Únorové novinky
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu 2x2 v posteli s nebesy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.6% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.1.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.3.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41765minih41765Barnabáš a Tobiáš aneb cestovní kancelář Krasohled (1989) [TV inscenace] 
Barnabáš a Tobiáš aneb cestovní kancelář Krasohled n
minih37168minih37168Třináctka (2003) 
Thirteen n
minih179990minih179990Addamsova rodina 2 (2021) 
The Addams Family 2 n
minih54194minih54194Je třeba žít nebezpečně (1975) 
Il faut vivre dangereusement n
minih10088minih10088Kdo je Harry Crumb? (1989) 
Who´s Harry Crumb n
minih156560minih156560Jasper (2008) 
Jasper und das Limonadenkomplott n
minih13630minih13630Návrat Casanovy (1992) 
Le retour de Casanova n
minih27895minih27895Sluneční jas (1999) 
Sunshine n
minih27553minih27553Sen noci svatojánské (1999) 
A Midsummer Night's Dream n
minih24625minih24625Přeludy pouště (1982) 
Přeludy pouště n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 189935
Osobností: 696877
Fotografií: 761916
Plakátů: 374951
Obsahů a biografií: 177484

Poslední komentáře

Námořní vyšetřovací služba (2003...

Námořní vyšetřovací služba
Tento seriál a jeho aktéry   jsem si oblíbil. Tak jako   řada jiných, je poskládán   jako šablona s podobným   schématem, ale hlavní   aktéři více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Sorority House Massacre (1986)

Sorority House Massacre
Protože jsem nikdy nebyl moc   velkým fandou hororových   vyvražďovaček, tenhle   levný slasher, nebo co to   vlastně bylo, plný   neznámých a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Amish Grace (2010) [TV film]

Amish Grace
Podle mého názoru velmi   dobrý televizní film   natočený podle skutečných   událostí, který je hlavně   o vyrovnávání se ztrátou,   smutkem a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Rites Of Passage (2012)

Rites Of Passage
Možná, že jsem v tomhle   žánrovém koktejlu něco   špatně pochopil, nebo   nepochopil vůbec, ale   přišlo mi to jako hodně   divný film a měl více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vůně cibule (1975)

Vůně cibule
Fajn komedie na odreagování,   bavila mne kdysi a baví i   teď. Samozřejmě s   původním dabingem. Cibulář   je skvělý a mám ho pořád   ráda.

Autor: Alix | Hodnocení: 8 / 10