ohodnotit

50 nejlepších gólů světové fotbalové historie

The Top 50 Great World Cup Goals

Další název:
World Cup USA 94
Rok:
1994
Délka:
52 minut

Celkové hodnocení filmu 50 nejlepších gólů světové fotbalové historie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (12 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.4.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.2.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.9.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.7.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.2.2009
tatakarel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.12.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7071minih7071Dva nosáči a video (1985) 
Die Einsteiger n
minih50259minih50259Autíčka (2003) [TV seriál] 
Auto B. Good n
minih37653minih37653Chléb a hry (1988) 
Chléb a hry n
minih46391minih46391Bazén (2005) [TV seriál] 
n
minih7348minih7348Emil i Lönneberga (1973) [TV seriál] 
Emil i Lönneberga n
minih9216minih9216Babička a já (1962) 
Ja, babuška, Iliko i Illarion n
minih52377minih52377A papucshös (1938) 
A papucshös n
minih44160minih44160Akce začne po setmění (1984/1) [TV film] 
Heisse Ware in Berlin n
minih61150minih61150Čas hlupáků (2008) 
The Age of Stupid n
minih5834minih5834Dáma s psíčkem (1960) 
Dama s sobačkoj n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (12)
7   - pataamat
7   - Agostino
7   - Kuvik
8   - REKBRIT
10 - R.RICKIE
5   - Rendys
8   - T800
9   - kamil.ice
1   - stixman
10 - dr.obek
10 - tatakarel
2   - respiro

TV Program

ČT1 - Bydlení je hra (2004) [TV cykl...

03:35 - 04:00

15 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Brněnský tramping

03:40 - 04:05

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Chytrá horákyně (2009) [TV fil...

03:45 - 04:45

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Brokenwoodu (2014) [T...

02:40 - 04:40

70 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166414
Osobností: 661090
Fotografií: 647419
Plakátů: 311505
Obsahů a biografií: 153140

Poslední komentáře

Poslední bohém (1931)

Poslední bohém
Saša Rašilov byl ideálním   představitelem Jaroslava   Haška. Neznám nikoho   dalšího, kdo by ho ve filmu   zastoupil lépe. Tenhle film   více >

Autor: topipig | Hodnocení: 7 / 10

Pastýřská pohádka (1980) [TV ins...

Pastýřská pohádka
Klasická papundeklová   studiovka z osmdesátek,   která vyniká vtipem a   rozverností. Tyhle pohádky   měly fakt svoje a většinou   solidně více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Přes osobitě pojatou   strukturu děje, působivou   výpravu i hodně kvalitní   obsazení mne tenhle film   příliš neoslovil. Je v tom   hodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Duch doby - Stále kupředu (2011)

Doporučuji nejen pravicovým fanatikům

Duch doby - Stále kupředu
, doporučuji film i   obyčejným lidem, aby   věděli, že je naděje, že   se vše zlepší a lidem se   bude líp žít. Film má   čtyři části, začíná více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 10 / 10

Dveře (1991) [TV epizoda]

Dveře
Vedle imrvére nalité Ivany   Chýlkové ji v herecké   parádě dohání Miloslav   Štibich v roli nemluvného   pana Tichého. Výkony,   kterým se klaním. Mazec   tohle sledovat.

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.144/0.133