ohodnotit

Celkové hodnocení filmu 2x2 v posteli s nebesy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.1.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.3.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih67003minih67003Skrýš (2010) 
Shelter n
minih64881minih64881Ledová vášeň (2008) [TV film] 
De feu et de glace n
minih66677minih66677Světová invaze (2011) 
Battle: Los Angeles n
minih56861minih56861Vražedná noc na Manhattanu (1965) 
Mordnacht in Manhattan n
minih18727minih18727Sexmise (1984) 
Seksmisja n
minih40938minih40938Princezna Lada (1970) [TV inscenace] 
Princezna Lada n
minih31951minih31951Policajtka (2001) 
Angel Eyes n
minih44813minih44813Konec snění (2004) 
Sleepover n
minih46528minih46528Otec nebo bratr (1978) [TV inscenace] 
Otec nebo bratr n
minih120105minih120105Nebe existuje (2014) 
Heaven Is for Real n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.6 % (9)
2   - curil
5   - Rendys
6   - kamil.ice
1   - stixman
4   - dr.obek
6   - kovandos
6   - Alfonc
5   - opl
6   - respiro
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152765
Osobností: 637136
Fotografií: 581904
Plakátů: 276395
Obsahů a biografií: 140181

Poslední komentáře

Mission: Impossible - Fallout (2...

PROCESOR!

Mission: Impossible - Fallout
Tak akce je parádní o tom   žádná. Tom podává na   svůj věk zdrcující výkon   na hranici lidských   možností a na to, že je to   jenom herec, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Mars (2018)

Hloupost

Mars
Nikdy jsem nehodnotil pouze z   ukázek na webech, ale tohle   je otřesný dá se z nih   vyvodit jak bude asi tato   trapárna vypadat!! A podle   více >

Autor: mavin

Poklad z půdy (2018) [TV pořad]

Haha že poklad!?

Poklad z půdy
Pan videostop asi nemá   dočeho píchnou tak vzal i   tuto velmi trapnou   napodobeninu dobrého a   zajímavějšího pořadu   zahraniční tv!!! No více >

Autor: mavin

Den pátý (2016) [TV epizoda]

Krávovina

Den pátý
Proč se ústav jmenuje   Rubava!?? Lepší a   trefnější by byla kntb v   Gottwaldově tam je ještě   víc MudrLantů a odporníků   na všechno!! Tam více >

Autor: mavin

Den třetí (2016) [TV epizoda]

Krávovina

Den třetí
Proč se ústav jmenuje   Rubava!?? Lepší a   trefnější by byla kntb v   Gottwaldově tam je ještě   víc MudrLantů a odporníků   na všechno!! Tam více >

Autor: mavin

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.358/0.31