reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu 101 způsobů, jak vzrušit svého partnera

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.7% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.7.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.1.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.3.2010
Kaaza
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.10.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.6.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2009
Andy789
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2009
ickov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.5.2007
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.2.2009
caspe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.1.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
mikinicm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
miriss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45180minih45180Clementine (2004) 
Clementine n
minih4972minih4972Casper a strašidla (1995) 
Casper and Angels: The Boo Zoo n
minih2910minih2910Americký orel (1988) 
American Eagle n
minih18327minih18327Říše drog (1991) 
New Jack City n
minih47224minih47224Chůze po vodě (2002) 
Walking on Water n
minih42191minih42191Lupič z povolání (1987) 
Grand Larceny n
minih123574minih123574Piratas (2011) [TV seriál] 
Piratas n
minih31567minih31567Tom a Jerry Kids - Supermyšák (1990) 
n
minih43037minih43037Benjamin Kvítko (2002) [TV seriál] 
Benjamin Blümchen n
minih29764minih29764Proroctví z temnot (2001) 
The Mothman Prophecies n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.7 % (19)
2   - M.A.G.
1   - Kuvik
5   - MaKy92z
5   - Kaaza
6   - Rendys
7   - kamil.ice
1   - stixman
5   - tvo
7   - Andy789
7   - ickov
4   - dr.obek
6   - caspe
3   - kovandos
7   - pet007
7   - Status
6   - respiro
9   - Ladik80
6   - mikinicm
10 - miriss
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151238
Osobností: 635271
Fotografií: 575812
Plakátů: 273898
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.165/0.126