ohodnotit

Celkové hodnocení filmu 12 měsíců na zkoušku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 43% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.7.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.3.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.12.2007
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.11.2007
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
nikyvan89
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46201minih462012:37 (2006) 
2:37 n
minih20741minih20741Temné slunce (1980) 
n
minih15126minih15126Ostře sledované vlaky (1966) 
Ostře sledované vlaky n
minih45005minih45005Ubohý pan Kufalt (1981) [TV inscenace] 
Ubohý pan Kufalt n
minih28621minih28621Agur 3 - Poslední bitva (1999) 
n
minih45799minih45799Ďáblův déšť / Ďábelský déšť (2007) [TV film] 
Hell's Rain / Anna's Storm n
minih14972minih14972Only You (1992) 
Only You n
minih2679minih2679Akce Brutus (1970) 
Akcja Brutus n
minih22515minih22515Víkend u Bernieho II. (1993) 
Weekend At Bernie´s II. n
minih47888minih47888Adolphe (2002) 
Adolphe de Benjamin Constant n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

43 % (10)
6   - Rendys
3   - Area
6   - kamil.ice
1   - stixman
6   - vrub
6   - karesm
3   - dr.obek
4   - kovandos
4   - respiro
4   - nikyvan89
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152777
Osobností: 637146
Fotografií: 582048
Plakátů: 276450
Obsahů a biografií: 140205

Poslední komentáře

King Kong žije (1986)

King Kong žije
Už první remake s   rotačákama byl úlet a tohle   už je spíš katastrofa.   Jednak je na filmu hrozně   vidět časový odstup obou   filmů, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 2 / 10

2010: Moby Dick (2010) [Video]

2010: Moby Dick
Je to hrůza, čistá hrůza.   A není ta pěkná horrorová   hrůza. Tohle nezachrání ani   Renée O'Connor, což není   nikdo jiný než Gabriela ze   Xeny.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 1 / 10

Chlupatá odplata (2010)

Chlupatá odplata

Chlupatá odplata
Tenhle film jsem viděla   nedávno poprvé a dost jsem   se nasmála :D jak tam můj   drahý Brendan Fraser bojuje s   těmi zvířaty, kteří mu   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 10 / 10

Mumie: Hrob Dračího císaře (2008...

Mumie: Hrob dračího císaře

Mumie: Hrob Dračího císaře
Miluju Ricka O'Connella a   Jonathana Carnahana v podání   Brendana Frasera a Johna   Hannaha, chybí mi tam, ale   Eve v podání Rachel Weisz.   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 4 / 10

Mumie (2017)

Mumie 2017

Mumie
Tenhle film se mi vůbec   nelíbil. Mumie Ahmanet otce i   svého novorozeného bratra no   hnus. A do toho Tom Cruise a   ten herec jak se jmenuje jak více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.12/0.074