ohodnotit

20 dní bez války

Dvadtsat dnej bez vojny

Další název:
20 dnů bez války
Země:
Rok:
1976
Délka:
101 minut

Celkové hodnocení filmu 20 dní bez války

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2014
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.5.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.3.2012
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2009
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
dx23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.11.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54370minih54370Big Ben (1996) [TV seriál] 
Der Bulle von Tölz n
minih24722minih24722Vstup zakázán (1959) 
Vstup zakázán n
minih10550minih10550Konstanta (1980) 
Constans n
minih43524minih43524Stalingrad 1. (1989) 
Stalingrad n
minih9799minih9799Julie, ty jsi kouzelná (1962) 
Julia, Du bist zauberhaft n
minih23840minih23840Zkouška orchestru (1978) [TV film] 
Prova d'orchestra n
minih33316minih33316Bůh je velký - já ne (2001) 
Dieu est grand, je suis toute petite n
minih13138minih13138Muž přes palubu (1980) 
Muž přes palubu n
minih72291minih72291Klasické příznaky (1974) [TV inscenace] 
Klasické příznaky n
minih32136minih32136O lidech a tramvajích (1958) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.8 % (12)
8   - melakara
6   - lejtenant
10 - dederon
4   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
7   - tvo
5   - dr.obek
3   - eso
9   - kovandos
7   - dx23
2   - respiro

TV Program

ČT1 - Kočka není pes

17:55 - 18:25

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Věra 68 (2012) [HD CAM (HDTV)]

17:50 - 18:45

28 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Deník princezny (2001)

17:10 - 19:30

68 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

Prima - Hodíme se k sobě, miláčku...? ...

16:40 - 18:55

98 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155253
Osobností: 641923
Fotografií: 593590
Plakátů: 282149
Obsahů a biografií: 142269

Poslední komentáře

Thor: Ragnarok (2017)

Perfektní!

Thor: Ragnarok
Bum! Thor trojka vyšla a   všichni se totálně   podělali. Nevěřil jsem, že   trojka předčí jedničku,   ale mýlil jsem se. Trojka   jedničku doslova pohřbila.   Doporučuji všema deseti!

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 10 / 10

Thor: Temný svět (2013)

Thor: Temný svět
Druhý díl Thora opět   potvrzuje, že druhé díly   jsou horší než ty první.   Film je to slušný, ba i   dobrý, ale v porovnání s   jedničkou hodně vázne. Za   jednorázové shlédnutí ale   stojí.

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 6 / 10

Thor (2011)

Bůh s kladívkem

Thor
Marvel Comics Universe nám   pokojně nabídl nového   hrdinu. Tvůrci nám ho podali   na dlani, ale my jsme jim   utrhli ruku. Thor je zkrátka   více >

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 9 / 10

Iron Man 3 (2013)

Iron Man trojka

Iron Man 3
Celá sága Marvel Comics   Universe se začala pomalu   rozrůstat a Marvel na nás   najednou vytáhnul Iron Mana   trojku. Co k tomuto filmu   více >

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 10 / 10

Iron Man 2 (2010)

Iron Man 2
O něco horší pokračování   Iron Mana, které jsem   napoprvé zhltnul, ale   napodruhé mě to nudilo.   Typický příklad filmu, na   který se dá kouknout jen   jednou.

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.16/0.123