Duben

Komentáře uživatele sarhod79

sarhod79

sarhod79 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 50
21 Jump Street
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.11.2012
nic moc
Dle obsahu, jsem si myslela,   že to je dobrý scénář,   seriál jsem neviděla, takže   ani porovnání nemám, ale   film mě zklamal. Ať už   praštěnýma scénkami, nebo   rádoby vtipem.
22 Jump Street
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.3.2015
blbost
dvojka o malinko lepší než   jednička, ale bohužel to   jede na stejný vlně   trapností a ujetého humoru,   který nemám ráda
Arsene Lupin - zloděj gentleman (Arsène Lupin)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.11.2012
blbost
Od tohoto filmu jsem čekala   víc, sle toto rozhodně ne.   Ještě začátek filmu byl   zajímavý, ale od okamžiku,   kdy hlavní hrdina skočí do   vody, tak se potopil celý   film
Avengers (Marvel’s The Avengers)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.8.2013
Naprosto skvělý film,   postavy, boj dobra proti zlu,   vtípky, spolupráce hrdinů,   hudba.Prostě super film. Ta   scéna za titulky stojí za   to:)
Babovřesky
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.7.2013
Shlédla jsem půlku filmu a   usoudila že je to slátanina   slunce, seno a kameňáku.   Jsou místa kde se možná   zasmějete ale také jsou   místa, kde si říkáte,   proč tam pan režisér musel   použít tolik sprostých   slov. Kdyby byly půl   hvězdičky, tak je dám.
Bez kalhot (Magic Mike)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.10.2012
Zajímavá podívaná pro   deštivé dny, skvělá   mužská těla, občas vtipný   dialog, ovšem to je   prvoplánový pohled. Pak je   tu ten druhý, skrytý, který   naznačuje cestu   "vysloužilého"   striptéra, Ten už posléze   nechce jen se bavit, ale chce   se stát něčím víc, něco   vlastnit, něco   dokázat.......
Beze stopy (Without a Trace)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.4.2013
Naprosto jedinečný seriál,   skoro každý díl je jeden   příběh ztracených lidí a   ještě v pozadí se   rozvíjejí postavy   pátracího týmu.
Bezpečný přístav (Safe Haven)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.5.2013
Dobrý scénář podle   Nicholase Sparkse, celkem   pěkný film na nedělní   odpoledne a celkem dobře   hrající Josh Duhamel. Jinak   je to kombinace nocí s   nepřítelem a Rosamunde   Pilcher.
Captain America: První Avenger (Captain America: The First Avenger)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.8.2013
Komiksové zpracování velice   zdařilé, ikdyž je pravda,   že Avengers se mi líbili   víc. Vtípky během filmu   (záchod)a po filmu(rande),   hudba, obsazení. Skvělé!
Čtyřicítka na krku (This Is 40)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.5.2013
Manželská dvojice řeší   krizi středního věku. Tento   film mi nesedl ani   scénářem, ani hereckým   obasazením a bohužel ani   "humornými   hláškami".
Ďáblova lest
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.1.2012
Musím přiznat, že na tento   český mini seriál jsem se   vyloženě těšila a   nezklamal a velmi potěšil.   Nejen námět a scénář   Arnošta Vašíčka ale i   výkony herců a to zejména   Ivana Trojana a Jiřího   Dvořáka tomuto seriálu   dodávají šmrc.
Dorian Gray
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.11.2012
Knihu jsem nikdy nečetla, ale   po shlédnutí tohoto snímku,   si ji určitě přečtu. A je   pravdou, že už si budu vždy   představovat pod Dorianem,   herce Bena Barnese. Skvělý   film.
Dvanáct měsíčků
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.12.2012
zajímavé
občas mi připadalo, že se   dívám na Mrazíka v českém   podání. Sem tam se pohádka   vlekla. Ale mělo to hlavu i   patu, trocha kouzla tam byla,   12 měsíčků bylo   úžasných
Glee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.6.2013
Seriál je úžasný, první   dvě série mě ovšem moc   nenadchly, když nepočítám   fantastické podání   písniček a některé   dialogy, ale třetí a   čtvrtá série jsou naprosto   úžasné, písničky dialogy   postavy, příběhy.
Hasiči
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.10.2011
Pokud by to byl pilotní díl   nového seriálu, moc ráda,   bych se na něj   podívala.Hasiče obdivuji a   bylo by to vyjádření úcty   k jejich povolání.
Film sám o sobě je   zpracovaný dobře, udrží si   pozornost diváka.
Hobit: Neočekávaná cesta (The Hobbit: An Unexpected Journey)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.1.2013
Naprosto super film, jako by   znovu ožívaly časy Pána   Prstenů. Krásně uvedení do   děje, přesně podle knihy   Tolkiena, už se těším na   další díly
Holky na tahu (Bachelorette)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.11.2012
blbost
Netuším, kdo vymýšlí   takovéto scénáře, ale je   to děs.Celý film je série   neuvěřitelných blbostí a   jestli toto má být komedie,   která pojednává o duši   společnosti, tak nevím na co   jsem se to vlatně dívala.
Chirurgové (Grey's Anatomy)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.11.2011
Naprosto nejlepší seriál z   lékařského prostředí. Je   tam humor, romantika, drama,   prostě vše co je i životě.
Jménem krále
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.10.2011
celkem slušná detektivka
Na začátku tohoto filmu jsem   byla na rozpacích, zda sním   či bdím, zda to, co vidím,   je historické nebo se jen tak   tváří. Nakonec z toho byl   celkem nadprůměrný český   film. Výkony herců se ale   velmi liší, ač trochu ve   stínu o přesto skvěle hraje   Karel Roden a jemu sekunduje   Jan Dolanský.
Děj byl   předvídatelný. Začátek   poněkud rozvláčný, konec   jakoby useknutý, ale i tak se   na to dalo dívat. Mělo to   hlavu i patu, což v jiných   českých filmech z poslední   doby chybí.
Kadetka Kelly (Cadet Kelly)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.1.2013
Zajímavý příběh o dívce,   která z umělecké školy   přešla na vojenskou   akademii, aby potěšila   svého nového otce. Film na   pozdní odpoledne, oddechový
Kouzlo přítomného okamžiku (The Spectacular Now)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.2.2015
nic moc
Možná je to nezávislý   snímek, drama ani romantický   vůbec ne, hlavní   představitel krajně   nesympatický a příběh   nestojí za nic. Nechápu co   autoři chtěli tímto   příběhem říct.
Království lesních strážců (Epic)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.8.2013
Moc hezká pohádka, jasně   odděleno, co je dobro a co   zlo a jak se vyhrává boj nad   zlem. Pěkná animace a moc   hezky nadabováno
Ladíme! (Pitch Perfect)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.1.2013
Musím říct, že je to pro   mě jeden z   nejpovedenějších hudebních   filmů. Je tu skvělý humor,   atmosféra vysoké školy,   soupeření dvou vokálních   skupin, prostě vše co by   měl film mít.
Láska na kari (The Hundred-Foot Journey)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.3.2015
Tento film o jídle a lásce   je hezký, ale bohužel velmi   předvídavý, mladý ind   nějakou shodou náhod se s   celou rodinou přestěhuje do   francouzského městečka, kde   potká krásnou   kuchařku......... je z toho   láska jak trám. Od tohoto   režiséra bych čekala víc,   protože moc se mi líbil jeho   film čokoláda.
Lekce neslušného chování (Easy Virtue)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.1.2012
Ač jsem původně tento film   shledla z jiného důvodu a to   že tam hraje Ben Barnes,   překvapil mě tento film   svým vtipem, hereckými   výkony a zejména   scénami,kde spolu soupeří   matka - její syn a snacha
Mamma Mia!
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.1.2013
Tak toto je muzikál a film na   depresi. Písničky ABBY   miluji, zazpívané herci,   ještě lepší. Ano,   jednoduchý příběh,   jednoduché rozuzlení. Ale   film plný pohody, moře,   písniček.....
Nedotknutelní (Intouchables)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.11.2012
wow
Tak tomu říkám film, který   se naprosto odlišuje od   amerických melodramat.Je   vtipný,plný dobré   nálady,úsměvný film.
O život
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.9.2012
blbost
Řekla bych že se to směle   může rovnat doktotovi od   jezera hrochů, akorát u   tohoto filmu se na některých   místech pousmějete
One Tree Hill
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.9.2016
Super
Naprosto skvělý seriál, je   zajímavé, že jiné seriály   vysílali u nás a tento ne.   Je v něm láska, drama,   humor, nenávist i poučení.   Fandíte hrdinům,   nenávidíte jejich   nepřátele ale hlavně je   provázíte od druháku   střední školy až do   dospělosti, kdy mají své   kariéry, rodiny, problémy   dospělých lidí.
P.S. Miluji Tě (P.S. I Love You)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.11.2012
Zajímavé
Četla jsem nejprve knihu,   která je naprosto   vynikající. Ale z filmu jsem   tento pocit neměla. Z knižky   si bohužel vypůjčili a   hlavní motiv. Pokud bych   první shlédla film, asi bych   řekla že je vynikající,   ale takto ne. Dá se na něho   dívat. Řekla bych, že je   film na pozdní odpoledne.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10