reklama
 
ohodnotit

66 sezón

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
12.5.2003
„O plovárně, kam se chodily koupat dějiny.“

Celkové hodnocení filmu 66 sezón

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.11.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.2.2009
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Kunajzz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51872minih51872Hoří už Paříž? (1966) 
Paris brűle-t-il? n
minih40355minih40355Tygr a sníh (2005) 
La Tigre e la neve n
minih28078minih28078V kůži Johna Malkoviche (1999) 
Being John Malkovich n
minih49169minih49169Andalusie (2007) 
Andalucia n
minih4759minih4759Znal jsem ji dobře (1965) 
Io la conoscevo bene n
minih19831minih19831Střílej, abys přežil! (1989) 
The Gunrunner n
minih3709minih3709Las fiestas del centenario (1921) 
n
minih48245minih48245Dohozená svatba / Míč a řetěz (2004) 
Ball & Chain n
minih71388minih71388Hajzl (1995) [TV film] 
Down Came a Blackbird n
minih2877minih2877Americká ruleta (1988) 
American Roulette n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.8 %
4   - Kuvik
6   - rosta12
5   - Rendys
7   - kamil.ice
1   - stixman
10 - dr.obek
3   - respiro
7   - Kunajzz

TV Program

ČT1 - 7 dní hříchů (2012)

20:55 - 22:34

17 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

ČT2 - Prasomilové

20:55 - 21:50

17 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

20:20 - 21:35

52 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Česko hledá prezidenta

20:15 - 21:15

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147964
Osobností: 626689
Fotografií: 562675
Plakátů: 266857
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.255/0.217