Duben

Komentáře uživatele Korbitch

Korbitch

Korbitch zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Michal Korber

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 11
28 dní poté (28 Days Later...)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.7.2012
Skvěle natočený horor, u   kterého mi poprvé zatrnulo   až při části s vojáky,   kteří chtějí zachránit   lidstvo ne bojem, ale   inseminací. No,to si mohli   odpustit. Kdyby byli všichni   vojáci takhle při apokalypse   nadržení, tak radši asi s   mladou hledáme azyl v   kostele. Ale jinak velmi   slušných 70%.
30 dní dlouhá noc (30 Days of Night)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.7.2012
Ubohá atmosféra, ubohé   herecké výkony /Hartnet po   Nabít a zabít vyloženě   zklamal/, ubohý režisér. Co   to ten nevědomý provedl?!?!   Hysteričtí upíři /kdo ví,   odkud že se to vlastně vzali   a o co jim jako jde/ působí   vyloženě směšně a   trapně. Nic nezachrání ani   upíří holčička a jediná   dobrá scéna, kdy kamera jede   nad městečkem a všude   cáká rudá krev na sníh.   Jinak se jedná o víceméně   zbytečnost, která v historii   hororu výraznější stopu   zcela jistě nezanechá.
Dobyvatelé ztracené pravdy (Destination Truth)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.7.2012
Jak je vůbec možný, že na   tohle dá někdo prachy??!   Bla, bla, bla bigfoot, bla,   bla, bla lochneska, bla, bla,   bla vodník česílko.... V   životě tahle banda   podvodníků nic nenatočila.   Chodit v noci po lese a   dělat, že něco chodí   kolem, to umí každej.
Kokain (Blow)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.8.2012
Že Johnny táhne další   film, je patrné už od první   chvíle. Film vás vtáhne   svou syrovostí a máte pocit,   jako byste se koukali na   něco, co se opravdu děje.   Že je vše zfilmováno dle   skutečných událostí jen   podtrhuje sílu toho snímku.   HLÁŠKA: Hej, kam mám dát   těch pět milionů? Koukni se   do koupelny, jestli je tam   ještě místo. Ne, není.   Sakra potřebujeme něco   většího.
Kouř (kouř)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.8.2012
I přesto, že si tento film   zaslouží jednoznačně   5hvězd, dávám jen 4.   Dusivá atmosféra socialismu   je tu tak silná a herecké   výkony tak   dokonalé/přiznejme si to,   Dušek tu hraje rozhodně   největší svini ve svém   životě/, že jsem po   zkončení filmu byl nějaký   ten pátek v docela slušné   depresi. Až moc sugestivní   dojem na mě!
Kráčející skála (Walking Tall)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.8.2012
Ne tak povedené, jako   Vítejte v džungli, ale   špatné to není. The Rock   celkem překvapuje, myslel   jsem si, že bude k   nepoužití a ono je to tak   nějak naopak
Mazaní hoši (Half Baked)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.8.2012
Že v tom má prsty i Tommy   Chong jsem nevěděl. Už to   není ono jako cheech and   chong a jejich slavná serie,   ale určitá podoba v tom je   jako např: co to je za model   voe? Mauí vauí, voe :-)   Mauí vauí hulej i v cheech   and chong:up in smoke, což je   ale o 20 let starší   věcička a taky daleko   hustější!
Mechanický pomeranč (A Clockwork Orange)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.8.2012
Hodně kontroverzní dílko.   Násilí mě opravdu   šokovalo, ale film u mě   svůj účel splnil. Od té   doby se na ulici vyhýbám i   mravencům. Líbilo se mi, jak   Kubrick dokázal nadčasově   pojmout společnost, ke které   se tak nevědomky blížíme.   Samozřejmě stylizace   projektu nemůže sednou   každému a i napodruhé je   projekce tuze náročná, ale   kdo má v hlavě víc, než za   niklák, musí z toho   vymáčknout minimálně tři   shurikeny.
Mizerové (Bad Boys)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.8.2012
Když jsem to v patnácti   letech shlídnul prvně,   netušil jsem kdo Michael Bay   je. Ted už to vím a jsem   upřímně rád, že se jeho   rodiče spolu poznali.
Mrtvý muž (Dead Man)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.8.2012
Chtěl bych podotknout, že se   rozhodně nejedná o žánr   komedie. Western/drama je   mnohem výstižnější.   Komediální prvky se sice   najdou, ale je jich tak málo,   že o komedii se opravdu   nejedná.
They Wait
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.7.2012
Vážně jsem netušil, že   démoni tak rádi pomeranče.   Film je zbytečně krátký,   nestačí vykreslit   atmosféru, která se začně   opravdu pořádně objevovat   až někdy po první hodině   filmu. Jenže film má hodinu   a čtvrt. Slabé, byť s   dobrým námětem a pointou.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376379
Obsahů a biografií: 178209
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10