Duben
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu 2001 maniaků
POZOR SPOILER

Studenti poslouchají výklad o občanské válce. Jeden z nich, Anderson Lee do dobových fotografií pouští i jiné snímky, což ostatní baví. Ne tolik profesora a ten poté trestá.
Ale, co začínají prázdniny, a tak se na to nebude myslet. Tři kamarádi si je jedou užít. Je to právě Lee, obrýlený Cory, a Nelson. Přejetí pásovce jim náladu nezkazí. A u benzínky potkají jiný vůz, kde jsou s klukem Rickym dvě holky. Kat a Joey.
Při další jízdě narazí na zátaras a objížďku, a tak se ocitnou v Pleasant Valley. Za nimi přijedou ty dívky z benzínky, a ještě černoch Malcom s děvčetem Leah na motorce. Všichni jsou radostně vítání a požádáni, aby se ubytovali. A také se mají účastnit všeobecných oslav. A ty jsou věru bujaré. I dívky si chtějí užít, a tak Kat ihned nastartuje na příchozího mladíka Harpera Alexandra a končí spolu ve stodole. Zde onen mládenec vyvede děvčeti něco, co se hostům většinou nedělá.
Ostatní její zmizení moc neregistrují, protože se cpou a vůbec si to užívají. Jeden z mladíků dokonce s dvěma děvčaty najednou. Za Nelsonem přichází místní krasavice a on se jí rád v posteli poddá. Ovšem také jej čeká velmi nemilé překvapení.
Zbývajících šest chce odjet, ale je jim v tom velmi milým způsobem naznačeno, aby zůstali. Oni poslechnou a Lea na to později doplácí. Není sama. Kluk, co s ní přijel, tedy Ricky, také zachází velmi ošklivou smrtí.
Zbývající čtyřka začíná mít divné tušení. Opět je jim starostou naznačeno, že jejich odjezd není žádoucí. Když pak Jay nalézá velmi zajímavé věci, je polapena a zajata. Stejně jako černoch.
Mezitímje Cory zle pokousán místní dívčinou, a černoch je speciálně upraven.
Jay a Lee se pak podaří osvobodit ze zajetí.
Zpočátku ne na dlouho a Lee musí svést souboj se starostou. Lee vítězí a prchá i s Jay na motorce a podaří se jim dorazit až na policejní stanici. Sloužící policista s nimi jede na místo, kde zažili tolik hrůzy a zde pak již z překvapení nevyjdou.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu 2001 maniaků
Parta mladých studentů zavítá náhodou do malého a poklidného městečka. Obyvatelé jsou velice přátelští a s radostí je přivítají. Problém nastane, když se ztratí jeden ze studentů. Ostatní se ho snaží najít, ale marně. Pak se začne ztrácet jeden po druhým a ostatním dochází, že v městečku není vše v pořádku. Když jsou svědkem vraždy, začnou vymýšlet plán, jak utéct. Ovšem nebude to vůbec jednoduché.


Autor: 261972

Popis / Obsah / Info k filmu 2001 maniaků
Občané malého městečka Pleasant Valley nalákají několik mladých turistů do města na oslavu stého výročí osvobození města před bandou renegátů, kteří město pustošili. Připraví pro každého z nich speciální večerní program … při němž jsou postupně zabíjeni … pouze jeden pár odhalí krutou skutečnost a pokouší se dostat ze zlověstné pasti.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

7 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdinové legend

12:05 - 13:00

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:20

7 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

37 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani