Duben

Komentáře uživatele SalamAleikum

SalamAleikum

SalamAleikum zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 7
Karlík a továrna na čokoládu (Charlie and the Chocolate Factory)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.3.2006
Fantazie! Se vším všudy.   Filmeček má svoje drobné   chybičky (rušivé výstupy   Umpa Loompů, nepochopitelné   proměny "zlých"   dětí...) ale ty velice ráda   zapomenu a ocením skvělý   výstup pana Wonky (miluju   Deppovy grimasy:o)), oskarové   herectví malého Karlíka   (jukněte na Finding Neverland   - tam je malý Freddie   hvězda) a okouzlující   atmosféru čokoládovny.   "Daddy, i want   squirrel!!"
Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň (The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch the Wardrobe)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.3.2006
Ať žije Aslan! :o) Ano,   jedině totiž lev mi byl v   téhle pohádce   sympatický.
Jako   příběh film neobstál ani   za mák. Pro děti do 7 let   hitovka i když myslím že ti   dnes ocení spíše Shreka   než mluvící bobry. A   herci? Oteklí, oškliví a   bez talentu. Co dodat.   Neustále vřískání té   nejmenší, mi lezlo   neuvěřitelně na nervy.   Královna nemastná neslaná,   přitom jako hermafrodit v   Constantinovy byla herečka   suprová.
No nic,   dvojku totálně ignoruju!
Madagaskar (Madagascar)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.3.2006
Myslíte že když jsem film   viděla téměř 20x že   nebudu objektivní? No nevím,   já jsem prostě na tomhle   ulítla a to už nejsem dítko   ani teen.
Kam se hrabe   Shrek, Doba ledová atd. Tohle   nemá jedinou chybu! Alex The   Lion je od teď můj filmový   hrdina a mise tučňáků   nejlepší action scene!:D   Taky jsem si oblíbila Bena   Stillera, Alex ho prostě   nezapře a hlas Davida   Schwimmera ( Rose z Přátel -   kdo by nevěděl) je   rozkošný (FIREEEE!!!).
Až budete mít chmury,   zkuste si to pustit a nechat   se vtáhnout do děje, jako by   jste byli Marty, Melman nebo   Gloria. Jako "nebe v   tlamě" :D
Mrtvá nevěsta Tima Burtona (Corpse Bride)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.3.2006
Moc pěkné = neobvyklé   (vyjma předvánoční můry).   Milionová hudba a texty   Elfmana, roztomilé loutkové   divadlo, něžný hlas Johnyho   Deppa, krásná nevěsta   (bohužel po smrti) i trochu   té morbidity. V hlavě mi   zůstala hlavně ta hudba ale   jinak typický malývelký   Burton. Takový jak ho mám   ráda.
Sin City - Město hříchu (Sin City)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.3.2006
Tohle je revoluční film!   Paráda! Návrat Mickeyho   Mouse, pardon Rourkeho, je   senzus. Bruce taky bodoval -   jak jinak. Vizuálně na   oskara. Prostě film (comics)   roku - alespoň pro mne.
Underworld
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.3.2006
Mno tak na dvojku se zase   podívám ale...
Nevím   jak ostatní ale moc mě to   moc nevzalo. Jakože hodně   filmy tohoto žánru žeru,   ovšem musí to mít i   příběh a kouzlo. Moc jsem   nepochopila o co tam komu   vlastně šlo a jestli   režiser má raději vlkodlaky   nebo vampíry a proč zrovna   ta madam Selene byla   "vyvolená" a kdo   uklízí ten bordel po   zápasech na ulicích   poté.
Ovšem kdo   prožívá přerod člověka   na lycanta(?), probouzení   ztráchnivělého upíra a   kousání do tepen, ten   nedostatky překousne tak jako   já:o)
Zlomené květiny (Broken Flowers)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.3.2006
Tak nevím
Z filmu mám smíšené   pocity. Billa mám ráda, na   jeho stoickou tvář jsem si   už zvykla ale v tomhle filmu   jsem mu nějak nemohla   přijít na chuť. Části,   kde se setkává se svými   bývalkami mě zaujali   nejvíc, ovšem ten zbytek mě   mírně uspával. Z recenzí a   hodnocení jsem očekávala   velké haló ale bohužel. Jo   a taky moc nemusím otevřené   konce:o)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190546
Osobností: 697835
Fotografií: 763966
Plakátů: 376537
Obsahů a biografií: 178274
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10