ohodnotit

100 sladkých holek

100 Girls

Další název:
100 sladkých dievčat (SK)
Rok:
2000
Délka:
94 minut

Komentáře k filmu 100 sladkých holek

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 23
Pherkard
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2018
Ani by som to nenazval rom   kom, ale skor sice povrchnou   sondou do vztahov muzov a   zien, lepsie povedane chlapcov   a dievcat.
hephaistion
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.2.2009
Tenhle fil se opravdu   podařil. Není co dodat   prostě paráda. Skvělé   prosazení h hlavní roli a   těch krásných holek.
Etymon
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.1.2009
To je moje..
Když sem ten film viděl   poprvé, bylo mi 13 a byl na   mém prvním vypáleném CD s   titulkama.. absolutně mě to   dostalo. Víděl jsem to za 3   dny myslim 8x. Teď jsem to   sehnal s dabingem a   zavzpomínal na starý časy.   Pořád se mi to líbí, ale   přísaham že jsem v životě   neviděl horší dabing. Přes   polovinu vtipných hlášek   vypustili
Willowek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.3.2008
:D
Viva la Hot Babes!!!Nahodou,me   se libil...myslis ze aspon   trosku v necem to preci jenom   bylo originalni...aspon se   clovek taky obcas zasmeje,...v   jinak smutnym zivote!
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.12.2010
Matthew uvízne jedné noci ve   výtahu s dívkou a díky   této náhodě má za sebou   první sexuální zkušenost.   On však celou věc bere   mnohem vážněji a do oné   dívky se zamiluje. Problémem   se však stává skutečnost,   že shodou nešťastných   okolností nemá nejmenší   tušení nejen jak se ona   neznámá jmenuje, ale dokonce   ani jak vypadá. Ráno objeví   pouze její kalhotky a jeho   mysl je naplněná jediným   – onu dívku za každou cenu   najít…
Další zcela   nečekané a velmi příjemné   překvapení – čekal jsem   typickou slabomyslnou tuctovku   po vzoru série Prciček,   ovšem mnohem nižší kvality   a kupodivu jsem se dočkal   docela neotřelého a hlavně   neuvěřitelně ukecaného   romantického filmu,   samozřejmě s mnoha   slušnými i slabšími   vtípky. Matthewův vnitřní   monolog je stěžejní   částí celýho snímku, jeho   mozek stále a stále   přemýšlí nad obrovským   množství skutečností, jež   panují mezi oběma   pohlavími. A co je   nejpřekvapivější – ono   to má opravdu něco do sebe,   není to jenom nějaká nudná   teorie či zbytečně trapný   uvažování nad   nepochopitelnou ženskou   myslí ale opravdu zábava.   Snímku se bohužel nevyhnuly   jisté momenty, které mi   připomněli šílenost Kluci   to taky chtěj, což je   jednoznačně velkej zápor.   Naštěstí se to týká jenom   první rozjezdové části,   která celá nestojí za moc.   Ze začátku to celý   působilo velmi slabým dojmem   – už jenom Matthewův   přísně spisovný projev   (chyba dabingu?) mě docela   odradil, ale jak říkám   potom už je to jenom lepší.   Stejně jako u jiných teen   věcí se to tu také jenom   hemží mnoha různými   holkami s více či méně   zakrytými přednostmi. Těch   holek teda stovka není, ale   je jich dost. Mě nejvíce   zaujala Patty a též velmi   sympatická Katherine Heigl   jako Arlene. Naproti tomu   Jaime Pressly sklízející   Matthewův obdiv mě   nechávala až příliš   chladným (a připomínala mi   Lucii Borhyovou:-).
Oukej, nechci tady tvrdit   že je tahle věc něco   úžasnýho, ale opravdu jsem   se velmi dobře pobavil a   občas dokonce i zamyslel,   což je rozhodně mnohem více   než jsem vůbec čekal…
kamil.ice
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.8.2009
typický film jako z dílny   Wildera. Film, který není   tak špatný, ale ani   nenadchne. Stojí za to se na   něj jednou podívat
veverka-zrzka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.6.2009
No, na můj vkus bylo vidět   dost málo! Rozhodně bych   nechtěla být v kůži toho   kluka, co si dával závaží   na pindíka jen proto, že si   myslel, že pak bude delší a   výkonnější! Jinak docela   povedená komedie a trochu   podobná prcičkám!
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.7.2005
Nenáročná komedie, kdy   celým děj je prošpikován   komentáři hlavního hrdiny.   Jako zábava, dobrý. Snad by   takovému snímku slušelo   trochu více lehké erotiky.   Ale jinak na rozdíl od   jiných teenagerovských   komedií, tato není tolik   vulgární.
Justik66
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Film nás zavede do krásného   a mladého prostředí   studentského života.   Lechtivých scén tak akorát,   aby se na to mohl dívat   každý. Pokud jste zastánci   "pohádkových" a   zamilovaných komedii je tento   film výborná volba.

Justik66
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.3.2014
100 sladkých holek
Taková obyčejná   teenagerovská komedie, která   přijemně potěší. Našlo   se tu několik povedených   humorných scén, nicméně   nějaké salvy smíchu   rozhodně nelze očekávat.   Navzdory tomu, že se tady   občas zbytečně blbě kecá,   tak film obsahuje pár   zajímavých situací, jež   skvěle pobaví.
Michal.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.1.2008
Na tomto filmu se mi libí že   jsou tam pěkné a mladé   holky.:D A taky diky tomu ze   je to film ze studentského   prostředí což je mi   blízké.
sylwikk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.5.2010
Taková vyloženě oddechová   komedie, která sice neni nic   extra, ale když nebudete   čekat moc, tak se na to   koukat dá. Občas se dokonce   i zasmějete :) Na druhý   straně - ty koule na penis,   to už bylo vážně trochu   moc :D Film o klukovi, kterej   se ve výtahu vyspí s jakousi   holkou, ale protože je tma,   vůbec netuší, která to   byla. Zjistí ale, že se do   ní zamiloval a jediný, co mu   po ní zůstalo sou její   kalhotky. A tak po ní začne   pátrat a samozřejmě všecko   dobře dopadne. Film to neni   špatnej.
jaromir.sasinka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.11.2007
Film je takova ododechovka.   Dobra komedie na odreagovani   od bezneho vsedniho dne.Cely   pribeh se odehrava ve   studenskem prostredi.
Mackgyver
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.7.2005
Romantická komedie určená   divákovi, který je sto   pochopit erotické narážky   ve filmu. Některé scénky   josu opravdu mazané a   některé spíše udivují   "bradavkový souboj"   ale na druhou stranu má   hlavní hrndina cool   spolubydlícího. Doporučuji   jako myšlenkově nenáročnou   komedii se skvělíma   scénkama "stolní   fotbálek, a jak potká svoji   kámošku a další. Prostě   fimů o lásce není nikdy   dost a když se u toho   člověk ještě skvěle   zasměje, tak proč ne
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.12.2018
Krapet netradiční   teenagerovská komedie   očekávaně plná touhy po   sexu, lásky a toužebného   očekávání. Hlavní   postavou je Matthew, který se   náhodně ve výtahu setká s   nějakou dívkou a aniž by   jí viděl do obličeje,   zamiluje se. A teď jde o to,   jestli se mu podaří jí   vypátrat. Ale tolik   filozofických myšlenek co se   týče partnerských vztahů,   sexu a vůbec rozdílů mezi   mužem a ženou, které   přitom vyřkne, aby jinak   divák pohledal. Ale kupodivu   to má váhu, i když někomu   může z toho jeho   neustálého žvanění   začít třeštit hlava. Co   slovo, to myšlenka, která   určitě stojí za   zamyšlení. Velmi silně se   to totiž dotýká   feministických myšlenek a   právě postavou Matthewa se   jim to snaží dávat   pořádně na frak. K   zasmání tady toho jinak zase   až tak tolik není a co se   týče u teenagerů tolik   oblíbený fekální humor,   ten tu je také, ale je vcelku   držen na uzdě. O ději nemá   cenu diskutovat, neboť tu   dohromady vlastně ani   žádný není. Máme tu jen   školu kde je sto dívek a   mezi nimi Matthew hledá tu   pravou. Nic víc, nic míň.   Film v jádru podivný, ale   myšlenkově zásadový.
mikee
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.5.2008
Trochu odlišně a vcelku   zajímavě pojatá teenage   komedie o hledání té ,   která si to s naším   hlavním hrdinou   "rozdala" ve výtahu   a poté zmizela. Slušná   zábava na nedělní odpoledne   , plná hezkých   "koček" , no   pánové ruku na srdce , kdo   by se nemrknul. ;-) 55%
Vídžej
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.11.2003
Vždyť je to blbost
Nemysléím ten film že by   byl blbost to určitě ne, ale   taky to není nic   světobornýho. Přemýšleli   jste nad tím dějem? Kdybych   byl holka a s někým si užil   ve výtahu a bylo to fakt   skvělý tak bych mu dal   určitě lepší stopu než   spodní prádlo. Nebo to u   vás holky chodí tak že   když je někdo dobrej v   posteli tak je lepší ho co   nejrychlejc opustit? To je asi   blbost, že jo? Takže   zapomeňte na to. Jo sou   tamdobrý scény ale není   jich tolik a navíc jak pravil   kolega těch pěkných holke   tam není tolik. Navíc jedna   z nejhezčích je lesbička   (což může bejt sexy:)) a co   se týče jiných tak já   osbně třeba nerad holky co   jim padaj z intimních míst   na schody určitý kulatý   kovový věci.....
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.8.2005
REZULT:5/10 Oddychova   studentska komedia,ktorej   dominuju vtipne slovne   komentare hlavneho hrdiny a   jeho pohlad na rozdiely medzi   pohlaviami.
Ocenujem   vyborny casting zenskych   hrdiniek,na ktore bola radost   pozriet :) Dost odlisne od   typickych americkych   studentskych komedii.
Máša13
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.10.2014
Klasická
komedie pro   dospívající,která má   však něco do sebe i pro mou   starší generaci.Jednak   úvahy hlavního hrdiny o   vztazích mužů a žen nejsou   zas tak úplně od věci a   jednak dobře natočené   záběry hebkých holčičích   těl jsou pastvou pro   oči:-)Žádný filmařský   zázrak,ale jako celek   neurazí...
Kaaza
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.10.2011
Nic nenamíták proti tomu že   je to pěkná kravina ale já   jsem se samozřejmě dobře   bavil :-D. Emmanuelle   Chriquiová je krásná   slečna a ve filmu jí mělo   být víc. O hodně víc.   Míň zase mělo být   ušopleska Tuckera, to by ale   scénarista a režisér v   jedné osobě musel svou   představu o generační   výpovědi trochu krotit a   zbytečně si neleštit ego   nad svým domělým   ostrovtipem. Neříkám, pár   postřehů tady je, ale   většinou je to jen   plácání a mlácení   prázdné slámy. Pořád   dokola, takže nuda se   dostavuje poměrně záhy.   Nakonec to není ani lechtivě   erotické, což dělá   prostředí dívčí koleje   trochu nevyužité. Trochu   dost :-) Hudba: Kevin   Bassinson. 50%
davidek
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.12.2010
Zhlédnul jsem tento film neb   jsem si chtěl odpočinout a   fakt je ten, že snímek   úlohu splnil. Dobrá komedie   a na sobotní večer.
bouncer
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.9.2003
100 Girls?
Za každou hezkou dívku jeden   bod hodnocení? Bohužel   spíše dalších 100   hřebíčků do rakve s   nápisem "americká   teenagerovská komedie"
Bulgarrito
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.3.2008
I kdyby ve filmu běhalo 100   těch nejsladších holek jen   v plavkách, nemůže se jim   povést zlepšit   odstrašující režii,   postavy filmu, o scénáři   ani nemluvě. A tak se nám   vyklubala další teenage   komedie, která svoji kvalitou   upadá kamsi do šedi a prachu   odkud by radší neměla být   vytahována _peace

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih27460minih27460200 cigaret (1999) 
200 Cigarettes n
minih41981minih41981Zbožňuju svatby (2005) 
Cake n
minih39745minih39745Casino Royale (2006) 
Casino Royale n
minih32626minih32626Crossroads (2002) 
Crossroads n
minih43207minih43207Mraky nad L.A. (2006) 
Right at Your Door n
minih36785minih36785Bournův mýtus (2004) 
The Bourne Supremacy n
minih50287minih50287Screamers: Hon na člověka (2009) 
Screamers: The Hunting n
minih27245minih2724510 důvodů, proč tě nenávidím (1999) 
10 Things I Hate About You n
minih40534minih40534Anděl Páně (2005) 
Anděl Páně n
minih48701minih48701Rychlí a zběsilí (2009) 
Fast & Furious n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.6 % (201)
6   - curil
7   - veverka-zr
7   - hvezdyn
7   - Justik66
6   - martin.stu
8   - ajaajena
7   - ignac1
1   - Kuvik
7   - Langley
7   - RM
7   - dobes.pave
7   - emons
6   - vlk1410
6   - Yontalcar
8   - mildaaxe
5   - pigal
6   - Pixel116
6   - Faye
8   - satyr
4   - davidek

TV Program

ČT1 - Láska na vlásku (2014)

20:00 - 21:55

60 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

ČT2 - Osamělá holubice (1989) [TV mi...

20:00 - 21:40

60 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Medvídek (2007)

20:20 - 22:30

40 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

Prima - Jeden svět nestačí (1999)

20:15 - 23:00

45 minut již uběhlo
120 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 156534
Osobností: 645261
Fotografií: 598181
Plakátů: 286391
Obsahů a biografií: 143549

Poslední komentáře

Harry Potter a Ohnivý pohár (200...

Harry Potter a Ohnivý pohár
Dobrý díl. Bavil mě zatím   nejvíc. První díl se dá   říct pohádka pro děti,   druhý mě vysloveně zklamal   a vězeň potěšil.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Polární expres (2004)

Polární expres
Viděl jsem Zemeckisovo   Vánoční koledu, byl   unešen, tak jsem si tohle   pustil pln očekávání, ale   musím říct, že tohle je   tak poloviční. více >

Autor: Karius | Hodnocení: 5 / 10

Noční hlídka (2004)

Noční hlídka
Upíří fantazie, trošku   komplikovaná, ale na ruskou   produkci překvapivě   inovativní a i akční scény   jsou zajímavé.

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Kong: Ostrov lebek (2017)

Kong: Ostrov lebek
Samuel L. Jackson moc   špatných filmů nemá, ale   tuhle roli si za rámeček asi   nedá. Role zelenýho mozku,   který pro jednoho vojáka či   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 6 / 10

Cela (2000)

Cela
Vizuálně výborně   zpracovaný film. Příběh   trošku čerpá z Mlčení   jehňátek a celou dobu drží   diváka v napětí. Jennifer   Lopez také více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.137/0.091