Jeden svět

Komentáře uživatele Slamacek

Slamacek

Slamacek zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 22
Aréna národů
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.2.2012
hry bez hranic
kdyz si vzpomenu na stare hry   bez hranic, tak toto je   hluboke zklamani. ukoly ne ze   jsou snadne, ale tak nejak   jsem se nudil po celou dobu.   propracovanost soutezi je   takova mdla a ani soutez s   bykem nedoda vzruseni, tak   leda soutezicim. palec hluboku   dolu
Avengers (Marvel’s The Avengers)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.5.2012
vse uz tu bylo
jako dobry, ale v podstate   zadny zajimavy pribeh. tedy   nejslabsim clankem je pribeh.  
mame nekolik soucasne   zijicih hrdinu, kazdy z nich   ma jine vlastnosti, kazdy z   nich ma jiny duvod zachranit   svet. tedy je nutne nejprve z   nich udelat tym. pak je tu   nepritel. protoze na zemi neni   nikdo kdo by se postavil,   musime si pomoct nekym mimo   tuto planetu (to uz prestava   byt originalni). pak muze   konecne prijit samozrejme   perfektne zpracovany masakr se   stastnym koncem. technicky   dokonale, vtipne hlasky jsou.   jen mi jeste chybi nejaka   polonaha modelka.
Colette
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.1.2015
pri sledovani deje, mne   zarazilo:
1) jak to, ze   kapo (vezen) je tlusty
2) tolik sexu v lagru? -   to si proste nedovedu   predstavit. ze tam nemohla   vzniknout laska? to je   uveritelne. ale nejak mi hlava   nebrala proc by vsichni   riskovali pec, pro lasku   druheho. ale budiz
3)   proc nebyl madl zastrelen, ale   jen zbyt tyci? to v miste kde   bylo tolik smrti mi taky tak   nejak nesedelo

bylo tam ale mnoho   zajimavych scen, pro ktere je   film dobre shlednout.
Dovolená za trest (Blended)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.12.2014
naprosta pohodovka. Od prvniho   okamziku je jasne jak to   dopadne a jen vse smeruje   celkem vtipnym a ikdyz   predvidatelnym zpusobem,   presto mile ke konci. vtipne i   dojemne.
Jak vycvičit draka (How to Train Your Dragon)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.6.2010
vyborny
uzasny tempo, paradni zvuk,   hudba, byl jsem nadsen. i 3,5   decko vydrzelo koukat az do   konce.. opravdu vynikajici
Lidice
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.11.2011
myslim si ze hudba pri poprave   plne vystihuje kvalitu tohoto   snimku. me vylozene   znechutila. ani na okamzik   jsem neuveril postavam. mozna   to bude i zavineno tim, ze   jsem si predtim pustil   schindleruv seznam. prave   proto, ale take je videt ten   ohromny kontrast v podstate   uplne ve vsem.
Madagaskar 3 (Madagascar 3: Europe's Most Wanted)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.6.2012
znudena zviratka uzivajici si   svobody po ktere tak touzila,   se rozhodnou, ze se vydaji   domu do zoo, kde maji pocit,ze   jsou dulezita. cesta je   komplikovana.
technicky uzasny, nektere   vtipy dobre, naprosto ujete   nektere sceny a vlastne cely   dej. skvela hudba. za jedno   shlednuti to stoji, ale jinak   uz toto videt nemusim.
Oheň (Backdraft)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.6.2010
velmi silny pribeh, vyborny   zpracovani. tenhle film mne na   poprve opravdu dostal.   prakticky jsem se u nej ani na   chvilku nenudil.
Okresní přebor – Poslední zápas Pepika Hnátka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.10.2013
vesnicka komedie
plna jednoducheho humoru,   ktery do tohoto prosterdi   patri. pro mne jedna z   nejlepsich komedii posledni   doby. serial nesleuji, tedy   nejsem ovlivnen a nemohu   porovnat.
Oui, šéfe! (Comme un chef)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.12.2012
sice predvidatelne od zacatku   do konce, ovsem svizne a   clovek se nenudi. pokud navic   mate radi vareni, je nutnosti   shlednout.
Padesát odstínů šedi (Fifty Shades of Grey)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.2.2015
za herecky vykon Matky a i   hudba se k tomu hodila. jinak   nuda. byt jsem nebyl unaven,   musel jsem se drzet abych   neusnul. zadny spad, obsazeni   roli katastrofalni (zejmena   spolubydlici).
ach jo!
Plán útěku (Escape Plan)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.12.2014
Napad dobry, zacatek filmu ok.   dalsi ukol taky ok. jen   nechapu zradu spolecnika a je   tam i mnoho dalsiho co si   polozite otazku a proc? a pak   akcni konec, ktery uplne   shodil vse oc se do te doby   snazili. skoda, dalo se s tim   lepe pracovat. tento film   rozhodne videt znova nechci.   mozna 30% je moc krutych, ale   ten zaver je tak ujety, ze   nemuzu jinak.
Probudím se včera
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.10.2013
zasmal jsem se, ale
to jak se mladez, chovala v   dobe tesne pred revoluci,   stejne jako uzasny pan ucitel,   je proste z jine doby. krom   tehle naprostych omylu, je to   oddech a pokud nad nimi   nebudeme premyslet a hleadt   vetsi hloubku, tak je to   zabava. licokniga je vyborna!   :)
Rango
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.3.2011
dle meho nazoru je to povedeny   kousek. sam jsem se velmi   dobre bavil. rozhodne bych   vsak tento snimek nedoporucil   pro male deti. tady vsak vidim   chybu na strane ditributora.   pro me treba mnohem zabavnejsi   nez Shrek. urcite bych   doporucil, ne vsak detem..   dejme tomu od 12 let a   necekejte zadnou sladkou   slataninu, ale proste jen   "animovany divoky   zapad"
Slíbená princezna
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.12.2016
sra...k se v posledni dobe   toci hodne, ale tahle hraje   prim! A tohle Rada pro TV   vysilani jako bude tolerovat?   na tohle bych nedal ani halir!
Star Wars: Epizoda VII - Síla se probouzí (Star Wars: Episode VII - The Force Awakens)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.1.2016
nez jsem sel na tento dil,   pustil jsem si 4,5 a 6. a tak   nejak jsem cekal jak se bude   dale toto dobrodruzstvi   rozvijet.
Moc mi nejde   na mysl, proc je tu 30 let po   vyhrane valce nova temna   armada a jeste lepe vybavena.   Rekneme ze po tom co mel byt   nastolen mir v galaxii se nic   takoveho nekona. to je v   primem rozporu, ale budiz.   nebylo by co tocit. asi   zabyvat se tim, ze Luke   vytvari novou armadu na   ochranu galaxie, ze Han a Luke   maji deti a ze toto se   nepodari z nejakeho duvou a   Luke se tedy stahuje do   ustrani jako vsichni predchozi   Jedi co neuspeli. Nevim, mozna   by takovy dil, kde toto vsehno   bude popsano byl nakonec lepsi   nez toto. vysvetleni kde se   vzal prvni rad atd me proste   chybi.
celkove, jsem   ale docela spokojeny a tesim   se na dalsi dily. uvidime jak   bude vse vysvetleno a co   nakonec z toho vzejde.
Šmoulové (The Smurfs)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.8.2011
pro deti,
je to skvela podivana. soudim   podle reakci syna. pro me jen   dalsi z mnoha podobnych   pribehu jen s jinyma   figurkama. rozhodne bych na to   bez kluka nesel a ani   nedoporucil, ale je to urcene   detem a tedy se dilo povedlo.   za sebe 50 za kluka 90
Transformers
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.8.2011
rekneme to takhle. je to   proste skvela zabava, pro   sirsi spektrum divaku.   jisteze postavy nejsou   propracovane, ovsem to u   tohoto zanru nelze ani cekat.
Uncharted
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.12.2022
nuda
Dalsi z rady nepovedenych   napodobenin hledacu pokladu.   Nekolikrat jsem se pristihl,   ze za a) to prepnu, b) proc?   tohle tu uz bylo tolikrat a   ted jeste hloupeji.
Vše je ztraceno (All Is Lost)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.12.2014
chlap co uz hodne zazil, si v   klidu pluje na mori az jednoho   dne. ouha dira v lodi. a tim   zacina sled udalosti, kdy se   starik snazi zabranit konci a   nakonec je pokoren a svuj boj   vzdava.
Zločin (Forbrydelsen)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.1.2017
Z odborneho hlediska by se   dalo ledacos vytknout, ale   napeti tomu nechybi a rozhodne   je to velice chytlave a hltate   kazdy dalsi dil. Urcite velice   zajimave jeden pripad   vysetrovat 20 dilu a sledovat   tak vice pohledu. Novinari,   rodice obeti, policie to vse   navic komplikuje situace, kdy   prave probihaji volby a tento   pripad je ovlivni
Zmizelá (Gone Girl)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.10.2014
NA film jsem sel vylozene   nahodou a vlastne i diky F.   Fukovi. kdyz da 90, tak si   rikam to bude fakt dobry. pak   se podivam na CSFD a tam taky   90%. tedy ocekvani bylo velke.   zprvu a vlastne cely film jsem   byl vtazen do deje. nektere   veci jsou predvidatelne a   vubec mne tedy neprekvapi.   nektere zvraty jsou zamerne   ocekavane jen je pak sokujici   jejich provedeni. kdyz rikam   sokujici, tak tim myslim   opravdu sokujici. jeste jsem   nezazil aby cele kino v jeden   okamzik prekvapenim vzdechlo.  
zatimco prvni myslenka   a dalsi prubeh si dovedu   predstavit jako realnou   situaci, tak samotny konec je   od reality hodne vzdaleny a   nemohl jsem si nepolozit   nejednu otazku. diky temto   absurditam v zaveru film v   mych ocich pada v hodnoceni   dolu. herecke vykony jsou   slusne a Rosamund Pike ma asi   velkou sanci si dojit pro   sosku. Vlastne si nevybavuju   zadny lepsi zensky herecky   vykon.
rozhodne   doporucuju, ale konec byt je   zajimavy, je az prilis od   reality odtrzeny, takze si   nezbyva nez rict. je to jen   pribeh.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10