ohodnotit

Celkové hodnocení filmu 2x2 v posteli s nebesy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.6% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.1.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.3.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10129minih10129Kdyby tisíc klarinetů (1964) 
n
minih45727minih45727Občan Havel (2008) 
Občan Havel n
minih15245minih15245Oznamuje se láskám vašim (1988) 
Oznamuje se láskám vašim n
minih45716minih45716Mrtvá dívka (2006) 
The Dead Girl n
minih24363minih24363Žhavá laguna (1987) [TV film] 
Laguna Heat n
minih68982minih6898213 zabijáků (2010) 
Jusannin no shikaku n
minih145583minih145583Lion (2016) 
Lion n
minih35473minih35473Afghánistán (1967) 
n
minih11985minih11985Manželé z roku II (1971) 
Les mariés de l'an deux n
minih23385minih23385Za to může Rio (1984) 
Blam It on Rio n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.6 % (9)
2   - curil
5   - Rendys
6   - kamil.ice
1   - stixman
4   - dr.obek
6   - kovandos
6   - Alfonc
5   - opl
6   - respiro

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:45

34 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Nový Zéland

09:20 - 10:05

14 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Comeback (2008) [TV seriál]

09:15 - 09:50

19 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

09:25 - 09:55

9 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166361
Osobností: 661029
Fotografií: 646489
Plakátů: 311160
Obsahů a biografií: 153043

Poslední komentáře

Skleněný pokoj (2019)

Skleněný pokoj
Snímek režiséra Juliuse   Ševčíka je svým námětem   a hlavně zpracováním v   české filmu doslova jako   zjevení. Je vidět, že pokud   je k více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Hamburger Hill (1987)

Hamburger Hill
Realisticky vyzerajúce   vojnové zábery i   naturalistické zranenia   vojakov sú určite plusom   filmu. Nezaujímavé postavy a   vatový úvod i více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 6 / 10

Gallipoli (1981)

Gallipoli
Mladý a málo skúsený Mel   Gibson ešte nedokázal   ťahať film, ale jeho   samotného táto rola určite   posunula vpred. Peter Weir na   více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Kolotoč (2006)

Kolotoč
Plochá banální historka v   podání herců, kteří jsou   na úrovni ne moc zdatných   ochotníků. Bohužel pro mě   nepatřím k fanouškům ani   M. více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Já jsem Stěna smrti (1978)

Já jsem Stěna smrti
„Cesty Páně jsou   nevyzpytatelné" praví Písmo   Svaté a že na tom něco bude   se přiklání i mnozí   nevěřící. Osudy jsou   různé a určitě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.245/0.234