ohodnotit

40 m2 v NSR

40 m2 Deutschland

Další název:
Forty Square Meters of Germany
Země:
Rok:
1986
Délka:
77 minut
Premiéra v ČR:
1.3.1989
„Tragické důsledky obav z porušení dávných tradic.“

Celkové hodnocení filmu 40 m2 v NSR

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 32.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.2.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
ladzavs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.11.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4367minih4367Red Ribbon Blues (1995) 
Red Ribbon Blues n
minih9202minih9202Ivanovo dětství (1962) 
Ivanovo dětstvo n
minih11618minih11618Lovci duchů (2005) [TV seriál] 
Supernatural n
minih50459minih50459Don Matteo (2000) [TV seriál] 
Don Matteo n
minih18344minih18344S nasazením života (1993) 
In the Line of Fire n
minih30777minih30777Stíny mrtvých (2001) 
The Body n
minih45270minih45270Ohnivý drak (1983) 
The Fire Dragon n
minih50881minih50881Brainiac: Šílená věda (2003) [TV seriál] 
Brainiac: Science Abuse n
minih35570minih35570NetWorking (2001) 
n
minih48373minih48373Doly krále Šalamouna (1985) 
King Solomon's Mines n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

32.2 % (9)
6   - Edward52
6   - Kuvik
3   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
1   - dr.obek
2   - kovandos
1   - ladzavs
4   - respiro

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

24 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Evropa dnes (1999) [TV cyklus]

18:55 - 19:25

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

54 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Velké zprávy

18:55 - 19:40

29 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154543
Osobností: 639984
Fotografií: 588790
Plakátů: 279695
Obsahů a biografií: 141599

Poslední komentáře

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Modlitba lovce (2017)

Modlitba lovce
Dlouho jsem se tak nenudil u   sledování "akčního" filmu.   Dávám jen deset kusů   krásné Odeye Rushové,   protože jen kvůli ní se na   to dalo jakž takž koukat.   Jinak to byla absolutní   ptákovina.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Duchové Marsu (2001)

Duchové Marsu
Duchové Marsu které vznikly   ve stejné době jako Mise na   Mars a Rudá planeta, nejsou v   tvorbě Johna Carpentera   unikátní z hlediska   více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.163/0.119