ohodnotit

Celkové hodnocení filmu 300 mil do nebe

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.3% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.3.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.1.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2007
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.1.2018
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.8.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.12.2007
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2009
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
kopec682
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
SEEDER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17634minih17634Spartakova pomsta (1964) 
La vendetta di Spartacus n
minih33372minih33372Underworld (2003) 
Underworld n
minih32615minih32615Klamné léto '68 (1984) 
Varljivo leto '68 n
minih49085minih49085Milionář z chatrče (2008) 
Slumdog Millionaire n
minih33951minih33951Hranice (2003) 
n
minih9932minih9932Kapitán Conan (1996) 
Capitaine Conan n
minih8180minih8180Hellraiser 3: Peklo na zemi (1992) 
Hellraiser III: Hell on Earth n
minih14585minih14585O statečném kováři (1983) 
O statečném kováři n
minih44651minih44651Hoši v království hraček (1934) 
Babes in Toyland n
minih37368minih37368Balada o Alosaurovi (2001) 
The Ballad of Big A n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.3 % (17)
7   - Justik66
4   - pataamat
5   - Edward52
3   - Kuvik
6   - Faye
1   - radegaster
6   - rosta12
5   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - karesm
5   - dr.obek
5   - eso
3   - kovandos
3   - kopec682
7   - respiro
6   - SEEDER

TV Program

ČT1 - Kvarteto (2017)

20:25 - 21:55

3 minut již uběhlo
87 minut zbývá do konce

ČT2 - Heroin (1970)

20:00 - 21:25

28 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

NOVA - Profesor T. (2018) [TV seriál]

20:20 - 21:30

8 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Prima - Tátové na tahu (2018) [TV seri...

20:15 - 21:25

13 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154112
Osobností: 639075
Fotografií: 586164
Plakátů: 278207
Obsahů a biografií: 141139

Poslední komentáře

Robin Hood (1984) [TV seriál]

počet dílů

Robin Hood
Jenom drobná opravička ,   dílů je 26 Robin Hood a   kouzelník je rozdělen do dvo   dílů stejně tak jako Meče   z Waylendu . Jinak asi   více >

Autor: drakonusdrak

Karhanova parta (1950)

Karhanova parta
Téměř 20 let jsem dělal na   revolverech ve fabrice a   myslím si, že takovou havaj   jsem nezažil nikdy. Jinak   film nebyl úplně špatný,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Spectre (2015)

Bonde máš 150 minut! Tak do toho!

Spectre
Daniel Craig mi jako Bond   nevadí, Sam Mendes mi jako   rejža tohoto filmu naopak   vadí ai ti co tomu dali   zelenou. 150 minut je   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Pacific Rim: Povstání (2018) [DC...

Pacific Rim: Povstání
UPřímně řečeno mě film   zklamal. Očekávala jsem   něco jako byla ta jednička.   Technicky byl film dokonalý,   bavilo mě i herecké   obsazení. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

V peřině (2011)

Mádl

V peřině
Tohle je vlastně docela prima   oddechovka. Vizuálně je to   hodně zajímavý. Převleky a   kreace některých aktérů   jsou celkem příjemným   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.136/0.101