reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

7. bratříček

A Hetedik testvér

Další název:
Sedmý bratříček
Země:
Rok:
2006
Délka:
80 minut

Celkové hodnocení filmu 7. bratříček

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.3% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
261972
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.4.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.4.2010
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2009
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.6.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
15.4.2009
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.10.2009
fefe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2007
ina55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2009
Lussyll
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.12.2007
Misha87
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.8.2011
Mika.l.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007
Zmijedovata
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.9.2009
rozoumek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37377minih37377Satan (2003) 
Hellborn n
minih31782minih31782Profesionál (2001) 
Ticker n
minih52589minih52589Stiletto (2008) 
Stiletto n
minih14649minih14649Obklíčení slony (1971) 
An Elephant Called Slowly n
minih19026minih19026Sledování (1993) 
Another Stakeout / The Lookout n
minih10285minih10285Klid noci (1982) 
Still of the Night n
minih9925minih9925Kapitán (1960) 
La capitan n
minih21183minih21183Tootsie (1982) 
Tootsie n
minih49311minih49311Krvavý Valentýn (2009) 
My Bloody Valentine 3-D n
minih27111minih27111Vodonoš (1998) 
The Waterboy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.3 %
8   - 261972
6   - Kuvik
7   - oulisna
5   - pauli1
5   - kamil.ice
6   - Zdenek13
1   - stixman
6   - vrub
7   - fefe
7   - ina55
7   - Lussyll
10 - Misha87
7   - Mika.l.
9   - Zmijedovat
10 - rozoumek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141617
Osobností: 606624
Fotografií: 526616
Plakátů: 253981
Obsahů a biografií: 130312

Poslední komentáře

Grizzy and the lemmings (2014)

Grizzy a luminci (2014-2016)

Grizzy and the  lemmings
GRIZZY - On je velký jako   medvěd, silný jako medvěd,   chytrý ... jako medvěd.   Samozřejmě, že žádné   jiné zvíře neodváží   napadnout svou více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.924/0.9