Duben

Komentáře uživatele Dery

Dery

Dery zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 11
2001: Vesmírná Odysea (2001: A Space Odyssey)
 
Přidáno: 15.10.2007
Vidět třikrát? Ani nápad!
Ten film mám moc rád pro   neuvěřitelně uvolňující   atmosféru.Když srovnám   Kubrickův Full metal   jacket(na mně působil až   skutečně skličujícím   dojmem záplavou   psychoscén),tento jeho film   je přesným opakem.A   předstírat, že jsem ho   zcela pochopil,je tak hloupé,   jako znát všechny evropany   jménem.Ale má své kouzlo a   pokaždé,když máte náladu   a pustíte si jej, můžete   něco nalézt.A tak to i   zůstane.
Afrika
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.10.2007
Skvělé,jako vždy!
Netřeba představovat všem   milovníkům Járy   Cimrmana.Kromě obsahu - nic   nového. Prostě   skvělý,inteligentní humor.   Pustit,bavit se,zasmát se a   pak pustit znovu!!!
Caveman
 
Přidáno: 15.10.2007
Stojí to za to!
Sranda...humor...legrace! To   jako popis stačí,že? V   tomto případě jistě!Je to   sice starší film,ale na   slušné proklepání bránice   to opravdu stačí.Ve   filmotéce by asi neměl   chybět.Tak shánějte..
Excalibur
 
Přidáno: 15.10.2007
Opravdu třída!
Pokud se nechcete koukat na   film,kde se rytíři kopou do   břicha stylem kung-fu, jak je   to bohužel v posledních   letech v pseudo-historických   filmem,doporučuji tuto   krásně zpracovanou   legendu...Pane Boormane   smekám!!Moc hezký biják!
Indiana Jones a dobyvatelé ztracené archy (Raiders of the Lost Ark)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.10.2007
Příjemné pokoukání
Indiana je můj oblíbený   hrdina.Zvláště Archa byla   jako pilot skvěle vybrána a   myslím, že se spousta z nás   z trilogie dozví, jaké   artefakty na naší planetě,   ještě čekají na své   Jonese.Myslím si ,že se film   líbí každému, kdo si uměl   uchovat dětskou duši.Kdo z   nás by nechtěl objevit Archu   nebo držet v ruce Grál?
King Kong
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.10.2007
Není srovnání.
Myslím si,že srovnávat King   Kongy předešlé je asi   nesmyslné.Každý s filmů   byl točen ve své době s   rozdílným technickým   potencionálem.Viděl jsem   všechny.Nevadí mi příběh   a jeho zpracování, ale je   pravda, že casting mohl být   lepší.Až to vypadá, že se   lepší herci zalekli, že by   se to nemuselo podařit.Remake   filmu z osmdesátých let,kde   Kong drží v tlapě   balistickou raketu, nepřinesl   zrovna příznivou recenzi a   tak casting nemusel být   úplně dle očekávání.Mně   osobně vadí zařazení   "jurských"   ještěrů do honičky   nedotčenou pustinou, i když   přiznávám, že pasáž s   Kongovým trucováním mně   mile překvapila. Také mi   vadí délka filmu, i když   můžete namítnout, že pokud   dnes film nemá alespoň 2 1/2   hodiny, nemá cenu chodit ani   do kina.
Kozoroh jedna (Capricorn One)
 
Přidáno: 15.10.2007
Klobouk dolů!
Pokud jste tento film v   minulosti   neviděli,myslím,že jste   přišli o velmi pěkný   film.Zajímavé téma na   hranici sci-fi, ale na co si   hlavně pamatuji dodnes,jsou   skvěle propracované   dialogy.Bylo mi 13let, když   jsem jej viděl poprvé a   pamatuji se na úžasnou   větu, kterou pronesl velitel   posádky:"Jestliže   jediná možnost,jak něco   získat,spočívá v tom,že   zradím sebe,pochybuji,že to   stojí za to!"A to je jen   střípek, korunovaný opět   super českým   dabingem.Nehledejte   střílení laserem, ale   mez,kde končí lidské   hranice.V tomto filmu máte   skvělou   příležitost!Souhlasím s   kolegou,škoda,že DVD   chybí.......
Dnes   opravuji, filmvyšel na DVD i   Blue-Ray
Riddick: Kronika temna (The Chronicles of Riddick)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.10.2007
Očekávání splněno
Velmi povedená akční   podívaná.Očekával jsem   Pitch Black II. a i když   příliš Kronika temna s   jedničkou nekoresponduje,   mohu říci, že to není   film, kam bych vložil pauzu   na oběd a pak se šel   dokoukat.Je to na jedno   zhltnutí a film se mi   líbí.Na sci-fi posledních   let je určitě mezi tou   elitní desítkou,a z mého   pohledu právem.
Svět podle Prota (K-PAX)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.10.2007
Slovo "dobré" nestačí.
Měl jsem chuť na sci-fi a   tak jsem vložil toto DVD do   mašiny.Asi za 15 minut jsem   přestal vnímat okolí a   když film skončil,šel jsem   si na balkon   zakouřit,vzhlédl k   obloze,nalil sklenku a pustil   si to znovu! A já myslel,že   Kevin hraje jen průměrné   americké fotry.Slovo   "dobré" v tomto   případě opravdu   nestačí.Už jste viděli   Váš K-PAX?
Terminál (Terminal)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.10.2007
Žádné překvapení
Tom Hanks opět ve skvělém   filmu, kdy se pod rouškou   smíchu ukrývá také   nutkání přemýšlet o   starostech dnešního světa.   Zahloubejme ve svých   myslích,kdy jsme splnily   svůj slib za každou cenu.Kdo   má rád hankse a dobrej film,   nemusí se bát strohého   názvu.Jak   říkám....žádné   překvapení - skvělý film!
Vnitřní nepřítel (Submerged)
 
Přidáno: 15.10.2007
Stevene,Stevene....ach,jo!
Kde je ten můj oblíbený   Seagal se spoustou   neokoukaných chvatů.Našel   jsem páprdu v obnošeném   klišé akčních filmů z   neznámých produkcí.Nevalný   příběh, až komiksový   záporný hrdina,hloupé   dialogy drsných žen a vše   řešící kopanec do   hrudníku na vrub Seagalova   oponenta.Křivka očekávání   nahradila závratná spirála   zklamání.Tento rok jsem   zatím nic horšího   neviděl!
P.S.S   označením žánru   "horor" velký   souhlas, ale POZOR   milovníkům tohoto žánru!   Slušelo by zde více parodie.

TV Program

ČT1 - Výsledky losování Šťastných 10...

22:24 - 22:25

0 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa (2007) ...

21:50 - 22:45

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Zlatá labuť (2023) [TV seriál]

21:40 - 23:00

44 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

21:40 - 22:45

44 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190569
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376599
Obsahů a biografií: 178287
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10