - dr.obek
4   - respiro

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala

15:10 - 16:05

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Den D - hřbitov pod hladinou

14:40 - 15:30

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

15:00 - 15:55

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:25 - 15:30

59 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146696
Osobností: 622299
Fotografií: 554560
Plakátů: 263301
Obsahů a biografií: 134511

Poslední komentáře

Sejmi je všechny (2007)

Sejmi je všechny
Přiznávám se bez mučení,   že na tuhle zběsilou   hovadinu jsem se dívala jenom   proto, že tam hrál Clive   Owen. Je jasné, že dávám   těch šet z deseti pro něho.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

Lhaní po americku (1997)

Lhaní po americku
Skvělá muzika, kvalitní   obsazení a nádherný auta,   zejména Billyho červený   cadillac. Zobrazení   nelehkého dospívání   maďarského více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Špatný krok (2015)

Špatný krok
Více krimi komedie než   nějaké kriminální drámo.   Navíc hrozně upovídané na   úkor napínavosti, jak by se   na slušně obsazenou   kriminálku více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Americký ninja 4 (1991)

A ještě jeden díl...

Americký ninja 4
Trojka Amerického ninji byla   zmršená tím, že nám vzali   oblíbeného Joe Armstronga a   zacpali nám hubu   druholigovým Davidem   Bradleym. A více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Americký ninja (1985)

Michael Dudikoff

Americký ninja
zná jen dva výraze tváře.   Prázdný, nebo zcela   prázdný. Přitom se ale   ještě snaží tvářit tak   nějak, jako že všechno zná   a ví. Herec je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.225/0.188