reklama
 
ohodnotit

100 minuta slave

Další název:
Sto minuta slave
Žánr:
Země:
Rok:
2004
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu 100 minuta slave

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.8% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.9.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.1.2010
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Aguirre
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.6.2018
Daw25
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.2.2009
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2008
Dobrutka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.12.2009
george02
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45798minih45798V pasti (1969) 
Zaseda n
minih79117minih79117Víkend v Tel Avivu (2008) 
Sof Shavua B'Tel Aviv n
minih48583minih48583Hotel pro psy (2008) 
Hotel for Dogs n
minih27989minih27989Draculova dcera (1936) 
Dracula's Daughter n
minih53581minih53581Slib (2004) 
La promesa n
minih156713minih156713Odznak cti (2015) 
Badge of Honor n
minih47270minih47270Černý šíp (2006) 
La Freccia nera n
minih116975minih116975Dívka Georgy (1966) 
Georgy Girl n
minih53314minih53314Případy bratra Cadfaela (1994) [TV seriál] 
Cadfael n
minih5984minih5984Dekameron II. (1972) 
Decameron II. n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.8 % (11)
8   - curil
3   - Kuvik
7   - Mlapiska
7   - kamil.ice
1   - stixman
9   - Aguirre
4   - Daw25
3   - dr.obek
7   - 10kacka10
10 - Dobrutka
9   - george02

TV Program

ČT1 - Kapacita (1970) [TV inscenace]

14:00 - 14:50

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Folklorika

14:25 - 14:55

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

14:05 - 15:00

31 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:25 - 15:30

11 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152316
Osobností: 636456
Fotografií: 578271
Plakátů: 275632
Obsahů a biografií: 139802

Poslední komentáře

Pulp Fiction - Historky z podsvě...

Pulp Fiction - Historky z podsvětí
Pulp Fiction je mezi filmy asi   jako Malá noční hudba či   Für Elise v klasické hudbě,   nebo jestli chcete Mona Lisa   či Slovanská Epopej v více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 10 / 10

Gauneři (1991)

Gauneři
Jako první Tarantinův počin   ve velkém světě filmografie   je to geniální snímek,   který stále patří k těm   nejlepším a jinak to už   více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 9 / 10

Borat: Nakoukání do amerycké kul...

Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu
Stupídne i inteligentné,   urážlivé i dojímavé. A   vždy úprimné. Tak trochu   fenomén. Minimálne pre tú   svojskosť. Dúfam že ich   bude celá séria a všetky   budú aspoň takto dobré.

Autor: POMOthy | Hodnocení: 8 / 10

Osm hrozných (2015)

Osm hrozných
Slabší, a celkom dlhý   rozjazd. Ale po ňom hard core   tarantinovka par excellence.   Prefíkaná divadelná hra s   diváckymi očakávaniami a   více >

Autor: POMOthy | Hodnocení: 8 / 10

Nespoutaný Django (2012)

Nespoutaný Django
Toľká škoda finále, ktoré   si mal Quentin nechať dlhšie   zrieť v palici! Vsuvka s   odvozom je vo filme zbytočná   a spomaľuje ho vo chvíli, více >

Autor: POMOthy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.292/0.246