Duben

Komentáře uživatele Amaral

Amaral

Amaral zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 5
Anna Karenina
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 31.10.2010
Kniha Anna Karenina je jedna z   mých nejoblíbenějších.   Žádná z filmových verzí   se jí nevyrovná. Tato verze   je pro mě nestravitelná a to   hlavně z důvodu výběru   herců v hlavních rolích.   Helen McCrory se prostě ke   Kevinu McKiddovi vůbec   nehodí.
3 z 10 a to   jen kvůli obsazení mého   oblíbence.
Chirurgové (Grey's Anatomy)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.10.2010
Tenhle seriál je velmi, velmi   povedený. Prostředí, herci,   jednotlivé postavy,   příběhy ... všechno   dohromady to klape a je to   (až na několik málo   případů) dokonale   uvěřitelné. Obzvlášť se   mi tenhle seriál líbí od   5.série, kdy nastoupil Kevin   McKidd alias Dr. Hunt. Jeho   postava a postava Sandry Oh   alias Dr. Yang jsou moje   nejoblíbenější. Obsadit   Kevina McKidda k Sandře Oh   byl tah takřka geniální!   "Chemie" mezi nimi   je neuvěřitelná! Oba herci   jsou podle mě i nejlepší v   celém seriálu. Doufám, že   si seriál poměrně hodně   vysoko nasazenou laťku   udrží.
A jedna   prosba na závěr - nedělejte   z Cristiny Christinu!!! ;)
Jak ukrást nevěstu (Made of Honor)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.10.2010
Podobných filmů už bylo   natočeno několik a po   pravdě řečeno lépe.   Neurazí, ale ani nijak   zvlášť nenadchne. Když se   na tenhle film dívám,   pořád dokola se ptám jak se   jim proboha podařilo   přemluvit Sydneyho Pollacka,   aby tam hrál?!
Ale je   tam pár věcí, pro které   tenhle film stejně zbožnuju   a ve filmotéce mám ...   krásné záběry přírody   Skotska, boží kolii a   hlavně Kevina McKidda (jehož   přítomnost tenhle film ale   stejně nezachrání). Jenom   kvůli jeho krásným očím 6   z 10 ;)
Percy Jackson: Zloděj blesku (Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2010
Podle mého názoru u nás   málo a špatně propagovaný   film. A je to velká škoda,   protože je to hodně slušný   film se zajímavým obsazením   (hlavě Kevin McKidd mě   potěšil :) ). S lepší   propagací by měl jistě   více fanoušků.
Snad   to není poslední Percy,   kterého natočili.
Vzpomínky na Afriku (Out of Africa)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.10.2010
Příběh, prostředí,   herecké výkony, režie,   kamera, hudba ... je to snad   nejúžasnější film jaký   jsem kdy viděla. Právem   získal tolik ocenění.   Pokaždé se na konci   rozbrečím jako malá holka.   :)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190569
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376599
Obsahů a biografií: 178287
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10