ohodnotit

42. ulice

42nd Street

Žánr:
Rok:
1933
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu 42. ulice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 37.8% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.3.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.1.2012
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2015
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih145714minih145714Popírání holocaustu (2016) 
Denial n
minih74788minih74788Laß laufen, Kumpel (1981) 
Laß laufen, Kumpel n
minih57536minih57536Sex a svobodná matka (2003) [TV film] 
Sex and Single Mam n
minih53715minih53715První krok (2009) [TV seriál] 
První krok n
minih115021minih115021Služební cesta poručíka Svěráka (1989) 
Služební cesta poručíka Svěráka n
minih72779minih72779Vánoční výlet (1996) [TV film] 
Mrs. Santa Claus n
minih12902minih12902Most přes řeku Kwai (1957) 
The Bridge on the River Kwai n
minih48218minih48218Tajnosti (1995) [TV film] 
Secrets n
minih101852minih101852Všichni rodiče jsou divní (1991) 
And You Thought Your Parents Were Weird n
minih9877minih9877Kam zmizel kurýr (1981) 
Kam zmizel kurýr n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

37.8 % (9)
4   - pataamat
5   - Kycky
6   - pehe
3   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
1   - dr.obek
5   - kovandos
4   - respiro

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

18:25 - 18:55

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: My, chytří p...

17:55 - 18:45

37 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Šest dní, sedm nocí (1998)

17:30 - 19:30

62 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - Pátek není svátek (1979)

16:55 - 18:55

97 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165577
Osobností: 660263
Fotografií: 640080
Plakátů: 308379
Obsahů a biografií: 151900

Poslední komentáře

Le déclic (1985)

Le déclic
Na filmu je znát, že je   natočen podle erotického   komiksu italského autora Milo   Manary. Námět se více hodí   ke kreslené podobě, filmový   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Funny Girl (1968)

Funny Girl
Tahle velkolepá podívaná   Williama Wylera by si   objektivně jistě zasloužila   vyšší hodnocení ale nějak   jsem se k němu nedokázal   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Operace Dunaj (2009)

Operace Dunaj
A mně se to líbilo. Místy   jsem se i hlasitě chechtal. A   vícekrát. Což je u mne pro   hodnocení komedií hlavní   kritérium.  
  

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Bečička (1971) [TV film]

Bečička
Roztomilá a dobře udělaná   mikrokomedie podle literární   předlohy Guy de Maupassanta.   Půlhodinová miniaturka pro   čtyři herce nemá žádnou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Tango a Cash (1989)

Tango a Cash
Tohle je klasika akčního   krimi žánru. Režisér   Končalovskij ji citlivě   vybalancoval až na pokraj   krimi komedie a výborně ji i   obsadil. více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.168/0.157