reklama
 
ohodnotit

20 dní bez války

Dvadtsat dnej bez vojny

Země:
Rok:
1976
Délka:
101 minut

Celkové hodnocení filmu 20 dní bez války

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2014
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.5.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.3.2012
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2009
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
dx23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.11.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44485minih44485Popleta (1977) [TV film] 
n
minih41357minih41357Hon na Orla (2006) 
The Hunt for Eagle One n
minih4126minih4126Velká stopa - neuvěřitelné střetnutí (1994) 
Bigfoot: The Unforgettable Encounter n
minih26865minih26865Písničky roku '70 (1970) [TV pořad] 
Písničky roku '70 n
minih27116minih27116Velmi nebezpečné známosti (1999) 
Cruel Intentions n
minih20762minih20762Ten sportovní život (1963) 
This Sporting Life n
minih24317minih24317Žena pro tři muže (1979) 
Žena pro tři muže n
minih63494minih63494Kulaté písničky (1980) [TV pořad] 
n
minih36611minih36611Muž v šedém flanelovém obleku (1956) 
The Man in the Gray Flannel Suit n
minih69679minih69679Salvador, sedmnáctého března krátce po páté (1982) [TV film] 
Salvador, sedmnáctého března krátce po páté n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.8 %
8   - melakara
6   - lejtenant
10 - dederon
4   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
7   - tvo
5   - dr.obek
3   - eso
9   - kovandos
7   - dx23
2   - respiro

TV Program

ČT1 - Čert ví proč (2003)

20:00 - 21:44

52 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: My, chytří p...

20:00 - 21:00

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Rafťáci (2006)

20:20 - 22:30

32 minut již uběhlo
98 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:30

37 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615099
Fotografií: 539216
Plakátů: 258056
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.246/0.197