reklama
 
ohodnotit

50 nejlepších gólů světové fotbalové historie

The Top 50 Great World Cup Goals

Další název:
World Cup USA 94
Rok:
1994
Délka:
52 minut

Celkové hodnocení filmu 50 nejlepších gólů světové fotbalové historie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.4.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.2.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.9.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.7.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.2.2009
tatakarel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.12.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46175minih46175Elektrické křeslo (2006) 
UKM: The Ultimate Killing Machine n
minih32856minih3285612 úkolů pro Asterixe (1976) 
Les Douze Travaux D'Astérix n
minih4649minih4649Briliantová ruka (1969) 
Brilliantovaya ruka n
minih25321minih25321Děvčátko (2002) 
n
minih28164minih28164Co vlastně ženy chtějí (2000) 
Things You Can Tell By Just Looking At Her n
minih8697minih8697Hrad z písku (1994) 
n
minih15832minih15832Piráti (1986) 
Pirates n
minih32919minih32919D.A.F.T. / A Story About Dogs, Androids, Firemen And Tomatoes (2000) [Video] 
D.A.F.T. / A Story About Dogs, Androids, Firemen And Tomatoes n
minih35781minih35781Bohorodička (1999) 
Bogorodica n
minih2903minih2903Drsný zákon (2000) 
Shutterspeed n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
7   - pataamat
7   - Agostino
7   - Kuvik
8   - REKBRIT
10 - R.RICKIE
5   - Rendys
8   - T800
9   - kamil.ice
1   - stixman
10 - dr.obek
10 - tatakarel
2   - respiro

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

131 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Čaj pro třetího

04:15 - 04:40

11 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

04:05 - 04:55

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

03:45 - 04:30

41 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.284/0.247