reklama
 
ohodnotit

130 přes prsa

Žánr:
Rok:
1992
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu 130 přes prsa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 33.8% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.1.2010
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.7.2015
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.7.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
20.6.2016
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.5.2008
jirik1012
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.1.2009
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
lisak-18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.8.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.11.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40746minih40746Abeceda (1968) 
The Alphabet n
minih6029minih6029Den poté (1983) [TV film] 
The Day After n
minih4319minih4319Bleskový Jack (1994) 
Lightning Jack n
minih20654minih20654Táta lump (1993) 
Father Hood n
minih70374minih70374El habitante incierto (2004) 
El habitante incierto n
minih43273minih43273Cahill, americký šerif (1973) 
Cahill: United States Marshal n
minih29051minih29051Chlad horkých nocí (1990) 
In the Cold of the Night n
minih43772minih43772Co mi táta nalhal (1975) 
Lies My Father Told Me n
minih9882minih9882Kamaráde, kamaráde (1981) 
Buddy Buddy n
minih27200minih27200Akční lyrika (1998) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

33.8 %
2   - Kuvik
1   - radegaster
4   - Rendys
1   - miroslav22
4   - T800
3   - jirik1012
7   - kamil.ice
1   - stixman
10 - lisak-18
3   - dr.obek
2   - kovandos
2   - banik
4   - respiro
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146318
Osobností: 621443
Fotografií: 550777
Plakátů: 262406
Obsahů a biografií: 134164

Poslední komentáře

Zvony z rákosu (1950)

Zvony z rákosu
Když se spojí chudý lid,   dokáže vybojovat své   zájmy. A to navzdory   vrchnosti. Ať už je   feudalistická či   kapitalistická. Ve hře jsou více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Walesa: Člověk naděje (2012) [2k...

Walesa: Člověk naděje
Film těží z neobyčejného   osudu Lecha Walesy a krásně   ho ukazuje jako obyčejného   člověka. Pro našince   zajímavá lekce z historie   souseda.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 8 / 10

Hačikó - příběh psa (2009)

Hačikó - příběh psa
Věrný pes doprovázející   páníčka každý den na   vlak. Tragédie tento   stereotyp přeruší, ale pes   stále čeká. Srdcervoucí   příběh u kterého   nezůstane jedno oko suché.

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 9 / 10

I dva jsou rodina (2016)

I dva jsou rodina
Fajné, ale špica tedy ne-e.   Omar Sy je bezpochyby skvělý   herec, který dokáže svou   energií dokáže zastínit   vše ostatní. Tak tomu bylo i více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Cesta do Afriky (2013)

Cesta do Afriky
Málokdy se sejde v thrilleru,   který se tváří vážně,   tolik nesmyslů a   nelogičností. Pytláci jsou   zároveň pašeráci zbraní.   Pět mužů více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.201/0.161