reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

72 stupňů pod nulou

72 gradusa niže nulja

Další název:
72 градуса ниже нуля / 72 stupňov pod nulou
Země:
Rok:
1976
Délka:
81 minut

Celkové hodnocení filmu 72 stupňů pod nulou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.2.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2009
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44296minih44296Boj po vítězství (1972) 
Boj posle pobedy n
minih19589minih19589Star Trek: Generace (1994) 
Star Trek: Generations n
minih2557minih2557Advokát chudých (1941) 
n
minih116431minih116431Bez návratu (1998) 
Point Blank n
minih41237minih41237A proč já? (2005) 
Undiscovered n
minih39287minih39287Bláznivá dovolená bratrance Eddieho (2003) 
Christmas Vacation 2: Cousin Eddie's Island Adventure n
minih4143minih4143Bistro (1982) 
Diner n
minih43902minih43902Belmonte (1995) 
Belmonte n
minih18774minih18774Dáma v zeleném (1945) 
The Woman in Green n
minih4214minih4214Blaze (1989) 
Blaze n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
7   - Kuvik
7   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - dr.obek
5   - respiro

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:45 - 15:50

11 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

ČT2 - Skvosty britského muzea

14:15 - 15:10

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:05 - 15:00

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:25 - 15:25

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141653
Osobností: 606711
Fotografií: 526705
Plakátů: 254017
Obsahů a biografií: 130355

Poslední komentáře

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.891/0.868