ohodnotit

40 m2 v NSR

40 m2 Deutschland

Další název:
Forty Square Meters of Germany
Země:
Rok:
1986
Délka:
77 minut
Premiéra v ČR:
1.3.1989
„Tragické důsledky obav z porušení dávných tradic.“

Celkové hodnocení filmu 40 m2 v NSR

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 32.2% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.2.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
ladzavs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.11.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48945minih48945Muž, který miloval ženy (1977) 
Homme qui aimait les femmes, Ľ n
minih53567minih53567Co vy na to, pane barone? (1984) 
n
minih27675minih27675Prci, prci, prcičky (1999) 
American Pie n
minih58527minih58527Let's Dance 3D (2010) 
Step Up 3-D n
minih17479minih17479Přísně tajné prázdniny (1991) 
If Looks Could Kill n
minih36376minih36376Dahmer (2002) 
Dahmer n
minih2564minih2564Aerosmith - Big Ones You Can Look At (1995) 
Aerosmith - Big Ones You Can Look At n
minih37555minih375556 Bahmán (1976) 
n
minih32878minih32878X-Wamp (2001) 
The Breed n
minih54209minih54209Alicin restaurant (1969) 
Alice's Restaurant n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

32.2 % (9)
6   - Edward52
6   - Kuvik
3   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
1   - dr.obek
2   - kovandos
1   - ladzavs
4   - respiro
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166881
Osobností: 662141
Fotografií: 651952
Plakátů: 313448
Obsahů a biografií: 153831

Poslední komentáře

Rambo (1982)

PROCESOR!

Rambo
1982? Tak to by se spousta   filmů-akčních měla teda   stydět…Je vidět, že se   podílel i na scénáři a to   ho nasměrovalo k další   hvězdné kariéře…

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Peklo v Pacifiku (1968)

???

Peklo v Pacifiku
2 rec: "Oba uživatelé přede   mnou už zde napsali"

podle   datumu jsi psal prvni, tak   jsou dv,,, vlastne dnes uz je   jen jedna moznost, ti dva více >

Autor: Scifista | Hodnocení: 7 / 10

Bouřlivé víno (1976)

Bouřlivé víno
Na tomhle filmu je vidět, že   režisér Václav Vorlíček   si nevybral tohle téma tak   úplně o své vůli. I   přesto z něho dokázal   udělat více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Per 100,000 dollari ti ammazzo (...

Per 100,000 dollari ti ammazzo
Podařený italský spaghetti   western, který sebou nese   všechny oblíbené atributy.   Lásku, pomstu, bednu zlata,   mexické bandity, proradné   více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Továrna na sny (2019)

Továrna na sny
Rozdělení Berlína v roce   1961 hraje hlavní roli v   rozloučení dvojice milenců.   Příběh svým zpracováním   je slaďáček k pohledání,   hravě více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 1.157/1.145