Duben

Komentáře uživatele satannas

satannas

satannas zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 17
Andělé a démoni (Angels & Demons)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.3.2010
Ano, jak se píše v   oficiálním textu   distributora, scénáristé   učinili několik zásadních   změn a tím celý film   zabili. Postava šéfa CERNU   hraje jednu z klíčových   rolí, vůbec nebyla   vystižena podstata celé   věci, vztahy mezi   jednotlivými aktéry, prostě   film je dokonale zmršenej.   Jsem přesvědčen, že kdo   četl knihu bude zklamaný a i   když je jasné, že obsah   celé knihy do dvouhodinového   snímku nacpat nelze, měla by   tam být alespoň zásadní   fakta a postavy, což se zde   hrubě nepovedlo.
Armáda temnot (Army Of Dakness)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.11.2007
souhlas s kaylin , trojka je   určitě nejhorší z celé   trilogie, postrádá   strašidelnost hlavně   prvního dílu, dvojka je už   takovým mixem jedničky , ale   ještě jde
Carrie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.11.2007
Na svou dobu určitě tento   film patří mezi špičku.   Palma převedl Kinga na   plátno výborným stylem ,   což se opravdu málokomu   podaří. A Sissy ?   Vynikající charismatický   výkon. Určitě stojí i po   letech tento film za   shlédnutí.
Den po zítřku (Post Impact)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.11.2007
chi chi , cha cha , cho cho   ...:o))) opravdu neskutečné   , když už sestrojí takovou   mikrovlnku , jak proboha mohou   špatně vypočítat náraz   asteroidu, opravdu ztráta   času
Hněv duší (Dead Birds)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.3.2010
Nápad zkombinovat western a   horor špatný nebyl,   začátek poměrně slušně   krvavý, jenomže pak přijde   hodina a něco nudy a šedi.   Zbytečně zdlouhavé   prohledávání domu, pár   duchů a pak už jen   vysvobozující závěr z   tohoto neslaného, nemastného   filmu.
Hrůza v Connecticutu (The Haunting in Connecticut)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.2.2010
já bohužel všeobecné   nadšení nesdílím, v   hodnocení filmů s podobným   tématem bych tento snímek   viděl spíše v mírném   podprůměru, po půl hodince,   která dává jakousi naději   k postupné gradaci, vše   sklouzne do celkem nudné   jednotvárnosti, která trvá   až do konce filmu
Jezero 2 (Lake Placid 2)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.4.2008
tož nevím, ani smích ani   výkřiky hrůzy se   nedostavily, jednička byla   ještě snesitelná, tento   film jsem neměl ani sílu   dokoukat a to se mi často   nestává, děj slabý,   herecké výkony   nepřesvědčivé, spíš než   béčkový horor bych hledal   označení někde kolem   písmene p
Návnada (Decoys)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.11.2007
Ačkoliv z filmu dýchá   ledová zima , mrazení v   zádech se ne a ne dostavit.   Kdo neviděl , může být jen   rád.
Noční můra v Elm Street (A Nightmare on Elm Street)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.8.2010
Kdepak. Klasika je klasika, v   tomto případě určitě.
Starý film má mnohem   lepší atmošku, tady se   občasné mrazení ve   srovnání s originálem ne a   ne dostavit, Englund - mnohem   lepší,starší maska   Freddyho - mnohem lepší,   současný Freddy mi místama   připadal jak uplácanej z   modelíny.
Výsledek :   velké těšení a tak možná   trochu tušené velké   zklamání.
Paranormal Activity
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.11.2011
Nezáživná a vlekoucí se   nuda s primitivním hereckým   výkonem mužské postavy a   neuvěřitelně stupidním   amatérským dabingem,   alespoň tedy ve verzi, kterou   jsem viděl já. Tímto jde   veškerá atmosféra strachu   do háje a člověk jen s   povzdechem vzpomene na zlaté   časy Blair Witch, Kruhu a   podobných lahůdek, které   tento odpad i svým způsobem   tak trochu vykrádá. Na   dvojku a trojku stoprocentně   nebudu mít chuť.
Pink Floyd: The Wall
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2008
GENIÁLNÍ
Vše   podstatné, proč na tento   film kouknout, bylo již   napsáno v komentářích a   mohu jen potvrdit, že se   jedná o jedno z nejlepších   děl v dějinách filmu.
Rudý písek (Red Sands)
 
Přidáno: 14.1.2010
Rudý písek vás nenechá ani   chvíli vydechnout, nechá   Vás totiž rovnou zdechnout.   Dlouho jsem neviděl nic tak   nudného a zhruba po hodině   filmu, kdy na mě přišla   dřímota, jsem tento blábol   vypnul a nedokoukal, což se   mi opravdu stane málokdy.
Souboj cti (The Quest)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Zlatá éra Krvavého sportu   je asi nenávratně v tahu.   Jeana nejspíše kousla moucha   tse-tse, když natočil   takovýto paskvil, který   nazapadá bohužel ani do   kategorie komedie. Po vzoru   Cimrmanů jsem film dokoukal,   zda druhá půle bude stejně   slabá jako první a litoval   promarněného času .
Stalo se (The Happening)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.2.2009
Nenapíšu asi nic nového, co   by zde už nezaznělo.Nápad   není špatný, malinko   připomíná Den Trifidů,   který byl ale zvládnutý   skěle, mluvím o knize, film   jsem dosud neviděl. Chybí   překvapivý konec, kterým   například režisér   výtečně zakončil Šestý   smysl a dá se říci, že si   nastavil laťku tak vysoko,   že ji už asi velmi těžko   bude přeskakovat. Ale kdoví,   třeba ještě v budoucnu   překvapí.
Vymítač ďábla (The Exorcist)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.11.2007
Na svou dobu nadprůměr ,   který je i dnes schopný   nejen konkurovat filmům   podobného tématu , ale   drtivou většinu i směle   strčí do kapsy.
Zrůda (Monster)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.11.2007
Příběh jsem četl v jedné   knize popisující případy   masových vrahů. Film   nezklamal , výborně   natočený a herecké výkony   excelentní.
Život zvířat (Live Animals)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.9.2010
V upoutávce je zde psáno,   že film je mnohem lepší a   drsnější než Saw. Zdaleka   mu nesahá ani po kotníky,   trapné herecké výkony,   chuďoučký děj bez nápadu   či nějaké zápletky,   prostě kde nic není ani   horor nebere.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190546
Osobností: 697837
Fotografií: 763966
Plakátů: 376539
Obsahů a biografií: 178275
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10