Duben

Komentáře uživatele lucienamoriena

lucienamoriena

lucienamoriena zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 7
Amadeus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.12.2008
Amadeus
Prostě úžasný film.   Viděla jsem ho třikrát a   stále se ho nemohu nabažit.   Úžasně zobrazuje život a   smrt, talent a antitalent,   vážnost a rozmařilost.. to   vše a je toho daleko více.   Prostě stojí za   shlédnutí!!
Kanadská noc
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.12.2008
Tak jsem zase jednou brečela
Na tohle se vážně nedalo   dívat bez pláče... velmi   strhující film a ještě   strhujícnější   závěr...který naprosto   převrátil vše, co se do té   doby dělo. Skvělé výkony   vše ještě podtrhují.   Vážně skvělý film, ráda   ho vždy zkouknu znovu.
Máj
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.1.2009
Myslím si, že pan Brabec   dokázal milým způsobem   udělat z krátké balady film   o ideální délce, přičemž   se snad divák nemohl nudit.   Záběry krajiny střídaly   dialogy a celý film působil   velmi vypjatě, já u něj   seděla takřka v předklonu,   abych viděla co nejlépe. I   hudba mě potěšila a efekty   Vilémových výčitek byly   také velmi zdařilé.
Proud času (Timeline)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2008
Mně se film moc líbil, měl   celkem strhující děj, sice   se dalo celkem tipnout, jak to   dopadne, ale to nevadilo,   protože mně konkrétně film   abso¨lutně pohltil :)
Transamerika (Transamerica)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.12.2008
Kvalitní film na lehce   ožehavé téma..každopádně   na celkem neprověřené   téma.. výkon Felicity je   dost slušný, v první   chvíli jsem si myslela, že   je to opravdu muž :)) a   samozřejmě kevin je sladký   :))
Tři životy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.12.2007
Hezký příběh, natočený v   krásné přírodě, navíc se   v pohádce objevuje jedna   zápletka za druhou. I   obsazení mě potešilo.   Doporučuji.
Ztroskotaná láska (Love wrecked)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.12.2008
lepší průměr
nemůžu říct, že by to byl   špatný film, chvílemi jsem   se i smála, ale konec, ten   mě tedy dostal. Vzhledem k   celkem slušně   propracovanému   "vnitřku" by se   mohli autoři více věnovat   závěru. Trapné   "dohadování se"   jak to vlastně na té lodi   bylo, nebylo nic pro mě. Ale   budiž, nudný středeční   večer mi film rozhodně   zpestřil :))
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190548
Osobností: 697848
Fotografií: 763972
Plakátů: 376575
Obsahů a biografií: 178276
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10