Duben

Komentáře uživatele jarecha1

jarecha1

jarecha1 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 18
Americký zločin (An American Crime)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.5.2010
Opravdu silný zážitek, je   jen smutné, že i v našem   okolí se mnohdy odehrávají   podobné tragedie které   nechceme vidět. A když už   se dostanou na povrch, tak   jsou bagatelizovány a   odsouzeny směšnými tresty.
Atomic Blonde: Bez lítosti (Atomic Blonde)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.12.2017
Co k tomu říci
Stokrát sežvýkané téma   bez zrnka nápadu. Všechno   už tu v nějaké formě bylo.   Skoro bych řekl zbytečný   film.
Bajkeři
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.3.2018
Bajkeři
Zoufale nevyužité téma jež   nabízí už ze své podstaty   dnešní mládeže mnohem   víc. Zvlášte vezmeme-li do   úvahy dnešní realitu kdy   už většina považuje za   největší pohromu vybitý   mobil nebo nedostupnou síť.
Baron Prášil
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.3.2010
Užasný film včetně triků.   Rád bych věděl, co by   dokázal Karel Zeman v   dnešní době. To bychom asi   žasnuli. Nejde vůbec o   herecké obsazení ale o   vlastní provedení filmu.   Prostě smekám klobouk.
Černobílý svět (The Help)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2012
Film který i přes svoji   délku mne dokázal u   obrazovky udržet. Již dlouho   jsem neviděl něco tak   poutavě zpracovaného. Nikde   nic přehnaného a napínavé   celých 2a 1/2 hodiny. Dávám   plné hodnocení, tento film   si je určitě zaslouží. Je   prostě vidět, že když se   chce, jde to i bez hrubého   násilí a potoků krve.
Expedice Lambarene
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.3.2010
Velmi zajímavý a poučný   film. Dozvídám se tu to, co   v běžných cestopisech   není. Je vidět, český   člověk dokáže i nemožné   a to i v dobách kdy neměl na   růžích ustláno.
Grotesque (Gurotesuku)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.12.2009
Celkem slušný oddechový   horror. Nevyžaduje žádné   přemýšlení a tak to má   být. Napětí od začátku do   konce. Prostě spokojenost.
Chlapec v pruhovaném pyžamu (Boy in the Striped Pyjamas)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.3.2010
Něco tak pěkného a   skutečného jsem dlouho   neviděl a asi ani neuvidím.   Krásně se su ukazuje   nelidskost nacismu v kontrastu   s dětskou nevědomostí.   Škoda jen, že si nikdo nedal   práci s nadabováním do   češtiny.
Kráska a zvíře (Beauty and the Beast)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.3.2010
Pokud budu tento film brát   jen jako další zpracování   celkem slušného tématu, pak   jej po stránce zpracování   musím hodnotit dost slabě.   Ale pokud jsem jiné verze   neviděl, pak jako pohádka   celkem ujde.
Mateřské galeje (Motherhood)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.4.2010
Po dlouhé době film který   snad bez újmy nelze ani   dokoukat. Nuda, nuda a nuda.   Jinak nevím co k tomu říci.
Mladí lvi (The Young Lions)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.6.2011
Můj postřeh.
Tak tento film i přes jeho   stáří nám má stále   ještě co vypovědět o tom   jak na běžné lidi působila   válečná mašinérie.   Shlédnul jsem to jedním   dechem. Velmi se mi líbil.   Žádná krvavá jatka ale   velmi citlivě podané téma   války. Rozhodně by si jej   neměli nechat ujít ti   kteří nevěří, že něco   může změnit myšlení   lidí.
Vřele   doporučuji.
Na rozcestí (Not Easily Broken)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.4.2010
Film který zcela   jednoznačně ukazuje kam se   nám posouvají hodnoty v   našem žebříčku. Dříve   uznávané lidské a   přátelské se posouvají k   honbě za kariérou a penězi.   Dnes je pro mnohé   důležitější společenské   postavení než vlastní   rodina. Smutné ale pravdivé   a až velké neštěstí nás   dokáže vrátit zpět a   přehodnotit postoje.
Normal
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.4.2010
Co k tomu říci ani dokonalé   herecké obsazení mne   nedokázalo nadchnout. Celý   film mi připadal jako když   koukám z okna a nikdo nejde.   Na to, že to měl být   thriller. Dost nudné. Dávám   3 za herecké výkony.
Pátek třináctého 9 (Jason Goes to Hell: The Final Friday)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.3.2010
Chce se mi věřit, že už to   byl poslední díl a nebude se   to už nikdo snažit uměle   oživovat. Už to ztrácí na   ději i kvalitě. Vnáší se   do toho nadpřirozeno.   Zázračná dýka, která by   jej měla definitivně   odstranit. Úplný závěr   tomu ale neodpovídá. Pořád   si tvůrci nechávají   pootevřená zadní vrátka.
Přátelé zeleného údolí
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.4.2010
Tak jsem si pročetl vaše   komentáře a nestačím se   divit. Tohle je seriál pro   děti a ty v tom propagandu   nevidí a je nezvratnou   pravdou, že městské dítě   je v lůně přírody u   vytržení. Doma většinou   rodiče nedovolí ani   křečka. Celé je to velmi   koukatelné a děti jej   milují. Opravdu povedené.   Znovu podotýkám, že je   nutno to hodnotit pohledem   dítěte.
Případ číslo 39 (Case 39)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.4.2010
Tak tohle byl film, ale   nevídáme podobné dětičky   i v reálném životě.   Takový malý teroristy, co si   vztekáním a pohrůžkama   vynutí cokoliv? Mnohdy   dokáží i zabít a kde je   chyba? Jako v tom filmu, ve   společnosti, uspěchané   době. V žití bez lásky a   porozumnění. Kéž by   zůstalo jen u filmu.
Upstream Color
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.5.2013
Prasata. Červi. Život.   Vytrvalý boj s divákem,   který to nebude mít   jednoduché. Multitalentovaný   Shane Carruth ve svém druhém   filmu vypráví o manipulaci,   nejistotě identity,   přírodním koloběhu a   životních souvislostech. A   také o mnoha dalších   věcech. Možná.
Tolik   z obsahu, no přiznávám, že   jsem to napoprvé všechno   nepobral. Náročné na   přemýšlení a to jak známo   bolí. No asi to chce vidět   nejméně 2X.
Zlomené město (Broken City)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.8.2013
Nuda, nuda k uzoufání.   Příliš dlouhé, příliš   málo děje. Tak málo, že   není skoro o čem se   rozepisovat.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190553
Osobností: 697848
Fotografií: 763975
Plakátů: 376580
Obsahů a biografií: 178280
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10